• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Maşallah hızlı ilerlemişsiniz, devamı gelir inşallah. Benim de her ay bir çeyrek almaktı hedefim. Geçen ay aldım ama bu ay sağlık harcamalarımız fazla olacak alamayabilirim. Ama ufaktan da olsa altın hesabından alıyorum.
bu ay bende alacaktım ama bazı harcamalarım vardı gram altın aldım az çok demeden biriktirmek lazım

bu ay bende alacaktım ama bazı harcamalarım vardı gram altın aldım az çok demeden biriktirmek lazım
Bende gram bu ay gram alabilirsem çok iyi olacak. Eşim ameliyat olacak 2 bin lira oraya gidecek. Karttan çektirip taksit yaptırmayı düşünüyorum. Altın falan bozdurmak istemiyorum.

Allah ödeme kolaylığı versin. Biraz sıkıntı çekilir ama borçlar hafifleyince rahata erersiniz işallah. Zaten bu enflasyon oranıyla kredi için ödediğiniz para kısa sürede göze batmamaya başlar.
teşekkür ederim canım biraz daha sabredeceğiz. ödediğimiz ev kredisi neredeyse muhitimizde kira bedeline denk ediyor.

Canim gram altin alirken ayar seciyor musun? 22 ayar veya 24 ayar olmasi fark ediyor mu? Ben birkac ay once almıştım, 22 ayar vermis galiba, o zaman bilmiyordum, simdi öğrendim. Fiyatlari farkliysa, bozdururken de mi farkli olacak? Simdi yine gram alacagim, kuyumcuya gidince mutlaka 24 ayar olandan isteyeyim diye düşünüyorum ama dogru mu yaparim??

Canim gram altin alirken ayar seciyor musun? 22 ayar veya 24 ayar olmasi fark ediyor mu? Ben birkac ay once almıştım, 22 ayar vermis galiba, o zaman bilmiyordum, simdi öğrendim. Fiyatlari farkliysa, bozdururken de mi farkli olacak? Simdi yine gram alacagim, kuyumcuya gidince mutlaka 24 ayar olandan isteyeyim diye düşünüyorum ama dogru mu yaparim??
evet gramda ayar farkı var ben alırken 24 ayar alıyorum. Tabi bozdururken de fark ediyor şu an güncel tvlerde gördüğümüz altın fiyatı 24 ayar üzerinden oluyor. 22 ayarı alırken biraz daha ucuz alıp biraz daha ucuz satıyorsunuz, zaten bankadan alırken de 22 ayar olarak alıyoruz piyasadan daha ucuz olmasının sebebi bu. Ben hiç 22 ayar almadım

Çok bunaltıcı ve sıkıcı bir gün. Haziran ortasında hala yağmur bulutları ile güne başlıyoruz.

İşallah güzel haberlerle günümüz aydınlanır :)

Back