- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.621
Kumar olunca işin rengi değişiyor, her evlilikte sorunlar oluyor, 2 farklı insan sonuçta ama eşiniz size ve çocuklarına olan sorumluluğunu yerine getirmiyor, ben eşim çok fazla harcama yapıyor bana hediye alıyor eli çok açık diye bile sinir oluyorum buara ki içkisi, sigarası, kumarı yok . Olsa sanırım boşardım, bu konular büyük konuşmaya gelmez ama hata 1 kez olur, birşeyler devamlılık arz ediyorsa artık hayat tarzına dönüşmüştür. Eşiniz hatasında ısrar ediyor anladigim kadarıyla. Bankalara borçlar, hacizler,tefeciler, derken insanlar battikca batiyor. Allah korusun boyle devam ederse bir sure sonra bankalardan ümidi kesip kumar oynandığı yerde sacma sapan insanlarin eline düserse o sikinti . Son kez kendi ailesini de çağirip konuşun bence ,annesi babası olsun ,herşeyi duysunlar. Kesin konuşun ve taviz vermeyin, çocuklarıniz küçük anladığım kadarıyla zaten ikisininde velayetini her türlü alırsınız bunu da bir gözüne sokun eşinizin, aklî başına gelsin.Bayanlar eşimle sıkıntılarımı biliyorsunuz. Hiç gelişme yok ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana beş kuruş faydası yok. Harçlığını bile benden istiyor. Borçlarının haddi hesabı yok. Bütün bankalara borcu var ve hepsi icralık olacak yakında. Kişilere de borcu var. Maaşı kesik yatıyor. Maaşından kalanı da borcuna verecekmiş. Kirayı zor aldım bu ay diğer aylar eminim vermeyecek. Eve hiçbir katkısı yok ne fatura ne mutfak masrafı hepsini ben görüyorum. Bu borçların sonu da gelmeyecek. Adam hiçbi şekilde laf da kabul etmiyor. Doktora gidiyor hesapta ama hiçbir gelişme yok. Ben çocuklarımla tek başıma duramıyorum. Ailemle birlikte de duramıyorum zor oluyor. Boşansam ne yapacağım iki çocukla. Tayinler de çok sıkıntılı sadece eş durumuyla eşimin ailesine yakınlaşabiliyorum. Eşimin ailesi onlara yakın olmamı istiyor. Yakın olursak kontrol altında olur diyorlar. Ben ise eşime güvenmiyorum hiçbi şekilde. Sizce ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.