hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

bende haftaya doktora gidince sorcam bu jeli en az dikişle atlatmak istiyorum. inş faydası vardır. bazı yorumları okudum da faydası yok diyenler çok olmuş zeytinyağı veya vazelin kullanın demişler:(

Nereye zeytinyağı ve vazelin kullanın demişler?Ben anlamadım :37: Çok fazla kafana takma bence dikişleri,bizim okulda bi öğretmen arkadaş doğum yaptı 3300gr doğdu bebişi.Hiç dikişi yokmuş yaa :52: İnanamadım.:52:Bebeği çok kilolu değil ya,kafası da büyük değildi kuzumun .Senin bebek çok kilolu değil,rahat doğurursun işallah.Benim oğlumun kafası büyüktür diye düşünüyorum,eeee anne koca kafalı baba koca kafalı kaçarı yok gibime geliyor. :40:

bendede oluyor canım nefes darlığı burun tıkanıklığı Allah dan bunlar için ilaç kullanabiliyorum burun için deniz suyu spreyi çok iyi geliyor tavsiye ederim eğer böyle sıkıntın varsa kilon çok güzel tebrk ederim seni ben tam 24 kilo aldım hala kendime inanamıyorum
yalancı sancılar belden karnına adet sancıları gibi giriyor ama düzensiz dakikalarca yüzümde kızardı bugün ateşde basıyodu
canım buarada mide yanman için sütü ısıt kaynar derecede şekerde at iç sıcak sıcak bana anca bu iyi geliyo

Burun tıkanıklığım yok çok şükür,gece bilgisayarı kapattıktan sonra Saraçoğlunun reflü için söyledikleri geldi aklıma.Yatmadan önce 2 yudum soğuk süt içtim,o yatıştırdı midemi.Bugün iyiyim çok şükür.Benim şuan sadece ayakta çok durunca belimde ağrılar oluyor,o da sancı değil zaten.Daha erken sanırım yalancı sancılar için.Haftaya da okula gidip doğum iznine ayrılacağım zaten,şaka maka yakında son 3 haftaya gireceğim yaa. :53: Senin doğuma az kalmış sanırım,hadi hayırlısı...

doktordaydım cnm yenii geldim eve. nstye girdim bugün sancı hiç çıkmadı bu gidişle 40.haftaya kadar beklerim. dikişleri takmamak mümkünmü bugün bir kadın 3.yü yapcakmış o bile korkuyordu dikişlerden.. siz napıyonuzzzzzzzzzzz doğuran yok mu???

Ben dogurmadim reddbllcum:1:ki zaten bu cuma daha 34 hafta olcazzz insaallah..erkkek mi senin bebis kuzum 40haftayi doldurursun ozmnn..hayirlsii olsun sevmis bebisin senin gobusundeki rahatligi desene:emir_bebek:

evet erkek vee tembellikte annesine çektiyse gelmemesi normal:) bugün hastaneyle epidural normal doğumu konuştum 400tl dedilerr veee çok fazla önerdilerr. sanırım ben epidural normal doğurcam:)

Ohoh ne guzel cnm.bnde cok istiorum epidural ama bilmiorum ki bziim hastane o yonden tecrubelimii..korkutuo insani iste.ama senin adina sevindim karar vermisin..dogurunca haber edin aman unutmayin nolur.anlatin iki dakka bebikleriniz uyurken:9::16:

Hic sasirmadim desem:9:Onceden karar vermeyle olmuo kuzum bekle bakalim belkide senin elinde olmadan sezeryana alincan.onceden karar vermek dooru deil..sancini cekersin cekersin olmaz sezeryan olur:19:Benm cogu arkadasin ole oldu.sanciyi cektiler cektiler bebek kakasini yuttu yada kordon sorun oldu yada kalp ritmi azaldi ve normal dogum suya dustu.biz hepimzi hazir olalim normale gerisini allahim bilir:49:

doktordaydım cnm yenii geldim eve. nstye girdim bugün sancı hiç çıkmadı bu gidişle 40.haftaya kadar beklerim. dikişleri takmamak mümkünmü bugün bir kadın 3.yü yapcakmış o bile korkuyordu dikişlerden.. siz napıyonuzzzzzzzzzzz doğuran yok mu???
Biz birden sancılanıp doğuracağız herhalde :9: Çatı muayenesi ne zaman senin? Her durumda dikiş olacak zaten,sezaryen dikişi daha kötü kesinlikle. Epidural normal doğumda ıkınamama durumu takılıyor kafama.Perşembe günü randevum var benim de,bakalım doktor ne diyecek.

