Kızlar konuya girmeden kv ile olan ilişkimi biraz anlatmak istiyorum.
eşim ile 12 yıllık birlikteliğimiz ve 5 yıllık evliliğimiz var. Flört döneminden beri eşimin annesinin normal olmadığını kötü niyetli bir insan olduğunu bilirim kaynimin ikinci evliliğini bitirmek için yaptığı oyunlardan dolayı ki ilk evliliğinin bitmesinin sebebi de kendisiymiş.
Eşim annesinin bu kötü huylarından dolayı beni hep uyarmış , dikkatli olmamı sınırımı koymamı söylerdi taki 2 yıl öncesine kadar.
2 yıl önce kayınpederim vefat etti ve kv şehir dışında evinde yalnız yaşamaya başladı. o dönem ben yeni doğum yapmıştım. Benim hamilelik döneminde kv nin tavırları bana karşı değişmeye başlamıştı zaten anlam veremiyordum.
kayınpederim cenazesinde sonra biz evimize döneceğim gün vedalasirken bana laf sokmalari başladı. anne yalnız kalma atla otobüse bize gel bizde de kal dedim onun için gerçekten üzülmüştüm. Oğlumun evine geleceğim zaman sana soracak değilim diye bir tepki vermişti. Cenazeden sonra sürekli telefonda eşime ağlamaya ölse kimsenin bilmeyeceğini, yalnız bırakıldığını ,yemek yiyemiyorum, kalbim ağrıyor vs felan demeye başladı ama hergün hergün... eşimde aklı annesinede kaldığından sürekli gelmesi için ısrar etti. gelip kalıp gitme lere başlaďi fakat evde beni sinir etmek için herşeyi yapıyordu.
her geldiğinde 20 günden aşağı kalmıyordu. geceleri kalkıp evimi karıştırmaya, telefon görüşmelerime karışmaya, giydiğime karışmaya , geceleri yatak odama pat diye girmelere, evdeki çok sevdiğim çiçeklere bilerek hergün su dökerek öldürmeye felan başladı. evde bebek var duyup uyarlama rağmen eşim yokken evin her yerinde sigara içiyordu.
bütün gün yemek yiyip kendine çok güzel bakarken eşim eve geldiğinde sofrada bişey yemeyip eşime yemek yiyemiyorum diye ağlıyordu .
Eşimde yaşlı böyle idare edeceğiz beni seviyorsan sende idare et ne olur sende belki 3 5 yıl yaşar demeye başladı .
bari uyar annemi yatak odama girmesin dediğimde bunu dersen biliyorsun kavga eder gider 6 ay telefonumu açmaz diyordu. hiçbir şekilde annesine müdahele etmiyordu.
En son kv 4 ay önce gelmişti yine bu tavırlarını sürdürdü ve sürekli çocuğuma oğlum beni bu evden kovsalar bile sırf seni görmeye gelirim ben vs demeye başladı. hiç saygısızlık yapmadan bu kadını ben hala idare ediyorum tabiki eşim için. ama onun gerçek yüzünü görmeme sebep olan olayda şöyle gelişti.
Oğlumu 1 saatliğine ona emanet eşiimle hastanede isimiz vardı döndüm oğlum ağlıyor odaya girdim bir başına kv de yan odada hint dizisi izleyip sigara içiyor. tam 15 dk sonra geldi torununa bakmaya aaa sen geldin mi diye şok oldu. benimde istemsiz olarak süratim düşmüş ,senin süratin niye düşük dedi yok bişey dedim,sonra gözlerini büyütüp sana dedim niye süratin düştü dedi, ses tonumu bozmadan bu kadar negatiflikten bu kadar herşeyime karişilmasindan hoşlanmadığını bu yüzden süratim düşüyor olabilir bende insanim nihayetinde dedim. tek dediğim bu ona 12 yıldan sonra.
odaya girip kapıyı vurdu. oğullarını arayıp bilet aldırdı. Eşim beni aradı biseymi oldu Annem niye apar topar gidiyor dedi anlattım böyle dedim artık sabrım yoruldu dedim. bu mevzudan değildir onun yine gidesi vardır dedi ( her zaman kavga çıkarıp giderdi cunku)
Şimdi ki durumumuz ise sürekli eşime telefonda ben senin o karın evdeyken bidaha gelirmiyim, senin karın beni evden kovdu, senin karın ruh hastası vs felan diyormuş hatta keşke onla evlenecegine onun kuzeniyle evlenseydin o daha güzeldi felan gibi laflar ediyormuş. Eşim biraz alkollü iken bana bunları söyledi. Benim Annem iyice zıvanadan çıktı yıllarca abimin yuvasını yıkmaya çalıştı olmadı şimdi bizi gözüne kestirdi diyor ama anneme de bir karşılık veremiyorum abimlede küstügü için benlede küserse hiç haber alamayız ondan diyor. gercekten de annesi her yıl bir oğluna en az 6 ay küser..
simdi de anneler gününde eşim sırf ailesiyle olmasın diye bu haftasonu gelmesen hakkımı helal etmem diye eşimi çağırmış. Eşim haftasonu şehir disina yanına gidecek. 3 aylık hamileyim o kadar stres oluyorum ki bu kötülüklere eşimde annesinin elinde maskara oldu.
iftiralarla kötülüklerle yuvami bozmaya çalışan bu kadını görmeye bile tahammülüm kalmadı. arkamdan bu kadar şey söyleyen kötü annesini belkide eşim alıp evime getirecek ne yapcam hiç bilemiyorum.
böyle bir kayinvalide ile eşinizi arada bırakmadan nasıl mücadele ederdiniz.
bu kadın elden ayaktan düşer, bayram olur seyran olur içimdeki bu nefreti kenara atıp nasıl bu kadınla aynı ortamda bulunurum artık bilemiyorum. eşimi bana karşı doldurmak için çağırıyor. eşime bunu dedim az önce ne kadar kötü niyetlisin dedi bana . çok ağrıma gitti. bu konularda tecrübesi çıktı olanlar bana bu akıl versin.