Hadi benimle konuşun. Muhabbet edecek kimse yok mu?

Hayatinizin en zor gecesi 1 gece yalniz ve uyanik kalmak mi....
Madem boylesiniz ne işiniz var tek başiniza bir de bebek emanet aliyorsunuz.

Hayatinizin en zor gecesi 1 gece yalniz ve uyanik kalmak mi....
Madem boylesiniz ne işiniz var tek başiniza bir de bebek emanet aliyorsunuz.
Maalesef Geceleri yalnız kalamıyorum. Yalnız uyuyamıyorum. Ilacla ancak uyuyabiliyorum. Bebek emanet alır mıyım? Abimler acile gitti . Bebek uyuyodu götüremediler. Ben ve yegenim evde kalmak zorunda kaldık. Onlar da aceleyle çıktıkları için birini çağırmayı akıl edemediler. Ben de o telaşede beni bırakmayın diyemedim. Benim odanın elektriği bozuktu. Unuttum o kafayla birden ışığı açınca evin elektriği hep gitti. Evin içinde bi şalter yeri var. Kaldırdım ama geri gelmedi elektrikler. Şimdi uyuyamıyorum. Bebeğin yanında tedirgin oluyorum. Bebek dediğim 1.bucuk yasinda. Yani gerçektem hayatımın en zor gecelerinde. Buraya hadi benimle konusun yazdiracak kadar zor.

Acile gittiler. Abim ilaç zehirlenmesi yaşamış halisünasyon(umarım doğru yazmışımdır) görmeye vs başlayınca onu acile götürdüler.
Gecmis olsun, insAllah abiniz hemen iyilesir ve eve geri gelirler.

geçmiş olsun. just for laughs gags izleyebilirsin youtube da. gizli kamera şakaları, sıkıntın azalır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…