Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

ben simdi de oglanlarin dolabina geciyorum
nerdesiniz kizlar? Feeling07 nerde?
yorgun anneanne abla ikimizden baska herkesde tek gardrop galiba yarin son gun o zamana kadar son gardrobu da duzenleyelim
Canimm benim ablam geldi sehir disindan o yuzden onlarla ilgileniyorum giremiyorum, ben dun esimin gardrobunu duzenledim bugun hic ev isi yapamadim direk anneme geldim :)

Az daha gaz verin bende mitfak dolabimi silip düzenliyim
gardropdan sonra mutfak dolabi olsun bence de
Canimm benim ablam geldi sehir disindan o yuzden onlarla ilgileniyorum giremiyorum, ben dun esimin gardrobunu duzenledim bugun hic ev isi yapamadim direk anneme geldim :)
olsun canim zaten senin gorevin tamammisbi dahaki gorev mutfak dolaplari olsun mu?

gardropdan sonra mutfak dolabi olsun bence de

olsun canim zaten senin gorevin tamammisbi dahaki gorev mutfak dolaplari olsun mu?
İyi geceleeer. Valla ben bu aralar hic evde degilim ablam sehir disindan geldigi icin her gun bi plan yapiyoruz ve mutfak dolaplarim temiz gecenlerde annemle temizlikte silmistik ama mutfakta bi dolabim var plastik kaplarin bulundugu orayi komple indirip duzeltmem lazim benim gorevim orayi duzeltmek olsun :)

ooooo hoşgeldin azerin,büyüttün çocukları döndün sahalara
ben de yeni doğum yaptım 40 gün oldu,yavaş yavaş katılmaya çalışırım ben de inşallah
ağır bir gebeliğim geçti sezeryanlı bir doğumdan sonra evle hiç ilgilenemedim şuan ev iyi bir düzen ve temizlik istiyor!

oyle oldu zambakcim:)onlar buyuduler cok Sukur ama ben de ruhen bittim yemin ederim:)senin de bebisin hayirlj olsun.sagsalim buyutun insallah.kiz mi erkek mi?:)
Esim bu hafta gececi aslinda bende mutfak dolaplarini temizlesem iyi olacak...

Siz nasil yapiyorsunuz?? Herseyi indirip mi siliyorsunuz yoksa bir kapagi bitirip digerine mi geviyordunuz??
ben de tek tek yapiyorum selcos.yikanacaklari makineye atiyorum raflari silip yerlestiriyorum

Ben bu sefer kirik olan ne varsa aticam. Kenari kösei catlak tas canak var onlardan kurtulayim bari

O degil de kapilarimi da silmem gerekiyor. Yarin yapabilirim bak.. en iyisi neyle temizlenir? Kapilarim beyaz

Ben bu sefer kirik olan ne varsa aticam. Kenari kösei catlak tas canak var onlardan kurtulayim bari

O degil de kapilarimi da silmem gerekiyor. Yarin yapabilirim bak.. en iyisi neyle temizlenir? Kapilarim beyaz
ben de attim valla cocuklarin biberonlari falan vardi kucuklukten kalma tuzluk vardi kapagi kirilmis hepsini attim az da olsa yer acildi:))
kapilarini cifle sil selcos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…