• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi birlikte belimizi inceltelim💃

Aslinda salatada olsa oyle fena degilmis

Yaparsin ya, sen planini yap mutlaka
Ben simdiden yarin ne yiyecegim biliyorum :)

Evet bende genelde diyet yaptığım süre de hep öyle yapıyorum. Önceden belirliyorum bir günü çok rahat oluyo. Bakalım inşallah tekrar dönsem süper olcak🥰 bide genel olarak çoğu şeyin salatasını yapıp yemeyi seviyorum ya hem keyifli geliyo hem doyurucu

dün bayaği abarttım ama bugün iyi gittim.
sabah 1 avuç badem ve kahve ictim baska bisey canim istemedi
arada 1 bardak kayısı cayı ictim
akşam bir kücük porsiyon türlu ve kereviz salatasıyla kapattim. su hic icmedim desem yeridir onu yatana kadar telafi edeyim inşallah.

egzersizde 10 suquat 12 yan mekiklerden 30 sn. duvarda şınav birde ev işi 😁 yarin leslie yapmayi planliyorum

dün bayaği abarttım ama bugün iyi gittim.
sabah 1 avuç badem ve kahve ictim baska bisey canim istemedi
arada 1 bardak kayısı cayı ictim
akşam bir kücük porsiyon türlu ve kereviz salatasıyla kapattim. su hic icmedim desem yeridir onu yatana kadar telafi edeyim inşallah.

egzersizde 10 suquat 12 yan mekiklerden 30 sn. duvarda şınav birde ev işi 😁 yarin leslie yapmayi planliyorum

Valla maşallah canım güzel gitmişsin 🤩 beslenme süper olmuş suyu da içersen tam olur. Ölçülerini alabildn mi 🥰
Bende bugün kahvaltı da peynir zeytin tam buğday ekmeği falan yedim biraz patates kızartması tirtikladim😂
Öğlen üç gibi fırında içli köfte yedim patlıcan salatasiyla ondan sonra bişey yemedim yeşil çay içerim. Yürüyüş artı egzersiz yapcam akşam da inşallah 🤩

Valla maşallah canım güzel gitmişsin 🤩 beslenme süper olmuş suyu da içersen tam olur. Ölçülerini alabildn mi 🥰
Bende bugün kahvaltı da peynir zeytin tam buğday ekmeği falan yedim biraz patates kızartması tirtikladim😂
Öğlen üç gibi fırında içli köfte yedim patlıcan salatasiyla ondan sonra bişey yemedim yeşil çay içerim. Yürüyüş artı egzersiz yapcam akşam da inşallah 🤩
seninkide güzel olmus. 😍 ya umarim boyle gider akşam zorlaniyorum aclik 😁 evde yürüyüs yapman cok iyi yaa bende yürüyüş yerine dans ediyorum:D ölçulerimi almadim daha ya unuttum😕

seninkide güzel olmus. 😍 ya umarim boyle gider akşam zorlaniyorum aclik 😁 evde yürüyüs yapman cok iyi yaa bende yürüyüş yerine dans ediyorum:KK70: ölçulerimi almadim daha ya unuttum😕

Dans etmende çok iyi canım. Yani sana şöyle soyleyim Allah'ın izniyle verdiğim 21 kilonun 18ini yürüyüş bandı falan yokken verdim😂😂şimdi sıkılaşma için yapıyorum açıkçası. Yani çok takılma inanki gidiyo dikkat edince

Merhabalar, ben de katılayım aranıza. Sabahları uyanabilirsem ip atlamayı düşünüyorum ben de. Sabah da ölçülerimi aldıktan sonra buraya yazarım. Haziranda mezuniyet çekimi var, biraz vermek lazım artık fazlalıkları :rapci:

Merhabalar, ben de katılayım aranıza. Sabahları uyanabilirsem ip atlamayı düşünüyorum ben de. Sabah da ölçülerimi aldıktan sonra buraya yazarım. Haziranda mezuniyet çekimi var, biraz vermek lazım artık fazlalıkları :rapci:

Tabi hoşgeldin ☺️ ölçüleri alıp yazarsın yaptığın egzersizleri beslenmeni🤗

Back