- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
evet ben de oyle dusunyorum o yuzden once dolaplardan baslayalim bence
kaç dolap var sende hadi biz de bir gardrop var sende min 4 dürallah kolaylık versin.
e
bende 3 bizim,kizimin,oglanlarin cocuk odasi ayri olsun yoosam yetisemem beeen
ahaha allahtan oğlanlarınki ayrık değiloda bazında temizlik o zaman :)
abla oglanlarinkini cocuk odasinin gardroplarini duzenlerken yaparsinkızlar bendede iki tane var dolap
birini temizliyeyim
sayilir canimGünaydınnn ay ben daha 2 gun once yazliklari cikarip dolaplara yerlestirdim ama esimin gene savas halinde ben onunkini duzeltiyim. Sayılırmı bi gardrop
Valla hiç öyle degil benim ki 3 cocuğa bedel ama ben once onu egiticem sonra cocuk yapicam kafaya koydumsayilir canim
zaten selcosla senin evin pek daginik olmaz yeni evli hatunsunuz:))
ha dogru ya senin heruf evde calisiyoduValla hiç öyle degil benim ki 3 cocuğa bedel ama ben once onu egiticem sonra cocuk yapicam kafaya koydum
Vampircim hosgeldin:)
vampirinin bakıcı attı gitti oglumu çok çaresizim azern ev işini görmüyor gözümVampircim hosgeldin:)
var misin yok musun?:)))
gel ya yamacima bendensinvampirinin bakıcı attı gitti oglumu çok çaresizim azern ev işini görmüyor gözümayakta durmaya mecalim yok be bacım
gecmis olsun ablakızlar sohbet güzel ama benkaçar
göz doktoruna gidilece oglumla
gözüm rahatız alerji var öpüldünüz
tabi ki katila bilirsin hosgeldinGünaydınlar
Ben de katilabilirim dimi araniza
Bugünkü görev tam da yapmakta olduğum iş. Daha da bitmedi
ben çalışıyorum canm.. malesef yok şimdi teyzem idare ediyor annem var ama bakmasını istemiyorum annemle parayla bakıyordu zaten senn neden gitti bakıcılarıngel ya yamacima bendensinahanda su bacin da bakicilar tarafindan atilmis birisi 2 ay oldu tek basina cildiriciiim ama yilmadim burdayim cocuga bakacak kimse yok mu?sen calisiyodun dimi?
Teşekkürlertabi ki katila bilirsin hosgeldin