Hadi bakalım 5 günde 5 kilo hedef !!!!

tgiu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
42
0
39
Merhaba bayanlar... Artik bir basla bir birak sıkıldım.. Surekli ayni muhabbet.. Yarin basliyorum.. Oglene birakiyorum.. Bu sefer ters tepki yapiyor verecegim kilo kaliyor üstüne 1 kilo daha... Artik yeter dedim yaaaa bunaldım ve hatta bunalıma girdim... Giyecek kiyafet yok.. Almak bile istemiyorum... Ben böyle degildim yiyerek oldum 😃😃😃
Neyse diyet yapmayi sevmiyorum özellikle de sabah kahvaltisi, ogle yemegi, aksam yemegi gibi sartlari... Surekli yazilanlari okuyorum.. O dediklerini hazirlamak zaten beni diyetten sogutuyor.. Bir arkadasimiz paylasmis 6 gunde 6 kilo vermis lise zamanlarinda... Ama ben onu azicik degistirdim 5 gunde 5 kilo

1. Gün:

Sadece elma

2. Gün:

Sadece havuç

3. Gün:

Sadece yoğurt

4 Gün:

Sadece yumurta

5. Gün:

Sadece haşlanmış patates

6. Gün:

Sadece haşlanmış tavuk

Bu diyetin orginal hali.. Ben yumurta yiyemem butun gun.. Onu cikarttim 5 gune dusurdum... Tabi bu arada 3 litre su ama 1,5 litresi sirkeli.. Bugun 2. Gunum.. 1,5 kilo gitti bile.. 65 kiloydum sabah tartildim 63.5 kilo ciktim... Bugun havuc gunum.. Havucu rendeleyip limon sikip yedim.. Bugun de 1,5 litre karbonatli su, 1,5 litre nirmal su icicem.. Kendimi gayet iyi hissediyorum ve zorlanmiyorum..
Sirkeli ya da karbonatli su icmemin sebebi ise, alkali olayi... 1,5 litre alkali su icmek 9 litre suya bedel.. Alkali olayini limon, elma sirkesi ya da eczanede satilan ingiliz karbonatiyla yapabilirsiniz.. 1,5 lite suya 1 cay kasigi karbonat.. Sadece kilo degil butun vucuda yararli..
Benden bugunluk bu kadar.. Yarin yine yazacagim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu diyeti yapmak istiorum...acil kilo vermem lazım...yarın başlıycam.. bozmadan yapabilirim inşallah.. sonuçları yazarım..

Merhaba arkadaslar, bugun 3. Gunum yani yogurt gunu.. Dun aksam yemeginde kacamak yaptigim halde 500gr vermisim..
Sabah 1 sekersiz sutsuz kahve ictim ve aciktikca yogurt yedim.. Ama acikcasi cok acikmadim... Bakalim sabah kac kilo olucam :)

Merhaba arkadaslar, bugun 3. Gunum yani yogurt gunu.. Dun aksam yemeginde kacamak yaptigim halde 500gr vermisim..
Sabah 1 sekersiz sutsuz kahve ictim ve aciktikca yogurt yedim.. Ama acikcasi cok acikmadim... Bakalim sabah kac kilo olucam :)

canım merhaba tam benlik bir konu olmuş perim misin...iksir bu diyet acaba....:KK16::KK16::KK16:

nette dolanıyordum hangi ünlü hangi diyeti yapmış diye senin kini görünce......:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım bende 65im....yardım et bana bu ayın sonuna kadar 5 günde 3 kilo versem şükür derim.....:KK76::KK76::KK76::KK76:

yarın başlasam bütün gün elmamı yiycem nasıl olcak........

canım bide zararı olmaz dimi.....ben kahve manyağıyım arada kaçamak yapabilirmiyim.....
:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım merhaba tam benlik bir konu olmuş perim misin...iksir bu diyet acaba....:KK16::KK16::KK16:

nette dolanıyordum hangi ünlü hangi diyeti yapmış diye senin kini görünce......:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım bende 65im....yardım et bana bu ayın sonuna kadar 5 günde 3 kilo versem şükür derim.....:KK76::KK76::KK76::KK76:

yarın başlasam bütün gün elmamı yiycem nasıl olcak........

