Hadi birlikte belimizi inceltelim💃

Başaracağız

Yarin Ilk videomuz bu olsun mu?

Basit gorunsede degiller

Tamamdır canım bununla başlıyoruz o zaman inşallah menümüzu de akşam yazarız fırsat buldukça

ne zamandir tartilmadim ölçüme de bakmadim. bunlarla baslayabilirim.

Aynen canım tartıl ölçülerini de al başla İnşallah. Benimde bacağım popom gitti göbeğim duruyo oturunca yanlar kat kat çıkıyor. Bide sırtım inşallah güzel ölçülere gelriz hepimiz. Bide yarın Dukan kürüne baslicam bakalım ödemi de atayım. Bende çok saldım son zamanlarda.

Bacağım kalcam incecik kaldıgöbeğim sırtım ve can simitlerim maşallah yerli yerinde
Ne guzel
Bacak icin ozel birsey yaptiniz mi?
Ilk hafta simitler icin yapalim ozmn. Cuma, pazar, Sali. Sonra Persembe ye sirt icin birseyler bakalim?
Dönüsumlu devam edelim insallah 1 ay?
Yarin not aliriz ölcülerimizi. Böylece karsilastirma yapabilelim

Bacağım sanırım koşu bandından dolayı birden inceldi diye düşünüyorum. Özel bişey yapmadım aslında takıntili olduğum yer genel olarak belim, bacağıma çok odaklanmadim o yüzden
Bu plan süper olur aslında aynen bu şekilde yapalım. Yarın ölçülerimizi alıp yazalım tek tek. Bide bu video simitler için etkilidir sanırım ilk yapalım dediğimiz. Sonraki günlere de diğer bölgelere odaklaniriz

ayy göbek sadece benim gitmiyor sanıyordum demek herkste gec gidiyo. benimde 2 hafada bacaklarda ve sırtta incelme oldu esohmanlardan falan anliyorum ama göbek ayrilamiyor benden

ayy göbek sadece benim gitmiyor sanıyordum demek herkste gec gidiyo. benimde 2 hafada bacaklarda ve sırtta incelme oldu esohmanlardan falan anliyorum ama göbek ayrilamiyor benden

Yok bacım göbek gitmiyo yaa çok zor gidiyo. Bende anlamadım. Bide benim sırtım da geç gidiyo hep böyle ince çiti pıtı olmayı hayal ediyorum inşallah hayirlica sagliklica kavuşuruz o hayalimize. Bugün balkonda oturuyoruz balkon camından yandan kendimi görüyorum kat katimm

babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diye insallah ya oluruz azim lazim pes etmicez

babamda bana diyordu her geldiğinde kaçak kat çıkıyosun diye insallah ya oluruz azim lazim pes etmicez

Ay evet kardeşim pes etmeyelim inşallah nefsimize uymayalimmnefis doymuyo gerçekten. Sonu yok yani herşeyi istiyo. O yüzden sabır dua teslimiyet birazda gayret.. hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

Kalkip yürüme bandina cikasim geldi
Ama suan cok tembelim
15bin adim atmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…