Senin bebekin cinsiyeti neyyyBiz erkekizzz cn.o yuzden gec olur gibi gelioo...ama bnde epidurakda ikinamam die korkuorumm..
ben de ya gülerim ya ağlarım ortası yok sancılarda da ağlarım kesin bilmiyorum bana göre bir özellik mi ne ben her ay adet sancısında ağladığımda ağrım hafiflerdi doğumda da ağlamayı düşünüyorum:) ya ben ne çok sevinmiştim bir bilsen 9ay ağrısız yaşadığım için:) amannnn çok dert etmemek gerek aslında ya tarlada tek başına doğuran kadınlar kadın değil mi yani?
Merhaba arkadaşlar hamileliğimin sürecinde herşey normal gidiyor doktorum 8 aralık da gel çatı muayenesi yapıcam dedi ve ben bu durumdan çok korkuyorum bunu bile stres yaptım son haftalara girdim artık bugün aşırı stresteyim belim ağrıdıkça sinir yapıyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum sizlere sorum şu;
gerçek sancılarınızı nasıl anladınız ?
ne zaman hastaneye gitmeliyiz ?
doğum stresimi nasıl atmalıyım ?
panik atak oluyorum bir yerim ağrıdığında
hastanede yapılan işlemler neler :26:
bide şu geçmeyen günler geçsin artık
ya nerde yazio pamuk dogurdum die..ole bi msj yokki cnmm..arkadas yanlis mi anladimi yada baska topictemi okudu acaba..kafam karisti redbullummben de ya gülerim ya ağlarım ortası yok sancılarda da ağlarım kesin bilmiyorum bana göre bir özellik mi ne ben her ay adet sancısında ağladığımda ağrım hafiflerdi doğumda da ağlamayı düşünüyorum:) ya ben ne çok sevinmiştim bir bilsen 9ay ağrısız yaşadığım için:) amannnn çok dert etmemek gerek aslında ya tarlada tek başına doğuran kadınlar kadın değil mi yani?
cnmmm ben normal doğuma kararlı değilimmm ki:)) sadece içimdeki hissi söyledim çünkü benim doktorum öyleki sezeryan olması gerekeni bile normal doğurturuyormuş. ama mavi bence kesin normal doğurur çünkü onun 2. çocuğu sanırım.ama bennnnnnnnnnnnnnn çok dengeli bir insan sayılmam her an her şey olabilir. ama tabiki önce pamuk gibi bizde normali denicez olmazsa sezeryan
Redbull cnm anlayamdigim bisi var..bu normal dogumdan endiseli olan mavi sen ben ve pamukmuydu sadece...sende dogurunca ben kimden destek alcamm..sen demisin ya ben normal dogurcam kararliyim die nasi bi hos oluom seviniom..destek gelio bana sekerim
kız senin 2. çocuk değil miydi??? pardon ya hatları karıştırdım gene:) sırada ben mi varım ay çok korktum birde bakıyormuşuz bu topikte kimse normal doğum yapmıyormuş okadar konuştukk ya inş içimizden biri normal doğursun. pamuk şimdi ne güzel bebeğinle birlikte takılmaz artık buralara biz korkaklar hala buralardayz:))))
tecrübe dediğin nedirki bir günlük iş:) hem emin ol okadar netten okuyoruzki tecrübelerden pek bir farkımız yok:) belirtileri sormuşsun hemen söyleyim akıntı boyutun değişirse,sancın diğer zamanlardan farklı olursa,ishal olursan, bebek vajinana baskı yaparsa, göbişin aşağa inmişse bunlar belirti olabilir diyorlar:) nişan,su ve sancıda bilindik şeyler. peki mavi sen kaç haftalık oldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?