hadi beni normal doğuma ikna edin çok stresteyim

devlet hastanesinden korkuyorum ya önyargı belkide. hijyen açısından ve doktor yoğunluktan ilgilenmezse diye. ama makine alet olarak yeni doğan ünitesi olarak tabikide devlet hastanesi daha iyi.

normal doğuma zaten doktor girmiyor devlette arada bi gelip herşey yolunda mı diye bakıyor özeldede öyleymiş özelle görüştüğümüzde telefondaki bayan söylemişti bi aksilik olmazsa eğer normal doğuma doktor girmiyor ebe yaptırıyor diye

neyse kızlar ben artık uymalıyım. midemin yanmasıda geçmişken bu fırsatı kaçırmayayım. hepinize engin bilgileriniz için teşekkür ederim. iyi gecelerr...

Redbull masallah cnm 3te mi kalktinn/.ahh ne guzell..calisio ve izne mi ayrildin senn..ben daha ayrilamadimm ...hakkten pamuk dogurmus olabilir miiiAyyy heycan yaptimmm

evet cnm plesanta aşağada falan demişti doktor bende korktum 32.haftada izne ayrıldım şimdiki aklım olsa 36da ayrılırdım ama 1 aydan beri evde yatıyorum hep nasıl normal doğum yapıcam bu hantallıkla bilemiyorum. pamuk doğurmuş olabilir mi acaba??? veya doktora gitmiş olabilir kontrole?

walla çiçek sana msj yazmak için 100 msjı doldurmaya çalışıyordum her topiğe bir şeyler yazdım:) ama hala dolmadı ya ama az kaldı kanımca:)sana sorcak çok sorum var gurbetteyim ben nerden başlasam hazır mısın sorularıma??

Amaninnnn dovurduysa anlatir bizee Bilmem artik hailyirlisiyla su gibi kurtulmustur insallah bebeikle..belkide kendi kendimize gelin guvey oluyoruzdur...hmmm iyi etmisin cnm ya ben dogum sonrasina atmak iicin izne ayrilmadim..ama cok zor oluoo iyi etmsiin ayrilmisinnnn

walla iyi mi yaptım kötü mü yaptım 2 aylık bebeği bırakıp işe giderken anlıcam sanırım ozamanlar doğumdan sonrasını düşünemiyordum heyecandan??? senin kaç haftalık biz 36dayız çok fazla akıntım var bugünlerde???? sizinde öyle mi kızlar????

istedgini sorabilirsin canım bende gurbetteyim burda çok rezil oldum senin benim durumuma düsmeni istemem

ben genco ve kemal bayındır arasında kararsız kaldım hangisine sence gitmeliyim? artı hangi hastanenin anestezi uzmanı çok iyi sence?? sen kaç haftalık hamilesin??

ben genco ve kemal bayındır arasında kararsız kaldım hangisine sence gitmeliyim? artı hangi hastanenin anestezi uzmanı çok iyi sence?? sen kaç haftalık hamilesin??

kemal bayındır antep te yılların doktoru baya deneyimli diye duymustum ama bizim cevrede yakın zamanlarda giden yok yine de bilgili diye biliyorum genco ya bir arkadas gidiyor yeni dogum yaptı hastaneden dr dan cok memnun kaldığını söylüyor dikisleri cok cabuk iyilesmis ikinciyi yine normal doğururum diyor hiç olumsuz birsey söylemedi dr ile ilgili sadece bir tanıdık var epidural normal yapan o da yasam hastanesinde arif deniz e gidiyor duydugum kadarısıyla arif deniz de cok bilgili bir dr ona giden tanıdıklar da çok sen normal dogum mu düsünüyorsun sezeryan mi ben 34+3 günlük hamileyim

ben normal doğum düşünüyorum ama her aksiliği düşünüp anestezi uzmanını da iyi düşünmek istiyorum biliyosun normal diye gidip sezeryana alınan çok kişi var. artı belki 4cmden sonra ağrıya dayanamazsam epidural taktırabilirim diyorum yani anlayacağın ben çok kararsız biriyim sen normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun? bu arada inan bu bilgilerin içimi rahatlattı çok sağol:)

ama genco bey normal dogum isteyen bir dr mus bir tanıdık vardı genco ya giden sezeryanlıkmıs kadının durumu baya ugrasmıs normal dogurtmus bence dr un cok iyi duydugum kadarıyla ben normal düsünüyorum rabbim hepimizi kolay kurtarsın ne demek yardımcı olabildiylsem çok mutlu oldum

evet cidden normal doğumdan yana genco çatıya bakcak işte 2hafta sonra.ozaman çatı darsa sezeryan dşünürüz ama senin bünyen çok musait bence normal doğuma uygunsun dedi tek sorun işte plesanta biraz aşağadaymış aslında buda çok büyük sorun ama onu bile sorun olarak görmüyor doktor kanamayla başlamazsa doğum sorun olmaz diyor. riske mi giriyor anlamıyorum ama bende güveniyorum doktoruma ya nedense. sende antepe gelip burda yapsana doğumunu:)

dogumum yaza gelseydi hic düsünmeden antep e gelirdim ama kıs günü annemin kayınvalidemin evi sobalı o yüzden burda yapmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…