- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
erkekoyle oldu zambakcim:)onlar buyuduler cok Sukur ama ben de ruhen bittim yemin ederim:)senin de bebisin hayirlj olsun.sagsalim buyutun insallah.kiz mi erkek mi?:)
yardim edecek kimsen var mi canim?
yok maalesef ,10 yaşında 1 kızım var,bir de eşim,onlarında çok bir etkisi yok,sadece eşim haftada bir evi süpürüyor o kadaryardim edecek kimsen var mi canim?
Cifle hic silmedim simdiye kadarben de attim valla cocuklarin biberonlari falan vardi kucuklukten kalma tuzluk vardi kapagi kirilmis hepsini attim az da olsa yer acildi:))
kapilarini cifle sil selcos
Hizli resim ne oluyor zülihizliresimden foto ekleye bilirsem aticam foto
iyimis zambakcim onu da bulamayanlar var benim gibi:))az biraz dayan zaman su gibi geciyor valla.lohusa depresyonu falan var mi?:)yok maalesef ,10 yaşında 1 kızım var,bir de eşim,onlarında çok bir etkisi yok,sadece eşim haftada bir evi süpürüyor o kadar
valla selcos benim kapilar koyu o yuzden cif kullanmadim ben kapilarda sac sampuaniyla silerim super olur:)burda okumustum beyaz kapilari olanlar cifle siliyodu.bence durulamasi zor olur.sac sampuaniniysa 2-3 damla damlat suya sil durulamaya bile gerek yok.Cifle hic silmedim simdiye kadaronu deniyim bari
Inanirim o azcik yer bizim icin dünyalar kadar oluyor
Hizli resim ne oluyor züli
var olmaz mı:)iyimis zambakcim onu da bulamayanlar var benim gibi:))az biraz dayan zaman su gibi geciyor valla.lohusa depresyonu falan var mi?:)
:))musterimiz az o yuzden vitrinden bakani bile yakalayip iceri aliyoruz:)))))Teşekkür ederim :)
Yakalandım mi
burdan anladim depresyonda oldugunu yemin ederim:))kilo verilir zaten yalniz degilsin biliyosun cogu kadin hamilelikten sonra kilo alir sonra da miss gibi verir.sut de olursa ne guzel olmazsa da hazir mama vericeksin mecbur benimkiler onla buyudu valla hic oyle tuh kaka gozuyle bakmiyorum mamalara napalim oldurelim mi kendimizi yoksa yokvar olmaz mı:)
sütüm yeterli gelmiyor,kilo aldım sütüm az diye az yiyemiyorum,vs vs....
Ben bi arkadaşa bakıp çıkacaktım :))))musterimiz az o yuzden vitrinden bakani bile yakalayip iceri aliyoruz:)))
Sampuanla deniyim önce ozaman. Kisin camasirlari sericek yerim olmadigi icin bazen büyük seyleri kapilara asiyorum yorgan yüzü yada ince battaniye gibi onlar da leke yapiyor kapilara...valla selcos benim kapilar koyu o yuzden cif kullanmadim ben kapilarda sac sampuaniyla silerim super olur:)burda okumustum beyaz kapilari olanlar cifle siliyodu.bence durulamasi zor olur.sac sampuaniniysa 2-3 damla damlat suya sil durulamaya bile gerek yok.
hizliresim.com adresinden atmak istedigin fotonun linkini alip buraya yapistiriyosun selcos
at bakalımhizliresimden foto ekleye bilirsem aticam foto
evet vitrinden bakanı içeri alırız:))musterimiz az o yuzden vitrinden bakani bile yakalayip iceri aliyoruz:)))))
burdan anladim depresyonda oldugunu yemin ederim:))kilo verilir zaten yalniz degilsin biliyosun cogu kadin hamilelikten sonra kilo alir sonra da miss gibi verir.sut de olursa ne guzel olmazsa da hazir mama vericeksin mecbur benimkiler onla buyudu valla hic oyle tuh kaka gozuyle bakmiyorum mamalara napalim oldurelim mi kendimizi yoksa yok
Kuzum cok düzenli duruyor hele tencerelerine bayildimmm