Ben dogurmadim reddbllcum:1:ki zaten bu cuma daha 34 hafta olcazzz insaallah..erkkek mi senin bebis kuzum 40haftayi doldurursun ozmnn..hayirlsii olsun sevmis bebisin senin gobusundeki rahatligi desene:emir_bebek:

Ben 35. haftadayım.Bakalım hangimiz daha erken doğuracağız? Var mısınız iddiaya? Gaza gelip en ufak bir sancıda ıkınmaya başlıyormuşuz. :9:

Senin bebekin cinsiyeti neyyy:15:Biz erkekizzz cn.o yuzden gec olur gibi gelioo...ama bnde epidurakda ikinamam die korkuorumm..

ben beklemek istemiyorum yaaa 40.haftaya kadar. zaten 37.haftadan sonra doğurursan sorun olmazmış yani ben haftaya doğuruyorum:) tamam kızlar ıkınma sorun ama sancı stresinden de ıkanamayanlar var ıkınma tekniğini bilirsen doktor ıkın dediğinde ıkınırsınnn.. ya dikiş tamam da 5i geçmese bari. benimde randevum cumartesi en çok çocuğun kilosunu, kafa çapını ve kordonu merak ediyorum

walla kızı erkeği yokmuş bu çocuğun zevkine bağlı. ben hurmaya başladım günde 5tane yiyorum yürüyüşlere de bugün başladım merdiven inip çıktım birde şu zeytinyğ olayına girişeyim diyorum ama nasıl sürülcek oraya hiç bilmiyorum ya peçeteye yağ sürüp koysam mı diyorum:) birde bacak açma hareketleri var tabi. çatı kontrolum 26sında kızlar ama benim çatım bence dar doktorun bakmasına gerek yok aslında insan çatısını bilir yani:)))

çatım diye demiyorum ama darrdır kendileri:) bir yerde okumuştum adet sancısı çekenlerin çatıları dar olurmuş ondan ağrırmışş.. aman işte söylenti ama benim doktorum darda olsa geniş der sırf normal doğum yapmak için:)) bugün doğumhanenin ordaydım çok korktummm ya birkez daha:(

Namannn allahimm bnmkide cok sancili olurrr:18:O zmn bnmde dardirrr belkimm oufsss:30:Zatende ole hissediodumm:14:

yaa normal doğumda niye ağrı kesici iğne yapmıyorlarr kalçadan anlamıyorum????????

Canım normal doğumda orayı uyuşturuyorlar ya,yoksa düşünsene doktor kestiği ve diktiği zaman onun acısından bayılırsın.Sen sadece sancıları hissediyorsun doğum sırasında.Bu arada benim adetlerim ağrısız olur ama bunun çatıyla alakası yok kesinlikle.Bunun yumurtanın çatlaması ve kalitesiyle alakası var.Ben kendimden biliyorum,ben Polikistik over hastasıyım,yumurtalarım çatlamıyormuş yani.Doktorum hamile kalmadan 1 ay önce yumurta geliştirici ilaç vermişti ve ben ilk defa o zaman adet sancısı yaşadım.Bu arada siz sancıya adet dönemlerinizden antrenmanlısınız,ben nasıl dayanacağım yaaaa :53: Ben çatımı bilmem ama bişeylerim dar eminim :78: :9: Yaa benim hamileliğim gülme krizleriyle geçti,sizde de oldu mu böyle bir şey :9: :9: Ağlayana kadar gülüyorum yaaa :9: Neyse ki şimdi duygusalım biraz :24: :9:

ben de ya gülerim ya ağlarım ortası yok sancılarda da ağlarım kesin bilmiyorum bana göre bir özellik mi ne ben her ay adet sancısında ağladığımda ağrım hafiflerdi doğumda da ağlamayı düşünüyorum:) ya ben ne çok sevinmiştim bir bilsen 9ay ağrısız yaşadığım için:) amannnn çok dert etmemek gerek aslında ya tarlada tek başına doğuran kadınlar kadın değil mi yani?

Back