• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi birlikte belimizi inceltelim💃

Şuan gerçekten motivasyon çok önemli benim için. Tam bir sene oldu diyet spor uğraşıyorum son düzlükte nefsime uymaktan çok korkuyorum bunu aşmam lazım inşallah 🥰burdan destek olursak güzel ilerleriz. Hemen video indirdim bı kaç tane en çok hoşuma gidene baslicam inşallah 🥰
Başaracağız :rapci:

Yarin Ilk videomuz bu olsun mu?

Basit gorunsede degiller

Yarin Ilk videomuz bu olsun mu?

Basit gorunsede degiller

Tamamdır canım bununla başlıyoruz o zaman inşallah 🤗 menümüzu de akşam yazarız fırsat buldukça ☺️

ne zamandir tartilmadim ölçüme de bakmadim. bunlarla baslayabilirim.

Aynen canım tartıl ölçülerini de al başla İnşallah. Benimde bacağım popom gitti göbeğim duruyo oturunca yanlar kat kat çıkıyor. Bide sırtım 🤦 inşallah güzel ölçülere gelriz hepimiz. Bide yarın Dukan kürüne baslicam bakalım ödemi de atayım. Bende çok saldım son zamanlarda.

Ben videoya ek olarak 1 dk plank yapacagim

Screenshot_20210513_214757.jpg

Bacağım kalcam incecik kaldı😂😂göbeğim sırtım ve can simitlerim maşallah yerli yerinde🥴
Ne guzel 😍
Bacak icin ozel birsey yaptiniz mi?
Ilk hafta simitler icin yapalim ozmn. Cuma, pazar, Sali. Sonra Persembe ye sirt icin birseyler bakalim?
Dönüsumlu devam edelim insallah 1 ay?
Yarin not aliriz ölcülerimizi. Böylece karsilastirma yapabilelim

Ne guzel 😍
Bacak icin ozel birsey yaptiniz mi?
Ilk hafta simitler icin yapalim ozmn. Cuma, pazar, Sali. Sonra Persembe ye sirt icin birseyler bakalim?
Dönüsumlu devam edelim insallah 1 ay?
Yarin not aliriz ölcülerimizi. Böylece karsilastirma yapabilelim

Bacağım sanırım koşu bandından dolayı birden inceldi diye düşünüyorum. Özel bişey yapmadım aslında takıntili olduğum yer genel olarak belim, bacağıma çok odaklanmadim o yüzden ☺️
Bu plan süper olur aslında aynen bu şekilde yapalım. Yarın ölçülerimizi alıp yazalım tek tek. Bide bu video simitler için etkilidir sanırım ilk yapalım dediğimiz. Sonraki günlere de diğer bölgelere odaklaniriz☺️

ayy göbek sadece benim gitmiyor sanıyordum demek herkste gec gidiyo. benimde 2 hafada bacaklarda ve sırtta incelme oldu esohmanlardan falan anliyorum ama göbek ayrilamiyor benden :(

ayy göbek sadece benim gitmiyor sanıyordum demek herkste gec gidiyo. benimde 2 hafada bacaklarda ve sırtta incelme oldu esohmanlardan falan anliyorum ama göbek ayrilamiyor benden :KK43:

Yok bacım göbek gitmiyo yaa çok zor gidiyo. Bende anlamadım. Bide benim sırtım da geç gidiyo hep böyle ince çiti pıtı olmayı hayal ediyorum inşallah hayirlica sagliklica kavuşuruz o hayalimize. Bugün balkonda oturuyoruz balkon camından yandan kendimi görüyorum kat katimm🤣🤣🤣

Yok bacım göbek gitmiyo yaa çok zor gidiyo. Bende anlamadım. Bide benim sırtım da geç gidiyo hep böyle ince çiti pıtı olmayı hayal ediyorum inşallah hayirlica sagliklica kavuşuruz o hayalimize. Bugün balkonda oturuyoruz balkon camından yandan kendimi görüyorum kat katimm🤣🤣🤣
babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diye 😁 insallah ya oluruz azim lazim pes etmicez 💪

babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diye 😁 insallah ya oluruz azim lazim pes etmicez 💪

Ay evet kardeşim pes etmeyelim inşallah nefsimize uymayalimm😔nefis doymuyo gerçekten. Sonu yok yani herşeyi istiyo. O yüzden sabır dua teslimiyet birazda gayret.. hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah 🥰

Bacağım sanırım koşu bandından dolayı birden inceldi diye düşünüyorum. Özel bişey yapmadım aslında takıntili olduğum yer genel olarak belim, bacağıma çok odaklanmadim o yüzden ☺️
Bu plan süper olur aslında aynen bu şekilde yapalım. Yarın ölçülerimizi alıp yazalım tek tek. Bide bu video simitler için etkilidir sanırım ilk yapalım dediğimiz. Sonraki günlere de diğer bölgelere odaklaniriz☺️
Kalkip yürüme bandina cikasim geldi
Ama suan cok tembelim 😂
15bin adim atmisim

Back