bende haftaya doktora gidince sorcam bu jeli en az dikişle atlatmak istiyorum. inş faydası vardır. bazı yorumları okudum da faydası yok diyenler çok olmuş zeytinyağı veya vazelin kullanın demişler
bendede oluyor canım nefes darlığı burun tıkanıklığı Allah dan bunlar için ilaç kullanabiliyorum burun için deniz suyu spreyi çok iyi geliyor tavsiye ederim eğer böyle sıkıntın varsa kilon çok güzel tebrk ederim seni ben tam 24 kilo aldım hala kendime inanamıyorum
yalancı sancılar belden karnına adet sancıları gibi giriyor ama düzensiz dakikalarca yüzümde kızardı bugün ateşde basıyodu
canım buarada mide yanman için sütü ısıt kaynar derecede şekerde at iç sıcak sıcak bana anca bu iyi geliyo
Biz birden sancılanıp doğuracağız herhaldedoktordaydım cnm yenii geldim eve. nstye girdim bugün sancı hiç çıkmadı bu gidişle 40.haftaya kadar beklerim. dikişleri takmamak mümkünmü bugün bir kadın 3.yü yapcakmış o bile korkuyordu dikişlerden.. siz napıyonuzzzzzzzzzzz doğuran yok mu???
Ben dogurmadim reddbllcumki zaten bu cuma daha 34 hafta olcazzz insaallah..erkkek mi senin bebis kuzum 40haftayi doldurursun ozmnn..hayirlsii olsun sevmis bebisin senin gobusundeki rahatligi desene
yaa normal doğumda niye ağrı kesici iğne yapmıyorlarr kalçadan anlamıyorum????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?