Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

O zaman sende boşver borcunu o düşünsün.
Biriktirebildiğin kadar biriktir madem birsey demiyor düşünme sende

Canım benim eşim de söylemezdi borcunu 4 sene ben de hiç anlamadım soruyordum borcunu söylemiyordu. Meğer dünya kadar borcu varmış. Eşler maddi olarak birbirlerine hesap veremiyorsa altında bişey vardır mutlaka bence sen oturup konuş.

Sonra nasıl öğrendin nasıl tepki gösterdin düzelme var mı?bu zamana kadar annesine kredi kartı çıkarmış bana söylememişti sonra öğrendim miktarlarıda çok oluyordu aylık tartıştık vs kayınvalidemle konuşup istedim çünkü gereksiz harcamaları vardı ama diğerlerini bilmiyorum böyle o kadar şüphe dolu oluyorumki çok iyidir para konusu hariç

Eşler arasında gizli saklı olmamalı her ne olursa olsun. Diğer türlü sağlıklı bi evlilik olmaz.
Bir hayatı paylaşıyoruz zaten ben onu suçlamam ama arrık aileysek her konuda destek olmalıyız yanlışlarımızı kapatmalıyız ailesi sorumluluk yüklememiş iimdi ondan zorlanıyoruz galiba

Merhaba benide alırmısınız aranıza. Çok iyi borç ödüyoruz ev kredisi araba kredisi ( olmayan araba ) yeni çektiğim bir kredi ve iki tane daha kredi ayrıca kredi kartı ve eşimin -3700 tlli maaş arkası ile birikim yapmak istiyorum . Az çok demeden birşeyler kenara koyup iyi kötü gün için köşede dursun istiyorum

Bir hayatı paylaşıyoruz zaten ben onu suçlamam ama arrık aileysek her konuda destek olmalıyız yanlışlarımızı kapatmalıyız ailesi sorumluluk yüklememiş iimdi ondan zorlanıyoruz galiba
C benim. Madem öyle bir koçan var sende hiç soylemeden köy kenara yiyemrsun harcamış gibi görün hepsi aynı
Ben artık gizli başladım kızlarla beraber çeyrek alıyorum uç beş demeden gizli haberi yok

C benim. Madem öyle bir koçan var sende hiç soylemeden köy kenara yiyemrsun harcamış gibi görün hepsi aynı
Ben artık gizli başladım kızlarla beraber çeyrek alıyorum uç beş demeden gizli haberi yok
Eskiler boşuna yapmıyormuş:)bireysel emekliliğimi yükselttim o da toplu para olur diyorum çıkınca kesintisi oluyomuş ama %50 getirisi oldu altın döviz fonu iyi kazandırıyor

Ne kadar geliriniz var masallah kac kredi ödüyosunuz

Bütün kredilerin toplamı ne kadar ? Yani aylık kredilere toplam ne kadar ödüyorsunuz ?
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…