• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi birlikte belimizi inceltelim💃

Ben yaptim :)
1 saat de reformer pilates e gittim
Sabah 20dk kostum ( 3km )
15 dk da pilates videosunu yaptim
16.727 de adim atmisim

44 saatlik su orucundan ciktim birde :halay:

Bende bugün 45 dakika yürüyüş yaptım. Az önce 15 dakika belirledigimiz egzersizleri yapmaya çalıştım kaslarım baya baya zorlandı ama çok iyi hissettirdi 🤩 yediklerime az porsiyondu ama dondurma yedim ek olarak bunlar şuan biraz da eşimin evde olmasından kaynaklı🤣 pazartesi inşallah tam yeme düzenim oturur diye düşünüyorum.

Bende bugün 45 dakika yürüyüş yaptım. Az önce 15 dakika belirledigimiz egzersizleri yapmaya çalıştım kaslarım baya baya zorlandı ama çok iyi hissettirdi 🤩 yediklerime az porsiyondu ama dondurma yedim ek olarak bunlar şuan biraz da eşimin evde olmasından kaynaklı🤣 pazartesi inşallah tam yeme düzenim oturur diye düşünüyorum.
Yuruyus ile dengelemissindir belki. Erimistir dondurma

buda benim yediklerim

ilk ögün
30gr karisik kuruyemis
2 dilim wasa (20gr ediyor ikisi,incecik :) )
2 dilim eski kasar
2 dilim hindi füme

Son ögün
3 dilim ton tabanli pizza
1 kocaman kase kucuk yesillik yapraklari
10gr mayonez
1 adet parmak kasar (18gr)

Su 3 L 💧

Sabah incecik kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost bide fazladan oldu ama sandviç yedim😕
Öğlen yemedim akşam küçük bi tabak kuru fasulye yanında kefir içtim. Hurma kuru erik bide dondurma yedim atıştırma olarak da. Biraz dengesiz besleniyorum ama düzenime döncem inşallah

Back