• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Önceden çok alırdım ama artık fazla almamaya çalışıyorum. Kışın genelde iki üç çeşit pantolonum var. Üzerine bir hafta boyunca farklı farklı giyebileceğim kazak ya da tuniklerim var. Onlardan giyiyorum. İhtiyacım olduğu kadar almaya çalışıyorum. Önceden çok hoşuma giden bişey olursa alıyordum. Ama baktım ki bir kaç çeşit oldu mu yetiyor. Fazlası yer kaplıyor sadece. Çocuk olunca hele hiç üste başa bakmıyor insan. Sabah ne bulursam üzerime giyip çıkıyorum bazen.
Geriden takip ediyorum yazılanları :) Ben de dolabımı eledim baya azalttım. Ama ben komple elimden çıkarmak yerine eskidikçe, yıprandıkça atmaya çalışıyorum. Sadece artık yaşım gereği giyemeyeceğim kısalıkta ve bir daha olamayacağım bedende olanları direk atıyorum.

Üniversitedeyken bir arkadaşım eğer çarşıya çıktığımda baktığım bir parçaya ikinci defa çıktığımda yine bakıyorsam o zaman alıyorum demişti. Güzel, sade, şık bir dolabı vardı bir öğrenci olarak. Sanırım taa o zamanlardan kapsül dolap olayını keşfetmişti. :)

herkese mrb arkadaşlar öncelikle kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun bugün dolar düşmüştü bayram alışverişi için ayırmış olduğum paraya kıyamadım ve 100 dolar aldım gitmediğim kıyafetleri değerlendirip çocuklara bikac parca biseyler alacağım

Geriden takip ediyorum yazılanları :) Ben de dolabımı eledim baya azalttım. Ama ben komple elimden çıkarmak yerine eskidikçe, yıprandıkça atmaya çalışıyorum. Sadece artık yaşım gereği giyemeyeceğim kısalıkta ve bir daha olamayacağım bedende olanları direk atıyorum.

Üniversitedeyken bir arkadaşım eğer çarşıya çıktığımda baktığım bir parçaya ikinci defa çıktığımda yine bakıyorsam o zaman alıyorum demişti. Güzel, sade, şık bir dolabı vardı bir öğrenci olarak. Sanırım taa o zamanlardan kapsül dolap olayını keşfetmişti. :)
O kadar atmama rağmen bir sürü kıyafetim varmış. Bugün annemin evine taşınırken farkettim. Yine biraz daha eleme yapmam gerekecek.

herkese mrb arkadaşlar öncelikle kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun bugün dolar düşmüştü bayram alışverişi için ayırmış olduğum paraya kıyamadım ve 100 dolar aldım gitmediğim kıyafetleri değerlendirip çocuklara bikac parca biseyler alacağım
Sanırım bende alışveriş için ayırdığım miktarın bir kısmına gram veya dolar alacağım

T tumah61 arkadasim cok üzülerek okudum yazdıklarını.. Yaşayan sen olunca her şeyi daha iyi bilirsin...ama aile yanına gitmen bence de faydalı olur..branşın ne ben de öğretmenim umarım tayinin cikar

T tumah61 arkadasim cok üzülerek okudum yazdıklarını.. Yaşayan sen olunca her şeyi daha iyi bilirsin...ama aile yanına gitmen bence de faydalı olur..branşın ne ben de öğretmenim umarım tayinin cikar
Temelli geldim bu sefer inş. Tayin işi sıkıntılı bakalim ne yapacam. Eşyalarımı komple alacam annemin evine geitrcem

Bazı branşlarda evet tayin zor. Neyse 15 güne kadar tercihler başlar 1 aya.netlesir sonuclar
haziranın 10unda başlıyor da bana il içine hiç okul açılmadı il dışında da ümidim yok. Netleşse keşke ben de yerleşirdim. Eğer il dışı gidemezsem eş durumunu bekleyecem o da eylülde belli oluyor

haziranın 10unda başlıyor da bana il içine hiç okul açılmadı il dışında da ümidim yok. Netleşse keşke ben de yerleşirdim. Eğer il dışı gidemezsem eş durumunu bekleyecem o da eylülde belli oluyor
Ama eşinle aynı yerde olmak istemiyorsun es durumu niye yapacaksın ki böyle bir durumda

Ben de ilici istedim olmadi uzun yıllar da olmaz görünüyor

Biliyorum ben aileleriniz farkli şehirde diye düşünmüştüm hayırlısı olsun
Aynı şeyindeyiz ve aynı ilçedeyiz malesef ama çocuklar için iyi olur en azından istedikleri zaman görürler. Ben çok soğudum artık bir eş olarak görmüyorum onu. Boşanma kararı bile beni o kadar rahatlattı ki

Aynı şeyindeyiz ve aynı ilçedeyiz malesef ama çocuklar için iyi olur en azından istedikleri zaman görürler. Ben çok soğudum artık bir eş olarak görmüyorum onu. Boşanma kararı bile beni o kadar rahatlattı ki
Canim, ailenin yanina dönmüşsün, hayirli olsun. Eşle ayri olmaniz bence daha iyi olacak gibi geliyor. Bosanma karari hayirlara kapi acsin insaallah. Mutlu olmani, cocuklarinin huzurlu olmasini dilerim. Biz burdayiz, sana desteğiz.

Back