- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.601
Evet yarılandı benim yaz olsaydı daha fazla biriktirirdim, sizin nasıl gidiyor birikimlerinizAa benim bu grupta kaydım varmış
Nasıl gidiyor hanımlar yıl ortası yaklaşıyor birikim hedefleri yarılandı mı?
Evet çok iyi gelecek 9 günlük tatil, ben daha şimdiden kurban bayramı tatilini düşünmeye başladım nereye gitsek diye, uçsun paralarMerhabalar,aynı durumdayız, bizde bir yerlere gidelim diyoruz ,9 gün tatil iyi değerlendirmek gerek, kuaför, kıyafet derken harcama kalemleri artıyor, yazın zor olacak, eylülden sonra sıkı tutmaya çalışırım diyorum
Ağustosta 3 hafta izin almayı planlyrm bende bayram tatili de var ,iyice dinlenmek istiyorum, gerçekten çok ihtiyacım varEvet çok iyi gelecek 9 günlük tatil, ben daha şimdiden kurban bayramı tatilini düşünmeye başladım nereye gitsek diye, uçsun paralar
Evet var ama bayadır uğramıyorsunuz, gerçi konu sahibi de uğramıyorben daha yarılamadım, gerçi bu grupta yazan hedefi yarıladım ama umudum 2. Yarı
Evet yarılandı benim yaz olsaydı daha fazla biriktirirdim, sizin nasıl gidiyor birikimleriniz
Ben bu grubu unutmuşum. Ben iki bincik hedeflemiştim bin oldu evet. Ama kızlar aylık 6 bin borç ödüyoruzSizin nasıl gidiyor birikimlerBettyRuble
Kartlar ,krediler,ev ihtiyackari derken bizim 6bin i geciyor ödemelerimiz ,sizinde cok yuksekmiş ,ev araba falan mi ,bizim gibi kötü borçlar mıBen bu grubu unutmuşum. Ben iki bincik hedeflemiştim bin oldu evet. Ama kızlar aylık 6 bin borç ödüyoruz
Ay kötü borç ya elde var sıfır borcu.Kartlar ,krediler,ev ihtiyackari derken bizim 6bin i geciyor ödemelerimiz ,sizinde cok yuksekmiş ,ev araba falan mi ,bizim gibi kötü borçlar mı
Bizim ev kirası ev ihtiyaçları hariç. Napalım Allah tez zamanda kurtarsın bir daha da yaşatmasın.Kartlar ,krediler,ev ihtiyackari derken bizim 6bin i geciyor ödemelerimiz ,sizinde cok yuksekmiş ,ev araba falan mi ,bizim gibi kötü borçlar mı
Bizimde kötü borç aynen elde var sıfır, bizim sadece krediler ikimizin 3500, kartlarda toplam 5000, işte kalan ile de geçiniyoruz ,2 yil a krediler biter ise cok rahatiz , kartlarda yavaş yavaş biter,ağustosta büyük oranda rahatliycaz inşallah toplu bir paramız gelecek. Önemli olan eve giren miktar değil, bilinçli harcamak ,ben daha bilinçliyim artık, havaya para ödüyorum hissi bunlatiyor insanıBizim ev kirası ev ihtiyaçları hariç. Napalım Allah tez zamanda kurtarsın bir daha da yaşatmasın.
Resmî tatil değil, idari tatil. O yüzden bizim kurum mutlaka açık kalır, anlaşmaya dayalı nöbetçi memur kalıyor ,ben kalmayacağım şükürBayram tatili 9 gun degil mi ya,yani bizim icin oyle,calisacak devlet kurumlari mi var
Okullar ne zaman tatil kesin bilgisi olan var mıResmî tatil değil, idari tatil. O yüzden bizim kurum mutlaka açık kalır, anlaşmaya dayalı nöbetçi memur kalıyor ,ben kalmayacağım şükür
Okulları bilmiyorumOkullar ne zaman tatil kesin bilgisi olan var mı
15 i diye biliyorumOkullar ne zaman tatil kesin bilgisi olan var mı
Bayanlar eşimle sıkıntılarımı biliyorsunuz. Hiç gelişme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana beş kuruş faydası yok. Harçlığını bile benden istiyor. Borçlarının haddi hesabı yok. Bütün bankalara borcu var ve hepsi icralık olacak yakında. Kişilere de borcu var. Maaşı kesik yatıyor. Maaşından kalanı da borcuna verecekmiş. Kirayı zor aldım bu ay diğer aylar eminim vermeyecek. Eve hiçbir katkısı yok ne fatura ne mutfak masrafı hepsini ben görüyorum. Bu borçların sonu da gelmeyecek. Adam hiçbi şekilde laf da kabul etmiyor. Doktora gidiyor hesapta ama hiçbir gelişme yok. Ben çocuklarımla tek başıma duramıyorum. Ailemle birlikte de duramıyorum zor oluyor. Boşansam ne yapacağım iki çocukla. Tayinler de çok sıkıntılı sadece eş durumuyla eşimin ailesine yakınlaşabiliyorum. Eşimin ailesi onlara yakın olmamı istiyor. Yakın olursak kontrol altında olur diyorlar. Ben ise eşime güvenmiyorum hiçbi şekilde. Sizce ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.
