• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.Bu tatilde eşimin ailesi ile bir aradaydik. Güzel yemekler,keyifli sohbetler yapildi.

Kizima herkes hediye yazlik kiyafetler almis.gorunce cok sasirdim ve duygulandim.yazlik kiyafet alisverisi olayini sadece bebek atlet _kilot alimi ile bitirecegim sanırım. Bu da maddi anlamda beni rahatlatacaktir.
Kv ise kizima 1 ceyrek daha takti.torunu ilk defa evine geldi diye. Bu bayram benim icin karlı gecti sayilir☺
Maas yatinca 1 gram alabilirsem bu ayin hedefini tamamlamis olacağım

Eşimin bir iş başvurusundan bahsetmistim sanirim.geçen gece rüyamda işin olacagini gördüm.çok mutlu uyandim.eğer olabilirse birikim miktarimi tekrar gözden gecirecegim.

Aylik bir tam altin alsam benden güzeli yok 😊

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.Bu tatilde eşimin ailesi ile bir aradaydik. Güzel yemekler,keyifli sohbetler yapildi.

Kizima herkes hediye yazlik kiyafetler almis.gorunce cok sasirdim ve duygulandim.yazlik kiyafet alisverisi olayini sadece bebek atlet _kilot alimi ile bitirecegim sanırım. Bu da maddi anlamda beni rahatlatacaktir.
Kv ise kizima 1 ceyrek daha takti.torunu ilk defa evine geldi diye. Bu bayram benim icin karlı gecti sayilir☺
Maas yatinca 1 gram alabilirsem bu ayin hedefini tamamlamis olacağım
Senin kv iyiymis valla çocuğum oldu altın filan görmedik bakalım oğlan sünnet olcak sanmıyorum altın alacagini

Herkese selamlar. Tatil dönüşü herkes valiz boşaltma, çamaşır yıkama vs ile uğraşıyor galiba. Bugün döndük tatilden. Bol harcamalı bir tatil oldu. Çocuklar 570 lira bayram harçlığı biriktirdiler. Bugün kumbaraya 570 tl attık.

Bir de tatilde bir bahçe bulup hemen sahibine kapora verdik. Noter cuma günü açıktı ama tapu dairesi kapalı olunca işlem yapamadık. Bu ayki birikim hedefimi de masraflar için ayırdım. Bu ay az bir miktar ayırabilirim gibi geliyor. Ayın 15’ini bekliyorum, iyi bir hesaplamayla küçük bir miktar ayırabilirim belki.

Herkese selamlar. Tatil dönüşü herkes valiz boşaltma, çamaşır yıkama vs ile uğraşıyor galiba. Bugün döndük tatilden. Bol harcamalı bir tatil oldu. Çocuklar 570 lira bayram harçlığı biriktirdiler. Bugün kumbaraya 570 tl attık.

Bir de tatilde bir bahçe bulup hemen sahibine kapora verdik. Noter cuma günü açıktı ama tapu dairesi kapalı olunca işlem yapamadık. Bu ayki birikim hedefimi de masraflar için ayırdım. Bu ay az bir miktar ayırabilirim gibi geliyor. Ayın 15’ini bekliyorum, iyi bir hesaplamayla küçük bir miktar ayırabilirim belki.
Hayırlı olsun canım, ne ekili bahçede

Hayırlı olsun canım, ne ekili bahçede
5 dönüm ceviz ve üzüm. Ama bağ kısmı yaşlanmış orayı da bozup ceviz yapmak gerekiyormuş. Sağolun bu haftaiçi tapumuzu alırız inşallah. Açıkçası bahçe yaylalık bir yerde olunca hemen içine ev yapma hayallerim başladı. Çok değil yılın 15 günü için küçük bir bağ evi yeter bize.

Hayırlı olsun, nereden ve ne kadara alacaksınız?

Hayırlı olsun, nereden ve ne kadara alacaksınız?
Mersin’in popüler bir yaylasından. Dönümü normalde 30 bin civarı ama nakit verince 5 dönümü 100 bine alıyoruz. Satıcının acil ihtiyacı vardı ev alacakmış. Zaten el sıkıştıktan 2 gün sonra bize satın diye telefonlar geldi. Hayırlısı bakalım..

Mersin’in popüler bir yaylasından. Dönümü normalde 30 bin civarı ama nakit verince 5 dönümü 100 bine alıyoruz. Satıcının acil ihtiyacı vardı ev alacakmış. Zaten el sıkıştıktan 2 gün sonra bize satın diye telefonlar geldi. Hayırlısı bakalım..
Hayırlı olsun, bayağı uyguna almış oluyorsunuz , şu an gayrimenkul almanın tam zamanı aslında çünkü alım satım ciddi mânâda durmuş durumda

Hayırlı uğurlu olsun canım. Nakit varsa yapilacak en guzel şey.Darısı başımıza.😊

Herkese merhaba
Geçmiş bayramınız mübarek olsun.
9 gün tatil baya yordu beni. Hala kendime gelebilmiş değilim. Bir de tatil dönüşü yoğun bir iş temposuna başladık.
Bayram da çok fazla harcamam olmadı, tam tersine kara bile geçtim :) Altın alımına devam etmeyi düşünüyorum bakalım.
Mayıs ayında bütçemi aşmıştım, bu ay onu da dengelerim.

Günaydın hanımlar
Eşim artık birikim için 500 tl vereceğini söyledi.
2 gr altın mı alsam yoksa 1 gr altın kalanıyla dolar mı alsam sizce ne yapayım?

Günaydınlar

Günaydın hanımlar
Eşim artık birikim için 500 tl vereceğini söyledi.
2 gr altın mı alsam yoksa 1 gr altın kalanıyla dolar mı alsam sizce ne yapayım?

Eğer uzun vadeli bir birikim düşünüyorsan 2 gr altın almak mantıklı bana göre. Şu sıralar inecek mi çıkacak mı belli değil ama ben uzun vadeli bir birikim yaptığım için altın almaktan yanayım. Hem altın hesabım var, hem de ayda 1 tane çeyrek almaya çalışıyorum.

Günaydınlar

Eğer uzun vadeli bir birikim düşünüyorsan 2 gr altın almak mantıklı bana göre. Şu sıralar inecek mi çıkacak mı belli değil ama ben uzun vadeli bir birikim yaptığım için altın almaktan yanayım. Hem altın hesabım var, hem de ayda 1 tane çeyrek almaya çalışıyorum.
Uzun vadeli düşünüyorum yani 2-3 Sene gibi.
Altın hesabım var her ay 1 gr alıyorum ama evet inecek mi çıkacakmı belli değil güvenemiyorum kumbaram için ufak ufak dolarda alıyorum aynı sistem devam edeyim o halde

Uzun vadeli düşünüyorum yani 2-3 Sene gibi.
Altın hesabım var her ay 1 gr alıyorum ama evet inecek mi çıkacakmı belli değil güvenemiyorum kumbaram için ufak ufak dolarda alıyorum aynı sistem devam edeyim o halde
Bundan 3 yıl evvel düğünümüzde gelen çeyrekleri 200 liradan bozdurmuştuk. O yüzden ben uzun vadeli altın birikiminde zarar edeceğini sanmıyorum.

Back