How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hadi benimle konuşun. Muhabbet edecek kimse yok mu?

Golgegolge

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
136
166
18
30
Maalesef evde yalnız kaldım. Mesajlaşabileceğim herkes uyumuş. Benim uyumamam lazım. Evde tek başıma kalamıyorum korkuyorum. 😔 Hem evde yalnız kalmam gerekti hem bana emanet bir bebek var hem de evin şartelleri attı. Korkuyorum tedirginim. Herhangi bir konudan benimle muhabbet etmek isteyen derdini anlatmak isteyen var mı? Her türlü derdiniz sıkıntınız itinayla dinlenir.

Maalesef evde yalnız kaldım. Mesajlaşabileceğim herkes uyumuş. Benim uyumamam lazım. Evde tek başıma kalamıyorum korkuyorum. 😔 Hem evde yalnız kalmam gerekti hem bana emanet bir bebek var hem de evin şartelleri attı. Korkuyorum tedirginim. Herhangi bir konudan benimle muhabbet etmek isteyen derdini anlatmak isteyen var mı? Her türlü derdiniz sıkıntınız itinayla dinlenir.
Bunu profilinize yazsaydınız sorun olmazdı ama bdv'ye açınca misafir konumuna geçebilirsiniz.

Ay "Her türlü derdiniz sıkıntınız itinayla dinlenir" bana şeyi hatırlattı; "overlok makinası ayağınıza geldi, 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir" 😂😂

Gece gece buna güldüm, yazayım herkes gülsün dedim. Kaçıyorum şimdi🙈😂

cidden insanlarin kendisini bu kadar onemsemesi bazen bana saka gibi geliyor.

hani forumdasin abi bir suru insan dert yazmis, gidip onlara akil verip bir sekilde vakit gecirebilirsin eger boyle bir ihtiyacin varsa. konu acip bana derdinizi anlatin demek sizce mantikli mi? zaten anlatmis insanlar, gidip siz yorum yapin. gelip golgegolge hazretlerine ozel bir daha mi yazsinlar?

cidden gun gectikce bu forumun seviyesi dibi goruyor

cidden insanlarin kendisini bu kadar onemsemesi bazen bana saka gibi geliyor.

hani forumdasin abi bir suru insan dert yazmis, gidip onlara akil verip bir sekilde vakit gecirebilirsin eger boyle bir ihtiyacin varsa. konu acip bana derdinizi anlatin demek sizce mantikli mi? zaten anlatmis insanlar, gidip siz yorum yapin. gelip golgegolge hazretlerine ozel bir daha mi yazsinlar?

cidden gun gectikce bu forumun seviyesi dibi goruyor
Orda demek istediğim şey bana özel derdinizi anlatın değil kafamı bir şeyle meşgul edeyim herhangi bir mesaj yazın. Sizin mesajınız gibi. Zaten insanların konularına cevap veriyorum. Ama üzüldüm yine de siz böyle yazınca. Çünkü hayatımın neredeyse en zor gecesi 😔

Sartel degildir o salterdir.
Geri kaldirmadiysaniz buzdolabindaki yiyecekler bozulur, ayrica gercekten korkan biri olarak sarjinizin bitmesinden korkmalisiniz.

Derdim yok, sohbet hic sevmem ^^
Şalter* düzeltme olsa düzelticektim teşekkürler. Şarjım sabahı çıkarır yüzde 84

Back