Hayır hiç sohbet etmez. Sürekli telefona bakar. Çocuklarına bile bakmazMerhaba
Konuda yeniyim ama
Eşinle maddi sorunlar hariç aranız nasıl? Birlikte güzel vakit geçirir misiniz? Güzel sohbetleriniz var mı? Gezer misiniz?
Allah yardımcınız olsun ne diyim, bir laf vardır ya bekara karı boşamak kolay diye her evliliğin dinamiği farklı ama sizin işin içinde kumar vardı yanlış hatırlamıyorsam hastalık olur anlaşmazlık olur sabredin derim ama bu bambaşka bir şey adam sizin evladınızın rızkını kumara veriyor cevremde birkaç kişi vardı öyle iflah olmadılar sonunda eşleri de ayrıldı, eğer düzeleceğine inancınız varsa devam edin inancınız yoksa kurtulun sırtınızdaki kaburdan anne babası bugün var yarın yok sonra nolacak? anlıyorum sizi kolay değil ayrılmak yeni bir düzen kurmak ama zamanla alışırsınız çocuklarınız size dayanak olur. Kumar öyle bir illet ki size de belalısı bulaşmayacağı ne belli alacaklarının nolur kusura bakmayın dışarıdan bakan göz olarak söylüyorum bunlarıBayanlar eşimle sıkıntılarımı biliyorsunuz. Hiç gelişme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana beş kuruş faydası yok. Harçlığını bile benden istiyor. Borçlarının haddi hesabı yok. Bütün bankalara borcu var ve hepsi icralık olacak yakında. Kişilere de borcu var. Maaşı kesik yatıyor. Maaşından kalanı da borcuna verecekmiş. Kirayı zor aldım bu ay diğer aylar eminim vermeyecek. Eve hiçbir katkısı yok ne fatura ne mutfak masrafı hepsini ben görüyorum. Bu borçların sonu da gelmeyecek. Adam hiçbi şekilde laf da kabul etmiyor. Doktora gidiyor hesapta ama hiçbir gelişme yok. Ben çocuklarımla tek başıma duramıyorum. Ailemle birlikte de duramıyorum zor oluyor. Boşansam ne yapacağım iki çocukla. Tayinler de çok sıkıntılı sadece eş durumuyla eşimin ailesine yakınlaşabiliyorum. Eşimin ailesi onlara yakın olmamı istiyor. Yakın olursak kontrol altında olur diyorlar. Ben ise eşime güvenmiyorum hiçbi şekilde. Sizce ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.
Söylediklerinizde çok haklısınız. Düzeleceğine bazen inanıyorum bazen inanmıyorum. Eşimde siroz hastalığı olduğunu da öğrendik 7 ay oluyo öğreneli. Hem çocuklar için hem de hastalığı yüzünden idare edeyim diyorum. Ama bana da zararı geliyor. İster istemez sıkılıyorum eşim bana sürekli yalan da söylüyor. Ne yaptığını bilmiyorum bazen. Sağlık olsun gerisi önemli değil diyorum bazen ama olmuyor işte. Çocuklarıma her istediklerini alamayınca üzülüyorum.Allah yardımcınız olsun ne diyim, bir laf vardır ya bekara karı boşamak kolay diye her evliliğin dinamiği farklı ama sizin işin içinde kumar vardı yanlış hatırlamıyorsam hastalık olur anlaşmazlık olur sabredin derim ama bu bambaşka bir şey adam sizin evladınızın rızkını kumara veriyor cevremde birkaç kişi vardı öyle iflah olmadılar sonunda eşleri de ayrıldı, eğer düzeleceğine inancınız varsa devam edin inancınız yoksa kurtulun sırtınızdaki kaburdan anne babası bugün var yarın yok sonra nolacak? anlıyorum sizi kolay değil ayrılmak yeni bir düzen kurmak ama zamanla alışırsınız çocuklarınız size dayanak olur. Kumar öyle bir illet ki size de belalısı bulaşmayacağı ne belli alacaklarının nolur kusura bakmayın dışarıdan bakan göz olarak söylüyorum bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?