• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bayanlar eşimle sıkıntılarımı biliyorsunuz. Hiç gelişme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana beş kuruş faydası yok. Harçlığını bile benden istiyor. Borçlarının haddi hesabı yok. Bütün bankalara borcu var ve hepsi icralık olacak yakında. Kişilere de borcu var. Maaşı kesik yatıyor. Maaşından kalanı da borcuna verecekmiş. Kirayı zor aldım bu ay diğer aylar eminim vermeyecek. Eve hiçbir katkısı yok ne fatura ne mutfak masrafı hepsini ben görüyorum. Bu borçların sonu da gelmeyecek. Adam hiçbi şekilde laf da kabul etmiyor. Doktora gidiyor hesapta ama hiçbir gelişme yok. Ben çocuklarımla tek başıma duramıyorum. Ailemle birlikte de duramıyorum zor oluyor. Boşansam ne yapacağım iki çocukla. Tayinler de çok sıkıntılı sadece eş durumuyla eşimin ailesine yakınlaşabiliyorum. Eşimin ailesi onlara yakın olmamı istiyor. Yakın olursak kontrol altında olur diyorlar. Ben ise eşime güvenmiyorum hiçbi şekilde. Sizce ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.
Doktor derken psikiyatriye mi gidiyor? Kendi de cabalasa gelisme gosterebilir ama bilmiyorum.
Sizin icin üzülüyorum. Keşke daha fazlasini yapabilsek. Elden ne gelir bilmiyorum. Hayirlisi ne ise o olsun.

İyim canım sen nasılsın?Bu hafta sonu içimde bir sakinlik var.Bir şeyler için geç kalmış hissi ile zamana olan inancım arasında gidip gelen düşüncelerle boğuşmaktayım.Sürekli uyumak istiyorum..
Iyiyim bende, geçen hafta öyleydim . Havalardan mi bilmiyorum sürekli uyudum . Kendimi hayatı çevremi sorguladım. Donem dönem herkese oluyor sanırım. Bu hafta daha iyiyim . Dinlenmeye ihtiyacım varmış sanırım, bayram tatili iyi gelecek inşallah. Iş yerinde sıkıldım bu ara .

Iyiyim bende, geçen hafta öyleydim . Havalardan mi bilmiyorum sürekli uyudum . Kendimi hayatı çevremi sorguladım. Donem dönem herkese oluyor sanırım. Bu hafta daha iyiyim . Dinlenmeye ihtiyacım varmış sanırım, bayram tatili iyi gelecek inşallah. Iş yerinde sıkıldım bu ara .
İnşallah bayram tatili güzel geçer..Biraz toparlanırız en azından..

Aslında bence doğru olanı yapıyorlar taşıma suyla değirmen dönmez eşiniz artık sorumluluğunun farkına varmalı, bence eşiniz sizin yumuşak kalbinizden faydalanıyor ciddi olduğunuzu düşünmüyor
Evet benim yumuşak yüzümden faydalanıyor. Ama aklı başına gelmesi için illa boşanmak mi gerekiyor. Bişeyl3ri konuşarak halledelim diyorum yok. Her türlü yöntemi denedik. Maaş kartını almaktan hesaplarını kontrol ettik. Ama o bişekilde yapıyor yapacağını
Doktor derken psikiyatriye mi gidiyor? Kendi de cabalasa gelisme gosterebilir ama bilmiyorum.
Sizin icin üzülüyorum. Keşke daha fazlasini yapabilsek. Elden ne gelir bilmiyorum. Hayirlisi ne ise o olsun.
Evet psikyatriye gitti baya ama faydası olmadı. Kendisi çabalasa belki düzelir ama hiç çabası yok. Sağolun iki tane çocuktan eşimi unutuyorum çoğu zaman çocukları büyürsem belki adam akıllı düşünecem. Hayırlısı bakalim. Allah yardımcım olsun.

Merhaba, para harcamadigim tek gün yok ne yazıkki😏güle güle kullanın 🙋‍♀️

Aynen öyle. Ben biraz kilo aldım. Havalar sıcak kot pantololarımın içinde o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam işkence gibiydi. Dün kumaş gibi spor tarzda bir pantolon aldım beli lastikli olanlardan ve acayip rahat ettim. Eşim de kendisine bir şeyler almak istedi. Eşim o kadar zor beğenir ki anlatamam bir tişört alacak ya mesela 1 ay mağaza gezer. Dün dedim hazır beğenmişken al

Aynen öyle. Ben biraz kilo aldım. Havalar sıcak kot pantololarımın içinde o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam işkence gibiydi. Dün kumaş gibi spor tarzda bir pantolon aldım beli lastikli olanlardan ve acayip rahat ettim. Eşim de kendisine bir şeyler almak istedi. Eşim o kadar zor beğenir ki anlatamam bir tişört alacak ya mesela 1 ay mağaza gezer. Dün dedim hazır beğenmişken al
Yaz gelince ben pantolonlara elveda diyorum ,yazın en iyisi elbise sandalet benim için, sıcakta çekilmiyor ,şimdi biraz daha iyi havalarda hazirandan sonra sıkıntı. Güzel günlerde kullanın, eşim de bende cabuk karar veririz ve internetten alırız genelde,ben denemeyi sıra beklemeyi sevmedigim için bunalıyorum mağazalarda. Her markanın sitesi var zaten ,iade seçeneği de var en iyisi internett 😊

Back