canım bide zararı olmaz dimi.....ben kahve manyağıyım arada kaçamak yapabilirmiyim.....
:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canim acikcasi bana bir zarari olmadi.. Bunye zayifsa yapmayin ne olur ne olmaz yani...
Butun gun elma yiyeceksin.. Eksi ve yesil elma yemeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde lezzetli..
Kahve icmende sorun yok ama sade iceceksin... Sekersiz sutsuz :))😃😃
Hadi sende katil bana.. Kurtulalim su kilolardan👍👍

Canim acikcasi bana bir zarari olmadi.. Bunye zayifsa yapmayin ne olur ne olmaz yani...
Butun gun elma yiyeceksin.. Eksi ve yesil elma yemeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hemde lezzetli..
Kahve icmende sorun yok ama sade iceceksin... Sekersiz sutsuz :))😃😃
Hadi sende katil bana.. Kurtulalim su kilolardan👍👍

canım çok sağol, peki elma da bir ölçü varmı...

yoksa acıktıkça yenebilir mi....benim kan şekerim düşüyor genelde ama elmanın faydalı olacağını düşünüyorum....

yalnız sabah kahvaltı yaptım....:KK5::KK5::KK5:

ama bu saatten sonra planım elma yemekte.......

bende yapıorum bu diyeti.. ikinci günüm bugün ama ben havuç bulamadım o yüzden bugünde elma yiyorum... dün sabah 61.900 çıkmıştı kilom.. bu sabah 61.300...... ben biraz yavaş veriorum sanırım...

bende yapıorum bu diyeti.. ikinci günüm bugün ama ben havuç bulamadım o yüzden bugünde elma yiyorum... dün sabah 61.900 çıkmıştı kilom.. bu sabah 61.300...... ben biraz yavaş veriorum sanırım...

canım bişey sorcam elma içimi ezdi.......yedikçe acıkıyorum sanki....:KK5::KK5::KK5:

sende de oldumu böyle giderse bişeyler yemek zorunda kalıcam......

15 Adımla her gün 500 kalori verebilirsiniz

Şimdilik günlük beslenmenizden 500 kaloriyi keserek başlayabilirsiniz. İşte bunun için 15 basit ipucu:

1) Kahvenize krema veya tam yağlı süt koymayın. Kaymağı ve yağı alınmış süt kullanın. Her kupada 50 kalori az alacaksınız.

2) Kullandığımız zeytinyağlar pek çok işlemden geçiyor. Doğal olanlar ile aynı kefeye koymayın. Her porsiyon için 1 tatlı kaşığı zeytinyağ kullanın. Yani 4 kişilik bir yemeğe 4 tatlı kaşığından fazlasını koymayın. Yağ yerine baharatlar ile çeşnilendirin. 100 kalori burdan yaktınız.

3) Gazlı içecekler yerine limon, misket limon, nane ile zenginleştirilmiş su için. Sırf bu şekilde 200 kalori yaktınız.

4) Fast food restoranlarında satılan ortalama bir hamburger 460 kaloriye denk geliyor. Izgara tavuk ile zenginleştirilmiş bir porsiyon salata ise 100 kalori. Seçiminizi yapın.

5) Geri çevirdiğiniz her bir patates kızartması porsiyonundan kazancınız 300 kalori. Almadığınız kaloriyi vermek zorunda değilsiniz!

6) 1 kap taze mısır 80 kaloriye eşit. Aynı miktardaki mısır kavanoza konup işlemden geçirildiğinden ise kalorisi 2 katına çıkıyor.

7) Krem peynir ve labne pek çok diyet listesinde yer alıyor. Yağ oranı düşürülmüş olanları tercih ederseniz, 1 dilim krem peynirli ekmekte 90 kalori daha az almış olursunuz.

8) Mayonez yerine hardal kullanın. Her 1 yemek kaşığında 80 kalori kazanırsınız.

9) Patates kızartmasından kopamıyorsanız, “French fries” yerine “elma patates” tercih edin. Çünkü French fries daha çok yağ çekiyor. Her porsiyonda 50 kalori daha az alacaksınız.

10)Normal yürüyüş temponuzdan birazcık daha yüksek bir tempoyla, 30 dakika yürüyüş yaptığınızda 360 kalori yakarsınız.

