• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Herkese merhaba,
Bir kaç gündür gelemedim.

Bu bir kaç gün içerisinde 1830 liralık kredimizin 4 taksidi vardı bu ay ve gelecek ayı ödedim
Kredi kartına 560 küsür lira ödedim
Uçak biletleri için 2400 lira ödedim
3200 liralık altın aldım
Evde duran bir bileziğim vardı onu bozdurup altın hesabına attım.

Daha ödenecek bir kredi kartı var.
Para geldiği gibi gidiyor değil mi :)

Kizlar merhaba,
Altin yükselmiş, simdi almasam mi?
Altin yakinda düşer mi? Ekonomi finans sitelerine bakayim dedim, beceremedim, anlamadim. Hangi siteleri takip ediyorsunuz?
Altın yükseliş de ama bir kaç gün içinde normale döner diye düşünüyorum bende. Şimdi almayın bekleyin derim.

Canım çok teşekkür ederim. Sizlerin de desteğiyle çok strese girmeden atlatıyorum bu dönemi zaten. Keşke eşimin de böyle her şeyin iyi olacağını söyleyen bir arkadaşı olsa. Kendisi çok karamsar. Mümkün olduğunca sakinleştirmeye çalışıyorum. Fakat kendini pek iyi hissettiğini söyleyemem.
kendini kötü hissetmesi normal, ama illaki gececek elinden geldiğince destek olmaya çalış

Konu çok sessiz arkadaşlar. Nasılsınız?
İşler de biraz yoğunluk var bizim. Ara ara girip bakabiliyorum. Sıkıcı bunaltıcı bir hava var, akşama kesin gene sel götürür, malum şu sıralar her gün yağmur.
Elimde nakit olarak bir çeyrek parası var, altın alsam mı yoksa kendimi sıkıştırmasam mı bu ay diye düşünüyorum.
Akşama evde yemek yok, ne yapsam diye dolanıyorum.
Bende durumlar böyle :)

Herkese merhaba.
normalde cok tutumlu bir insanimdir.
Ama gecen günlerde bir hesap yaptim ve sacma sapan bir suru yere para harcadığımi farkettim.
Ozellikle de is yeride yemeğe.
Hic de sevmediğim halde her gun doner-kebap-pizza... sacma sapan seylere para veriyorum.
O yuzden karar aldim. 1 ay boyunca is yerinde yemege para vermeyecegim.
O yuzden her gun buraya yazmayi düşünüyorum.
Bugun 1. Gun.
Gecen hafta evde gurcu mantisi yapmis bir poset de dolaba atmistim. Normal manti gibi ama kocaman. Carcabuk yapılıyor. Ve cok lezzetli. Denemek isteyenler icin ismi hinkali.
Saat 14.30 ve henuz para harcamadim :)
Umarim daim olur da her gun yazarim. Hem midem bayram eder hem cebim.

Herkese merhaba.
Ama gecen günlerde bir hesap yaptim ve sacma sapan bir suru yere para harcadığımi farkettim.
Hic de sevmediğim halde her gun doner-kebap-pizza... sacma sapan seylere para veriyorum.
Bugun 1. Gun.
Gecen hafta evde gurcu mantisi yapmis bir poset de dolaba atmistim. Normal manti gibi ama kocaman. Carcabuk yapılıyor. Ve cok lezzetli. Denemek isteyenler icin ismi hinkali.
Merhabalar
Dışarda yemek yemek hem cebe hem mideye zarar veriyor. Bizde öğle arası ev yakın olduğu için eve gidip yiyoruz.
Akşamdan hazırlayıp iş yerine birşeyler götürebilirsiniz aslında.
Ne kadar öğle arası eve gitsem de yoğurdumu, meyvemi, çerezimi getiririm hep.

Konu çok sessiz arkadaşlar. Nasılsınız?
Sebebini bilemedim, 2 gündür bi mutsuzluk hali var üstümde.
Hoşlandığım seyleri yapiyorum; film izlemek, müzik dinlemek, sarki söylemek, çocuğumla vakit gecirmek. Gülüyorum, egleniyorum ama tekrar geliyor o hüzün hali.
Havadan mi bilmiyorum ama bu havalara alistim artik diyordum...
Tam şarkı dinleyip söyleyip cosarken kizim araya girdi ilgi isteyerek, aldi beni bi aglama krizi...
Tekrar toparlandim, kizimla arayi yaptik ama bi halsizlik, isteksizlik var. Bi salonu supurup silecem ama erteleyip duruyorum. Camasir atacagim makineye, unutuyorum. Az bi is yaptiktan sonra tansiyonum düşüyor, takatim kalmiyor. Bir tuhaf bir insana dönüştüm ben gene. Cocuguma tv fazla izletmeyeyim diyorum, az oynuyor geliyor bana sarıyor, daralıyorum.
Bir dokundun bin ah isittin gibi oldu, kusura bakma :)
Sen nasilsin arkadasim?

