Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Ben 23 Nisan günü güzel bir temizlik yaptım ,kadın da gelmişti. Pencereler ,perdeler herşeyi yaptık. Halılar benimde kirlendi ,salondaki beyaz özellikle. Onları yıkamaya vermem gerek Benim de . Çocukla zor oluyordur ama 3 gün ders iyiymiş kalan günlerde işlerinizi rahat rahat yaparsınız. Arada tatil bile çok iyi geliyor

Dolar uçuyor cidden altın almıyorum çünkü hiç kar etmedim altından. Tl de mi kalsak acaba.
Ben kar etme amacı gütmüyorum açıkçası. Tl de kalınca çok param var gibi geliyor harcama isteği doğuyor .tüm paramı karta yatırdım, altın ve dolar aldım bu ay. Harçlık olarak yanıma ayın 15inde alıyorum 1 aylık. Hesabımda para bırakmıyorum. 2 hesabında da 5bin esnek limitim var . Acil bir şey olursa oradan çekerim diyorum

Çocuklara anca yetişebiliyorum inanın. Daha fazla ders de alabilirdim ama almadım.

Merhabalar kızlar kayinvalidem rahatsızdi biraz onunla uğraştık 2 gündür bugün iş yerinde biraz sıkıntılar çıktı üst üste geldi eşim bi hasta ziyaretine gitti inşallah ben de kalkabilirsem biraz poğaça filan yapıp buzluğa koyacağim ramazan ayında çıkarır yeriz biraz.
İndirimleri takip ediyor musunuz alışverişte nasıl yapıyorsunuz stok vs

G Geçmiş olsun. Kayınvalidenizin nesi var. Ben indirim falan takip etmiyorum vaktim yok çünkü

Merhabalar konu sahibi sanırım kaçmış :)
Ceteris paribus konu senin sandım ama değilmiş :)
Merhaba Aynen öyle oldu,konu ilk açıldığında yeni konu diye bir yazayım dedim,diğer ekonomi konularına uzun zamandır yazıldığı için takibi ve iletişimi zor oluyor diye konu sahibinden daha çok yazdığım için öyle zannetmeniz doğal çalışıyor musunuz ?birikim hedefleriniz var mi

Merhabalar. Geçmiş olsun . Deterjan ,yumuşatıcı, tuvalet kağıdı vb stoklarım var. Zeytinyağı ,salça ,tereyağı vb ürünleri de memlekete gittiğimizde annem veriyor sağolsun. Yalniz salçam az kaldı, bu ara gidemezsek hazır almak durumunda kalabilirim. Ben hazır salça sevmiyorum tadı kokusu hoşuma gitmiyor, önereceğiniz var mı salça markası?

Evet memurum bende senin gibi
Yeni bi ev aldık bir takım elden borçlarımız var sadece.onları bi kaç ay toparlamaya çalışacaz inşallah.
Birikim hedefim az da olsa var tabiki.
Eşinizle acaba ev konusunu daha sakin konuşsanız mı acaba arayı açmadan.naparsa yapsın moduyla yaşamayın bence bi an evvel kırgınlıklarınızı giderirseniz sanki daha kolay İlerleme kaydedebilirsiniz nacizane fikrim

Ben de kilo alamıyorum diye yakınıyorum. Baya zayıfladım bu aralar hem enziriyorım ondan da stres de var. 50 kiloydum 3 ay önce tartıldım en son.
Oo 50 baya azmış boyunuz kaç2 çocuk doğurmuşsunuz maşallah .Ben 58 kiloyum boyum 1.70 ama yine de 2-3 kilo versem iyi olur yaz geliyor

Çok teşekkür ederim öneriniz için. Açıkçası ilk başta çok kızdım ama şuan kırgınım, o yüzden o konuyu açmadan açmayı düşünmüyorum. Hayırlı ise olsun demiştim, demekki hayırlı değilmiş diyorum . Eşim zaten ev olayına sıcak bakan biri değil, sırf benim gönlüm olsun diye tamam dedi bir an da bende şok oldum . Sonra saçma sapan bir tartışma büyüdü ev olayından vazgeçti. Onun umrunda değilse benim niye olsun. Keyfime bakmaya karar verdim. Kart borcumu sıfırlayıp yapabildiğim kadar birikim yapacağım

Oo 50 baya azmış boyunuz kaç2 çocuk doğurmuşsunuz maşallah .Ben 58 kiloyum boyum 1.70 ama yine de 2-3 kilo versem iyi olur yaz geliyor
Boyum da kısa canım 1.53. Boyuna göre siz de zayıfsınız. Hamilelikte aldığımdan daha fazla kilo verdim. 55 olsam iyi gidiyo bana. Bende kemik ağırlığı fazla o yüzden 55 gayet iyi benim için.

Boyum da kısa canım 1.53. Boyuna göre siz de zayıfsınız. Hamilelikte aldığımdan daha fazla kilo verdim. 55 olsam iyi gidiyo bana. Bende kemik ağırlığı fazla o yüzden 55 gayet iyi benim için.
Benim de iyi de 2 kilo versem daha iyi hissedeceğim. Alınca üstten alıyorum sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…