- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 158
- 29
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Konut kredisi mı cekcen cnm faiz oranları ne durumda .. bu zamanda ev sahibi olmak çok zor ben 4 sene önce 0.91 sen çekmiştim simdi olsa cesaret edemem sanırım15 inde hareketlenir diyordum ama kimse bir şey yazmamışBiz eve dün pazar olması dolayısıyla bakamadık ev sahibi şehir dışındaymış. Bugün iş çıkışı bakacağız nasipse. Benim birikim planları alt üst oldu. Bu ay Tüm kartları kapatmak istiyorum yapmış olduğum birikimi de karta yatıracağım. Malum konut kredisi çekersek kart borçlarına param kalmayacak. Bir şeyler netleşse iyi olacak
Ziraat bankası 1.28 .Ailem de yardim edecek peşinat konusunda. Evet zor cidden. Tasit ve ihtiyaç kredimizde var,eşim ev konusuna hiç sıcak bakmıyordu 3 gün önce bakalım, alabiliriz deyince açıkçası çok heveslendim. 2 sene zorluk çekeriz ama bir şeylerden fedakarlık etmeyince de olmuyor. Gelen gidiyor Böyle deKonut kredisi mı cekcen cnm faiz oranları ne durumda .. bu zamanda ev sahibi olmak çok zor ben 4 sene önce 0.91 sen çekmiştim simdi olsa cesaret edemem sanırım
Ben oturmuyorum dublekste heralde en zoru ısınma ve temizlik olur ama cok beğeniyorum dublex evleriZiraat bankası 1.28 .Ailem de yardim edecek peşinat konusunda. Evet zor cidden. Tasit ve ihtiyaç kredimizde var,eşim ev konusuna hiç sıcak bakmıyordu 3 gün önce bakalım, alabiliriz deyince açıkçası çok heveslendim. 2 sene zorluk çekeriz ama bir şeylerden fedakarlık etmeyince de olmuyor. Gelen gidiyor Böyle debakacağımiz ev dubleks. Artıları eksileri nelerdir dubleks evde oturan var mi
Maşallah çok iyi
Evet düşerse yapılandırılır.. Bir yerden başlamak en güzeli kiranın sonu yokInsallah hepimizin gönlüne göre olur. Faiz oranları ne kadar düşse de hala çok yüksek aslında. Yapılandırma şansı var düşerse.hayırlisi bakalım.
Bereketli olsungünaydın kızlar maaşımdan 2000 tl yi birikime gönderdim
inan çok seviniyorum biri ev alacağım dediğindeZiraat bankası 1.28 .Ailem de yardim edecek peşinat konusunda. Evet zor cidden. Tasit ve ihtiyaç kredimizde var,eşim ev konusuna hiç sıcak bakmıyordu 3 gün önce bakalım, alabiliriz deyince açıkçası çok heveslendim. 2 sene zorluk çekeriz ama bir şeylerden fedakarlık etmeyince de olmuyor. Gelen gidiyor Böyle debakacağımiz ev dubleks. Artıları eksileri nelerdir dubleks evde oturan var mi
hoş geldin aramızaarkadaşlar benide alırmısınız aranıza :)
9 gram altın. her ay 1 grhoş geldin aramızahedefin neler bu yıl için
Çok teşekkür ederim. Umarım hepimizin gönlünce olur. Eşim yan çizmeden kesinlestirsek iyi olacak .Sözünden döndüğünü görmedim bu zamana kadar ama belli de olmaz şimdiinan çok seviniyorum biri ev alacağım dediğindeevet belki biraz sıkıntı çekeceksiniz ama sonunda eviniz olacak ve zaman geçtikçe ev almak daha da zorlaşıyor her şey gönlünüzce olsun
bencede, yavrumuzun kendi evimizde olmasını o evde büyümesini istemez misin vs dersen vazgeçemez erkeklerin en hasas oldukları konu benceÇok teşekkür ederim. Umarım hepimizin gönlünce olur. Eşim yan çizmeden kesinlestirsek iyi olacak .Sözünden döndüğünü görmedim bu zamana kadar ama belli de olmaz şimdi
umarım gerçekleşir yaptığınız tasarruf yöntemleri neler nelere dikkat edersiniz9 gram altın. her ay 1 gr
çok teşekkür ederimBereketli olsun
bu ay alışverişimden ve mutfak giderinden kesecem inşallah :)umarım gerçekleşir yaptığınız tasarruf yöntemleri neler nelere dikkat edersiniz
inşallah hepimiz hedefimizi gerçekleştiririz yıl sonundabu ay alışverişimden ve mutfak giderinden kesecem inşallah :)
inşallahinşallah hepimiz hedefimizi gerçekleştiririz yıl sonunda
Bende bu ay mutfak giderlerine daha dikkat edeceğim dondurucudan kuru gıdalardan gidecegim insbu ay alışverişimden ve mutfak giderinden kesecem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?