11) 1,5 kilometre bisiklete binerseniz yine 360 kalori yakarsınız.

12) 1 saat yüzerseniz en az 510 kalori yakarsınız. Vücudumuzun suya gösterdiği direnç sayesinde daha çok efor sarfediyoruz ve diğer sporlara göre yüzmede daha da çok kalori harcıyoruz.

13) Ev işleri, bahçe işleri, etrafı şöyle bir toparlamak eğer 1 saat boyunca tempolu bir şekilde devam ederseniz, 360 kalori yakmanızı sağlıyor.

14) Televizyon karşısında atıştırmayı sevenler, her gün 288 kalori fazladan alıyor.

15) Zayıflamak için kullanabileceğiniz en eğlenceli kilo verme yöntemleri arasında biri son zamanlarda çok popüler: Dans edin! 15 dakika dans, 400 kalori yakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bişey sorcam elma içimi ezdi.......yedikçe acıkıyorum sanki....:KK5::KK5::KK5:

sende de oldumu böyle giderse bişeyler yemek zorunda kalıcam......
Bazen bende acikiorum.. o zaman da bol bol su iciorum yada yesil cay iciorum.. zamanla gecio o ezilme duygusu

verdiğiniz kilo değil su kaybı ve çok sağlıksız hemen geri alrsınız. yağdan gitmiyor tavsiye etmiyorum

Selam bayanlar... Bugun tavuk gunu ama ben elmayla devam edicem cunku butun gun disardayim... Suanda 61 kiloyum ve midemde gercekten bir hafiflik hissediyorum.. 2-3 litre su icmeye basladim cunku alistim 😃

Selaaam nasil gidiyor kilo verebildin mi ??

Valla benim kilo kaybim cok yavas 😪
Mlralim bozulmuyor degil aksam oldugunda esim hadi diyor cikiyoruz dondurma falan yedim yani yalan yok.. Tavuk ve patates yemedim.. Havuc ve elmayla gittim 61.5 kiloyum yine de iy verdim diye seviniyorum ama bir hafta daha yapmayi dusunuyorum..
Bu arada elma benimde ilk baslarda midemi kazidi am asonradan alisiyorsun kesinlikle bol su icin ben hatta suyun icine elma sirkesi koyuyorum.. İlk baslarda icemiyordum ama sonra dan alistim.. Kesinlikle deneyin...

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz zayıflamanın sırrını verdi

Mehmet Öz , Güney Amerika’da yetişen ‘yacon’ adlı bitkiden elde edilen şurubu tanıttı. Yemekle 1 kaşık alınan şurup diyet yapmadan 1 ayda 1.5 kilo verdiriyor.

Forbes’in en etkili 100 ünlü listesinde yedinci sırada olan Doktor Mehmet Öz, zayıflama da oldukça etkili olan diyetin sırrını verdi. Cuma günkü Dr. Oz isimli sabah programında, Güney Amerika’da yetişen patates benzeri bir sebze olan ‘yacon‘dan elde edilen bir şurubu tanıtan Öz, “Bu şurubu her öğünde bir çay kaşığı alın. Günde 45 dakika egzersiz yapın. 4 hafta içerisinde 13 kilo vereceksiniz” sözlerini kullandı. Sadece 20 kaloriden oluşan bir çay kaşığı şurup sayesinde gün boyu tok hissederek sağlıklı bir biçimde zayıflamayı öneren Öz, “Yacon şurubu, sağlıklı gut bakterilerini çalıştırarak sizi tok hissettirecek. Bu şurubun tadı da kuru üzüme benziyor. Bu sebze ise yeni değil. İlk çağdan beri var” diye konuştu.

Başarı tablosu:

Şurubun aynı zamanda diyabetik olduğunu da belirten Öz, şurubun sindirim problemleri, böbrek rahatsızlıklarına da iyi geldiğini kaydetti. Gazete Vatan’ın haberine göre 40 kadın üzerinde denenen şurubun başarı tablosu şöyle:

- 29 kadın 13 kg verdi (yüzde 73 başarılı)

- 14 kadın 4,2 kg verdi.

- Ortalama kg kaybı 1,3.

- 40 kadının toplam kilo kaybı ise 69 oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
X