Konu basligiyla ilgili olarak ise altin yüksek diye almadim, parayi bekletiyorum, secimden sonra belki düşer altin.

Herkese merhaba.
Bugun 1. Gun.
Merhaba nickin ilgimi ceker her gördüğümde, profil resimlerin de öyle :)
Azim, başarı dilerim.
Konu dışı: Yengec burcu musun? Ben yengeclikten mi böyleyim acaba birkac gündür...?

Sebebini bilemedim, 2 gündür bi mutsuzluk hali var üstümde.
Hoşlandığım seyleri yapiyorum; film izlemek, müzik dinlemek, sarki söylemek, çocuğumla vakit gecirmek. Gülüyorum, egleniyorum ama tekrar geliyor o hüzün hali.
Havadan mi bilmiyorum ama bu havalara alistim artik diyordum...
Tam şarkı dinleyip söyleyip cosarken kizim araya girdi ilgi isteyerek, aldi beni bi aglama krizi...
Tekrar toparlandim, kizimla arayi yaptik ama bi halsizlik, isteksizlik var. Bi salonu supurup silecem ama erteleyip duruyorum. Camasir atacagim makineye, unutuyorum. Az bi is yaptiktan sonra tansiyonum düşüyor, takatim kalmiyor. Bir tuhaf bir insana dönüştüm ben gene. Cocuguma tv fazla izletmeyeyim diyorum, az oynuyor geliyor bana sarıyor, daralıyorum.
Bir dokundun bin ah isittin gibi oldu, kusura bakma :)
Sen nasilsin arkadasim?

Konu basligiyla ilgili olarak ise altin yüksek diye almadim, parayi bekletiyorum, secimden sonra belki düşer altin.
arkadaşım o hal bende de var aşırı duygu yüklüyüm, sizin gibi gülüp eğleniyorum ama mutsuzum genel olarak dün evi temizlerken oturdum bayağı ağladım rahatladım :KK70: çocuk olunca evin işi hic bitmiyor 2 günde bir temizliyorum ama yine de ıstediğim gibi olmuyor heyattan bezmiş durumdayım

Herkese merhaba.
Bugun 1. Gun.
en güzeli evden götürmek ben artık mümkün oldukça dışarıda yemiyorum bir kere zehirlendim kolay kolay yemiyorum hem param gidiyor hemde çok kaliteli malzeme kullandıklarını sanmıyorum. ben evde yemek yaparken kullandğım yağın salçanın markasına çok dikkat ederim dışarıda dikkat ettiklerini sanmıyorum

Merhaba nickin ilgimi ceker her gördüğümde, profil resimlerin de öyle :)
Azim, başarı dilerim.
Konu dışı: Yengec burcu musun? Ben yengeclikten mi böyleyim acaba birkac gündür...?
Yengeç burcuyum. Her daim tutumluyumdur. Icim acir para harcadikca:)
Para konusunda okudugum her yazi der ki, tüm ay harcayip sonra para biriktirmeyin. Once birikiminizi yapin. Sonra kalanini harcayin.
Ben de bugün oyle yaptim. Madem basladim bu ise...
Bizim is yerinde bir kiz var. Tam bir pembik gelin. Koca adayi yok ama her hafta ceyiz alisverisi yapar. Tam altin alir makreme ile bileklik yapar kolunda tasir falan :) ilginc bir kiz. Ondan ilham aldim bu ay bari kumbaraya altin atmayayim da,kendime altin kolye zinciri alayim, zorda kalinca bozdururum dedim. Zaten bir suru kolye ucum var yillardir biriken,zincirim yok. Zaten alacaktim.
Satarken yuzde otuz falan bir fiyat farki oluyormus.
24 ayar altindan aldim. 250 lira odedim indirimle.
Beklediğimden daha ucuzdu. Yanimda da para oldugu icin gekmisken bir de gram altin aldim 260 tlye.
20190620_195048.jpg

Yani bugun 560 tl harcadim. Hepsi ile de altin aldim:)) onun disinda ne yemek ne yol ne abur cubur. Hicbirsey almadim.
Mutluyum 🏅

sanırım.havalarla alakalı bir durum bende yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi sanırım.tukenmislik sendromu :) bizde yaz alışverişine giriştik bugün biseyler aldım kendime . bu ay da çok şükür 100 dolar aldım grup açıldığından bu yana takipteyim 1 çeyrek ve 200 dolarım oldu

sanırım.havalarla alakalı bir durum bende yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi sanırım.tukenmislik sendromu :) bizde yaz alışverişine giriştik bugün biseyler aldım kendime . bu ay da çok şükür 100 dolar aldım grup açıldığından bu yana takipteyim 1 çeyrek ve 200 dolarım oldu
bereketli olsun birikimleriniz, grup beni motive ediyor bu grup olmasaydı bu kadar birikim yapamazdım

Back