Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

ben çalışıyorum canm.. malesef yok şimdi teyzem idare ediyor annem var ama bakmasını istemiyorum annemle parayla bakıyordu zaten senn neden gitti bakıcıların
birisi tasindi digeriyle de anlasamadik
benim de annem calisiyo kvde uzakda oturuyo zaten bakmaya da hevesli degil.ben de gelecek ay mecbur krese vericem.seninki kac yasinda krese yollayamaz misin?

birisi tasindi digeriyle de anlasamadik
benim de annem calisiyo kvde uzakda oturuyo zaten bakmaya da hevesli degil.ben de gelecek ay mecbur krese vericem.seninki kac yasinda krese yollayamaz misin?
2 yaşında canm burda özel kreş var ama 3 yaşında alıyorlar devlet kreşide aynı kara kara düşnüyorum senin üçüzler ne kadarlık oldu ?

ilçe sanrm ondan canm özel kreş 2 tane zaten siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz
yok canim bizimki de buyuk sehir degil
hatta devlet kresi bizimkisi kresin ilk gunu cocuk basina 800tl istediler.sonrasi aylik 100 tl.bizimkiler ucuz oldugu icin devlet kresi para almayacak sadece aylik odicez 300 tl
ben Azerbaycanda yasiyorum

gunaydin herkese ben sizden geri kalmiyayim diye aksam kizimin gardrobunu duzenledim cok guzel oldu:KK49:iyi ki actim ya burayi yoksa hala duruyodu oyle karman cormanEn Büyük KKsabah cocuk gardrobu bi acti anne ne guzel olmus burasi dedi o bile farketti:eek:
oglen uykusundad da cocuklarinkini hall edersem bi tek bizimkisi kaliyor:halay:

ben simdi de oglanlarin dolabina geciyorum
nerdesiniz kizlar? Feeling07 Feeling07 nerde?
yorgun anneanne yorgun anneanne abla ikimizden baska herkesde tek gardrop galiba yarin son gun o zamana kadar son gardrobu da duzenleyelim
olur benimkide iki öbürünüde düzenlerim artık ne zaman birazdan NAVLEE NAVLEE gececeyiz
evini taşıdı tam orda yaptıklarımı yazarım :temizlik::temizlik:

X