- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
birisi tasindi digeriyle de anlasamadikben çalışıyorum canm.. malesef yok şimdi teyzem idare ediyor annem var ama bakmasını istemiyorum annemle parayla bakıyordu zaten senn neden gitti bakıcıların
bu gun toplanir yarin baslariz herhaldeTeşekkürler
2 yaşında canm burda özel kreş var ama 3 yaşında alıyorlar devlet kreşide aynı kara kara düşnüyorum senin üçüzler ne kadarlık oldu ?birisi tasindi digeriyle de anlasamadik
benim de annem calisiyo kvde uzakda oturuyo zaten bakmaya da hevesli degil.ben de gelecek ay mecbur krese vericem.seninki kac yasinda krese yollayamaz misin?
benimkiler de 2 yas 2 aylik2 yaşında canm burda özel kreş var ama 3 yaşında alıyorlar devlet kreşide aynı kara kara düşnüyorum senin üçüzler ne kadarlık oldu ?
ilçe sanrm ondan canm özel kreş 2 tane zaten siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuzbenimkiler de 2 yas 2 aylik
bizim burda 2yasdan sonra aliyolar krese
sizin orda neden almiyor acaba?
yok canim bizimki de buyuk sehir degililçe sanrm ondan canm özel kreş 2 tane zaten siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz
Yarın misafirim gelecek bugünden halletsem ben :)bu gun toplanir yarin baslariz herhalde
Ben de oğlumu haziranda iki haftalığına krese birakicam 13 aylık olacak.2 yaşında canm burda özel kreş var ama 3 yaşında alıyorlar devlet kreşide aynı kara kara düşnüyorum senin üçüzler ne kadarlık oldu ?
helal sana abla:)ödev tamam kızlar
canim biz tekrardan toplandik da sen de var misin yok musun diye soracaktim:)Efendim
olur benimkide iki öbürünüde düzenlerim artık ne zaman birazdanben simdi de oglanlarin dolabina geciyorum
nerdesiniz kizlar?Feeling07 nerde?
yorgun anneanne abla ikimizden baska herkesde tek gardrop galiba yarin son gun o zamana kadar son gardrobu da duzenleyelim
evetttttttttttttttt kız benim kızımablaNAVLEE senin kizin mi?:))
analik iste:)))evetttttttttttttttt kız benim kızım
malesef benimonun yüzünden kaç gündür evimi görmüyorum
evet sok oldum abla :))))tesadufun bu kadari:)))daha dun etiketledim kendisini:)