- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.861
Amin :)Ne kadar çok gelir o kadar çok gider oluyor maalesef. Ekstra harcamalar çıkmasa dengeyi sağlıyorum da her ay mutlaka birşey çıkıyor.
İnşallah hayırlısıyla en yakın zaman da size uygun bir iş bulur eşiniz.
bu ay bende alacaktım ama bazı harcamalarım vardı gram altın aldım az çok demeden biriktirmek lazımMaşallah hızlı ilerlemişsiniz, devamı gelir inşallah. Benim de her ay bir çeyrek almaktı hedefim. Geçen ay aldım ama bu ay sağlık harcamalarımız fazla olacak alamayabilirim. Ama ufaktan da olsa altın hesabından alıyorum.
Bende gram bu ay gram alabilirsem çok iyi olacak. Eşim ameliyat olacak 2 bin lira oraya gidecek. Karttan çektirip taksit yaptırmayı düşünüyorum. Altın falan bozdurmak istemiyorum.bu ay bende alacaktım ama bazı harcamalarım vardı gram altın aldım az çok demeden biriktirmek lazım
teşekkür ederim canım biraz daha sabredeceğiz. ödediğimiz ev kredisi neredeyse muhitimizde kira bedeline denk ediyor.Allah ödeme kolaylığı versin. Biraz sıkıntı çekilir ama borçlar hafifleyince rahata erersiniz işallah. Zaten bu enflasyon oranıyla kredi için ödediğiniz para kısa sürede göze batmamaya başlar.
çok geçmiş olsun.Bende gram bu ay gram alabilirsem çok iyi olacak. Eşim ameliyat olacak 2 bin lira oraya gidecek. Karttan çektirip taksit yaptırmayı düşünüyorum. Altın falan bozdurmak istemiyorum.
Canim gram altin alirken ayar seciyor musun? 22 ayar veya 24 ayar olmasi fark ediyor mu? Ben birkac ay once almıştım, 22 ayar vermis galiba, o zaman bilmiyordum, simdi öğrendim. Fiyatlari farkliysa, bozdururken de mi farkli olacak? Simdi yine gram alacagim, kuyumcuya gidince mutlaka 24 ayar olandan isteyeyim diye düşünüyorum ama dogru mu yaparim??bu ay bende alacaktım ama bazı harcamalarım vardı gram altın aldım az çok demeden biriktirmek lazım
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun.
evet gramda ayar farkı var ben alırken 24 ayar alıyorum. Tabi bozdururken de fark ediyor şu an güncel tvlerde gördüğümüz altın fiyatı 24 ayar üzerinden oluyor. 22 ayarı alırken biraz daha ucuz alıp biraz daha ucuz satıyorsunuz, zaten bankadan alırken de 22 ayar olarak alıyoruz piyasadan daha ucuz olmasının sebebi bu. Ben hiç 22 ayar almadımCanim gram altin alirken ayar seciyor musun? 22 ayar veya 24 ayar olmasi fark ediyor mu? Ben birkac ay once almıştım, 22 ayar vermis galiba, o zaman bilmiyordum, simdi öğrendim. Fiyatlari farkliysa, bozdururken de mi farkli olacak? Simdi yine gram alacagim, kuyumcuya gidince mutlaka 24 ayar olandan isteyeyim diye düşünüyorum ama dogru mu yaparim??
geçmiş olsun, evet mantıklı taksit yapmak hem elinizdeki gitmez hemde o borç bir şekilde ödenirBende gram bu ay gram alabilirsem çok iyi olacak. Eşim ameliyat olacak 2 bin lira oraya gidecek. Karttan çektirip taksit yaptırmayı düşünüyorum. Altın falan bozdurmak istemiyorum.
Çok teşekkür ederim. Evet borç bir şekilde ödeniyor da gidenin yerine kolay kolay geri gelmiyor. Zaten eşimin de o birikimimden haberi yok. Çok zor da kalırsam bozdururum artık.geçmiş olsun, evet mantıklı taksit yapmak hem elinizdeki gitmez hemde o borç bir şekilde ödenir
ins gerek kalmaz birkriminizi bozmayaÇok teşekkür ederim. Evet borç bir şekilde ödeniyor da gidenin yerine kolay kolay geri gelmiyor. Zaten eşimin de o birikimimden haberi yok. Çok zor da kalırsam bozdururum artık.
3 ay da ilaç kullanması gerekiyor ameliyattan sonra, ilaçlarda 500-600 civarı tutuyor. Sanırım bu dönem de pek bir şey biriktiremeyeceğim.ins gerek kalmaz birkriminizi bozmaya
önemli olan sağlık. Ciddi bir şey değildir umarım eşinizin durumu3 ay da ilaç kullanması gerekiyor ameliyattan sonra, ilaçlarda 500-600 civarı tutuyor. Sanırım bu dönem de pek bir şey biriktiremeyeceğim.
Eşimde varikosel var, o sebepten ötürü çocuğumuz olmuyor. Onun içinde ameliyat olması lazım.önemli olan sağlık. Ciddi bir şey değildir umarım eşinizin durumu
geçmiş olsunEşimde varikosel var, o sebepten ötürü çocuğumuz olmuyor. Onun içinde ameliyat olması lazım.
Günaydın bayanlar
günaydın bol birikimli gün olsunHerkese günaydın bu arada.
Teşekkür ederim.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?