- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.138
- 228
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
BaşaracağızŞuan gerçekten motivasyon çok önemli benim için. Tam bir sene oldu diyet spor uğraşıyorum son düzlükte nefsime uymaktan çok korkuyorum bunu aşmam lazım inşallahburdan destek olursak güzel ilerleriz. Hemen video indirdim bı kaç tane en çok hoşuma gidene baslicam inşallah
Yarin Ilk videomuz bu olsun mu?
Mel’s Pilates on Instagram: "❄️Karın kaslarınızı aktif edecek, başlangıç seviyesinde 4 egzersiz 🤸♀️ Kapadokya’nın bu büyülü atmosferinde egzersiz yapmanın tadını çıkarttım ❤️🤸♀️ Siz de hemen yapabilirsiniz🤩 Her hareketi 10 tekrar uygulayabilir
315 likes, 36 comments - mels.pilates on April 11, 2021: "❄️Karın kaslarınızı aktif edecek, başlangıç seviyesinde 4 egzersiz 🤸♀️ Kapadokya’nın bu büyülü atmosferinde egzersiz yapmanın tadını çıkarttım ❤️🤸♀️ Siz de hemen yapabilirsiniz🤩 Her hareketi 10 tekrar uygulayabilirsiniz. 🔥 Arada...www.instagram.com
Basit gorunsede degiller
ne zamandir tartilmadim ölçüme de bakmadim. bunlarla baslayabilirim.
Vaay helal olsun 1 dakika dedin şimdiden nefesim kesildi
AlisirsinizVaay helal olsun 1 dakika dedin şimdiden nefesim kesildi30 saniye zor duruyorum ben yaa
Alisirsiniz
Wallsit de yapiyorum ama o daha cok bacak ve kalca icin
Ne guzelBacağım kalcam incecik kaldıgöbeğim sırtım ve can simitlerim maşallah yerli yerinde
Ne guzel
Bacak icin ozel birsey yaptiniz mi?
Ilk hafta simitler icin yapalim ozmn. Cuma, pazar, Sali. Sonra Persembe ye sirt icin birseyler bakalim?
Dönüsumlu devam edelim insallah 1 ay?
Yarin not aliriz ölcülerimizi. Böylece karsilastirma yapabilelim
ayy göbek sadece benim gitmiyor sanıyordum demek herkste gec gidiyo. benimde 2 hafada bacaklarda ve sırtta incelme oldu esohmanlardan falan anliyorum ama göbek ayrilamiyor benden
babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diyeYok bacım göbek gitmiyo yaa çok zor gidiyo. Bende anlamadım. Bide benim sırtım da geç gidiyo hep böyle ince çiti pıtı olmayı hayal ediyorum inşallah hayirlica sagliklica kavuşuruz o hayalimize. Bugün balkonda oturuyoruz balkon camından yandan kendimi görüyorum kat katimm
babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diyeinsallah ya oluruz azim lazim pes etmicez
Kalkip yürüme bandina cikasim geldiBacağım sanırım koşu bandından dolayı birden inceldi diye düşünüyorum. Özel bişey yapmadım aslında takıntili olduğum yer genel olarak belim, bacağıma çok odaklanmadim o yüzden
Bu plan süper olur aslında aynen bu şekilde yapalım. Yarın ölçülerimizi alıp yazalım tek tek. Bide bu video simitler için etkilidir sanırım ilk yapalım dediğimiz. Sonraki günlere de diğer bölgelere odaklaniriz
Karin yagi en zor bolge
Yag yakici spor ile daha cabuk gider
Nabizi yukseltmek gerekli aslinda
Ne oldugunu bile bilmiyorumBide acı biber jeli kullaniyorum ben bunlara ek olarak etkisi olur diye düşünüyorum hiç kullandınız mı öyle bişey
Ne oldugunu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?