Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Herkese merhabalar;

Güzel bir güne uyandık. İnşallah hepimiz için verimli, bereketli, huzurlu, aydınlık bir gün olur.

Dün gece kızımızı uyuttuktan sonra, eşimle beraber kafamızı toparlama gecemiz oldu. Hesap kitap, plan program günümüzdü. İşe girmezse biraz problem olacakmış gibi duruyor. Birikimimizden yememiz gerekecek.

Ancak ben çok fazla takılmıyorum. Önemli olan huzurumuz,mutluluğumuz. Nasılsa bir yerden kısmetimiz çıkar. Karşılıklı olarak kafamızdaki bulutları attık. Güzel, keyifli bir gece oldu. Gecenin sonunu nostaljik şarkılar dinleyerek ve sohbet ederek getirdik. En büyük servet bu :)

üzülmeyin insan birikimi başı dara düştüğünde kullanmayacaksa neden biriktirelim ki, umarım eşiniz biran önce işe girer

Rabbim sağlık, huzur versin de gerisi bir şekilde hallolur inşallah.

üzülmeyin insan birikimi başı dara düştüğünde kullanmayacaksa neden biriktirelim ki, umarım eşiniz biran önce işe girer
Amin canım. Çok şükür bu günümüze :) İnsan yapabileceğinin en iyisini yaptıktan sonra bir yerde bırakmak zorunda :) Geri kalanı kader kısmet meselesi :) Üzüntü ve strese girmeye gerek yok.

Amin canım. Çok şükür bu günümüze :) İnsan yapabileceğinin en iyisini yaptıktan sonra bir yerde bırakmak zorunda :) Geri kalanı kader kısmet meselesi :) Üzüntü ve strese girmeye gerek yok.
ayenen öyle canım şükür ki dar gününde kimseye muhtaç değilsin kenarda paran var en azından işin maddi boyutunu düşünmüyorsun

Canım çok teşekkür ederim. Sizlerin de desteğiyle çok strese girmeden atlatıyorum bu dönemi zaten. Keşke eşimin de böyle her şeyin iyi olacağını söyleyen bir arkadaşı olsa. Kendisi çok karamsar. Mümkün olduğunca sakinleştirmeye çalışıyorum. Fakat kendini pek iyi hissettiğini söyleyemem.

3 ay da ilaç kullanması gerekiyor ameliyattan sonra, ilaçlarda 500-600 civarı tutuyor. Sanırım bu dönem de pek bir şey biriktiremeyeceğim.

Geçmiş olsun, sağlık olsun da biriktirirsiniz gene

Eşimde varikosel var, o sebepten ötürü çocuğumuz olmuyor. Onun içinde ameliyat olması lazım.

Biz de arada bir kafa kafaya verip böyle yapıyoruz gerçekten her şey netleşiyor ve güzel oluyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın

Herkese merhaba,
Bir kaç gündür gelemedim.

Bu bir kaç gün içerisinde 1830 liralık kredimizin 4 taksidi vardı bu ay ve gelecek ayı ödedim
Kredi kartına 560 küsür lira ödedim
Uçak biletleri için 2400 lira ödedim
3200 liralık altın aldım
Evde duran bir bileziğim vardı onu bozdurup altın hesabına attım.

Daha ödenecek bir kredi kartı var.

yok görmedim bayram tatilinden beri sesi çıkmıyor inş bir sorun yoktur. siz tayin meselesini naptınız eşinizle olan durum ne şu anda
Bana istediğim yerler açılmadı mecburen eş durumu isteyecem. Eşim ailelerimize yakın yerleri yazdı. Ben de eş durumundan bakalim nereler açılacak ona göre şuan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ailemle kalamıyorum çocuklardan dolayı herkes rahatsız oluyor. Eşim de gittikçe daha da kötüye gidiyor. Kendimi bi kenara çekip oturayım da diyemiyorum baya zor durumdayım

Kizlar merhaba,
Altin yükselmiş, simdi almasam mi?
Altin yakinda düşer mi? Ekonomi finans sitelerine bakayim dedim, beceremedim, anlamadim. Hangi siteleri takip ediyorsunuz?

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en yakın zamanda feraha erersiniz. İnsan bazen çıkmaz da hissediyor kendini. Ama her gecenin bir sabahı var.

Allah kolaylik versin canim. Ailen sıkıntı cikardi mi eve donmenle ilgili? Tayin icin hayırlısı olsun, umarim iyi olur her sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…