- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.701
sizden farklı yere tayin ister mi?Ailemin yanına alacam bakalim inş düzelir ama atama işi de sıkıntılı yer açılır mi açılmaz ni belli değil. Eşim her halükarda kendi ailesinin yanına alacak tayinini de ben ona yakın olmak istemiyorum. Hem eşimi hem de ailesini çekemem. Kendi aileme yakın olmaya çalışacam bakalım.
Günaydın, bol birikimli gün olsunGünaydın herkese
Bugün 4 tl kumbaraya attım onun dışında birikim yokGünaydın, bol birikimli gün olsun
İstemez tabi ama ben uzak isteyecem. Zaten aynı yere çıkma ihtimali yok.sizden farklı yere tayin ister mi?
Evet baya düştü. Tam alma zamanı ama para yok malesef.Bugün 4 tl kumbaraya attım onun dışında birikim yokama altın dolar çok iyi düştü, param olsa şuan alırdım
Hedefiniz Dm den yazarsanız eklerimBeni de yazabilirsen çok sevinirim.KedidirKedii
Kartlara yüklenmek insanın belini doğrutmuyor umarım dengeli gidebilirsinizHerkese merhaba.
Uzun zamandır yazmıyordum. Ara ara takip ediyorum ama sizi, umarım herkes iyidir.
Bugün altının düşmesiyle 2 gr altın aldım.
Bu ay çok fazla harcamam oldu, gelecek ay dengelemem lazım. Gene kartlara yüklendim.
Kumbaraya da para atamaz oldu. Pek verimli olmamış bu ay benim için. İnşallah gelecek aya toparlarım.
eş durumundan yararlanamıyor musunuz?Günaydı
İstemez tabi ama ben uzak isteyecem. Zaten aynı yere çıkma ihtimali yok.
Eş durumu isteyebiliyorum da onunla yakın girmek istemiyorum.eş durumundan yararlanamıyor musunuz?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahEş durumu isteyebiliyorum da onunla yakın girmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?