Hadi bakalm anlayanlar yoruma :))

Korunma çeşidi değil mi ? Satılıyordur tabiki.

Ben hissediyorum bi sıvı akışı hissi...

Evet satılıyor ama satış oranı düşük olduğundan sipariş üzerine getiriyorlar. Biz 2 3 kutu birden alıp buzdolabında saklıyorduk
Çok teşekkür ederim. Mesajınızı görüp sipariş ettim. Peki cinsel ilişki sırasında çıkarıp sonrasında hemen taksak da korur mu acaba hiç o şekilde denediniz mi ?

Çok teşekkür ederim. Mesajınızı görüp sipariş ettim. Peki cinsel ilişki sırasında çıkarıp sonrasında hemen taksak da korur mu acaba hiç o şekilde denediniz mi ?
Hayır kesinlikle olmaz. Bunu aylık hormonlu spiral gibi düşünün. Prospektüsünü de iyice inceleyin. Karşı taraf varlığını hissedebilir ama acı veren bir şey değil. Tak çıkar yapmaya kalkışmayın sakın.

Tamam çok teşekkür ederim. Birkaç gündür takıyorum ama kasıklarımda hafif ağrılar var bu normal mi sizce? Siz yan etkileri ilk zaman yaşamış mıydınız? Bu arada çok sordum kusura bakmayın biraz tesirginim de ilk kez doğum kontrol kullanıyorum

Alışana kadar biraz rahatsızlık verir ne olursa olsun hormun sonuçta ama pek çok yönteme göre çok rahat geldi bana. Soru sorabilirsiniz sorun değil ama kitapçığını çok dikkatli okuyun. Bir de yerleştirirken ek yerini hafif bir bağlantı noktası görünüyor üzerinde) aşağı doğru getirin ne olur ne olmaz tahriş yapma riski olmasın.

Merhaba, nuvaringi 21 gün sonunda çıkardım perşembe günü. Fakat halen regl olamadım. Genellikle 2-3 gün içinde olursunuz diyor. Siz ne kadar sürede oldunuz acaba? Normal bir durum mu bilemiyorum

Merhaba, nuvaringi 21 gün sonunda çıkardım perşembe günü. Fakat halen regl olamadım. Genellikle 2-3 gün içinde olursunuz diyor. Siz ne kadar sürede oldunuz acaba? Normal bir durum mu bilemiyorum
Bu bünyeden bünyeye değişir ben doğum kontrol hapından direk geçiş yapmıştım hiç etkilemedi. Kaç gün oldu çıkaralı, belirti yok mu? Kullanmadan önce doğru şekilde sakladınız mı, soğuk zincir bozuldu mu, bunlar önemli

Çıkaralı Bugün 3ncü günüm perşembe çıkardım. Eczaneden alıp hızlıca evde taktım herhangi bi zamanda hiç çıkarmadım. Kısacası doğru kullandım o yüzden sormak istedim

Çıkaralı Bugün 3ncü günüm perşembe çıkardım. Eczaneden alıp hızlıca evde taktım herhangi bi zamanda hiç çıkarmadım. Kısacası doğru kullandım o yüzden sormak istedim
Bu durumda sabırlı olun bütün hormonal yöntemlerde bir alışma süreci olur

Kondom yoksa
Bal gibi hissediyom ben
İcime akan o ılık ve damla damla pıtpıt dökülen sıvıyı fark etmemem mümkün değil,
Tuhafima gider o damla damlalar ve gülesim gelir
Kondomda hissetmiyom.

Prezervatif yoksa baya hissediyorum ben aslında ya. İçime ılık ılık biseyler akiyor aynı zamanda kasılıyor illaki hissediyorum yani he birde eşinin davranışından bile anlaşılır bi rahatlama çöküyor resmen sanki akma durumu da sık ilişki olduğu zaman çok akmıyor ama 3-4 gün arali olursa akıyor

Ya zaten boşalmadan 3 saniye önce normalde yaptığından daha seriye geçtiği için ( kendi adıma söyleyeyim ) ve prezervatif olduğundan ben de anlayamıyorum

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Yeni nuvaringimi bugün aldım eczacıdan. Eve gelip hemen buzdolabına koydum yarın kullanacağım. Bi sorun olmaz değil mi? Buzdolabında saklamak?
Buzdolabında saklanması gerekiyor zaten ama size eczaneden buz aküsüyle vermeleri lazım, öyle veriyorlar değil mi. Bana hep öyle verdiler. Eğer bu konuda dikkatsizseler ya isteyin ya da yanınızda götürün. Soğuk zincir kısmı çok önemli çünkü

Merhaba nuvaring halkasız geçen 7 günde koruyor mu acaba. Nuvaringi 21nci gün çıkartıp bir kaç gün içinde regl oldum. Bugün de reglim bitti cinsel ilişki yaşadık. Yarın nuvaringi takma günüm. Korumuştur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…