Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla çiçek sana msj yazmak için 100 msjı doldurmaya çalışıyordum her topiğe bir şeyler yazdım:) ama hala dolmadı ya ama az kaldı kanımca:)sana sorcak çok sorum var gurbetteyim bennerden başlasam hazır mısın sorularıma??
ben genco ve kemal bayındır arasında kararsız kaldım hangisine sence gitmeliyim? artı hangi hastanenin anestezi uzmanı çok iyi sence?? sen kaç haftalık hamilesin??
ben normal doğum düşünüyorum ama her aksiliği düşünüp anestezi uzmanını da iyi düşünmek istiyorum biliyosun normal diye gidip sezeryana alınan çok kişi var. artı belki 4cmden sonra ağrıya dayanamazsam epidural taktırabilirim diyorum yani anlayacağın ben çok kararsız biriyimsen normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun? bu arada inan bu bilgilerin içimi rahatlattı çok sağol:)
evet cidden normal doğumdan yana genco çatıya bakcak işte 2hafta sonra.ozaman çatı darsa sezeryan dşünürüz ama senin bünyen çok musait bence normal doğuma uygunsun dedi tek sorun işte plesanta biraz aşağadaymış aslında buda çok büyük sorun ama onu bile sorun olarak görmüyor doktor kanamayla başlamazsa doğum sorun olmaz diyor. riske mi giriyor anlamıyorum ama bende güveniyorum doktoruma ya nedense. sende antepe gelip burda yapsana doğumunu:)