Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

ben de attim valla cocuklarin biberonlari falan vardi kucuklukten kalma tuzluk vardi kapagi kirilmis hepsini attim az da olsa yer acildi:))
kapilarini cifle sil selcos
Cifle hic silmedim simdiye kadar onu deniyim bari
Inanirim o azcik yer bizim icin dünyalar kadar oluyor

hizliresimden foto ekleye bilirsem aticam foto
Hizli resim ne oluyor züli

Cifle hic silmedim simdiye kadar onu deniyim bari
Inanirim o azcik yer bizim icin dünyalar kadar oluyor

Hizli resim ne oluyor züli
valla selcos benim kapilar koyu o yuzden cif kullanmadim ben kapilarda sac sampuaniyla silerim super olur:)burda okumustum beyaz kapilari olanlar cifle siliyodu.bence durulamasi zor olur.sac sampuaniniysa 2-3 damla damlat suya sil durulamaya bile gerek yok.
hizliresim.com adresinden atmak istedigin fotonun linkini alip buraya yapistiriyosun selcos

Teşekkür ederim :)
Yakalandım mi
:))musterimiz az o yuzden vitrinden bakani bile yakalayip iceri aliyoruz:)))))
var olmaz mı:)
sütüm yeterli gelmiyor,kilo aldım sütüm az diye az yiyemiyorum,vs vs....
burdan anladim depresyonda oldugunu yemin ederim:))kilo verilir zaten yalniz degilsin biliyosun cogu kadin hamilelikten sonra kilo alir sonra da miss gibi verir.sut de olursa ne guzel olmazsa da hazir mama vericeksin mecbur benimkiler onla buyudu valla hic oyle tuh kaka gozuyle bakmiyorum mamalara napalim oldurelim mi kendimizi yoksa yok

Sampuanla deniyim önce ozaman. Kisin camasirlari sericek yerim olmadigi icin bazen büyük seyleri kapilara asiyorum yorgan yüzü yada ince battaniye gibi onlar da leke yapiyor kapilara...

evet vitrinden bakanı içeri alırız BirTutamMutluluk20 dedigi gibi kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…