• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Tl olarak biriktiremiyorum hemen harcıyorum. Böyle harcamam diye alıyorum inş zarar etmem. Altından hep zarar ettim o yüzden bu sefer dolar deneyecem bakalim.
en güzeli sepet yapmak biraz altın bıraz dolar euro gibi birde uzun süre dokunmayı düşünmediğim için çok zararım olmuyor eninde sonunda yükselecek

Kızlar eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistemle ev alan ya da tanıdığı olan var mı
Biz iki yıl oldu 100bin için yazıldık yarısını ödüyorsun yarısına gelince sana 100bini veriyor kalan 50 yi de parayı aldıktan sonra ödüyorsun bizim için çok iyi olmuştu tekrar düşünüyorum eşim pek oralı olmuyor

Sabahı zor ettim bugün. Hemen bir bakayım dedim buraya herkes baya yazmış ayın 15i bereketi sanırım. Dün başka bir eve baktık ara kat sıfır çok güzeldi içimize sindi. Emlakçı tanidikti. Ev sahibi ile bugün görüştürecek. Tam o heyecanla ne kadar çekeriz ne kadar öderiz diye milyonuncu kez kredi hesaplamaya girdim😀sonra bir baktım ziraat konut kredisi 2 saat icin de 1.45 oldu ben şok 🙄🙄sinirden ağlayacaktım. Halk bankası hala 1.28 ama 2-3 gün arayla paralel olarak yükseltip indiyorlar. Sabahı zor ettim.Dua edin kızlar ilk defa eşimle ev bakıyoruz ve onu ikna etmeme herkes çok şaşkın bukadar yaklaşmsken olsun istiyorum 😏

Nasıll ya yine mi konut kredi faizi yükseliyor
Bende 1.28 diye sevinirken ihtimal gözetirken...

Ceteris paribus Ceteris paribus ins gonlunuze gore olur.
Ne kadar heyecanlı istekli olduum belli rabbim yüzünü güldürsün insallah hayırlısıyla olur

Nasıll ya yine mi konut kredi faizi yükseliyor
Bende 1.28 diye sevinirken ihtimal gözetirken...

Ceteris paribus Ceteris paribus ins gonlunuze gore olur.
Ne kadar heyecanlı istekli olduum belli rabbim yüzünü güldürsün insallah hayırlısıyla olur
Çok teşekkür ederim . Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Nasil bir şans dedim ya. Halk bankasi da yükseltirse yapacak birsey yok . Özel bankaların zaten yanına yaklaşılmiyor. Tüketici kredisi de 1.75 oldu ziraatte. Ekonomide herşey çok kırılgan. Ne olacağı belli değil. Allah yardımcımız olsun. Bakalım bugün netlesir birşeyler. Bizde 1.28den çeksek ileride düşerse yapılandrrz diye düşündük bir de ya. Gerçi ben çok ihtimal vermiyordum da işte umut...

Hayırlı olsun halk bankası konut kredisi de 1.49 oldu. Bizim ev almamızı bekliyorlarmış vallahi ya. Zaten ne zaman altın alsam düşüyor, dolar alsam düşüyor. Kredi çekelim dedik yükseldi dünden bugüne ya .deli oldum iş yerinde durasım yok bugün o kadar sinir oldum. Söyleyecek çok şeyim var da...

Hayırlı olsun halk bankası konut kredisi de 1.49 oldu. Bizim ev almamızı bekliyorlarmış vallahi ya. Zaten ne zaman altın alsam düşüyor, dolar alsam düşüyor. Kredi çekelim dedik yükseldi dünden bugüne ya .deli oldum iş yerinde durasım yok bugün o kadar sinir oldum. Söyleyecek çok şeyim var da...
çok üzüldüm belki yine düşer çünkü bu sıkıntı emlak otomotiv sektörüne ciddi darbe vurur bence takipte kalın hatta gidin bankayla görüşün belki size daha detaylı bilgi verirler hemen umutsuzluğa kapılmayın her şey gönlünüzce olsun

çok üzüldüm belki yine düşer çünkü bu sıkıntı emlak otomotiv sektörüne ciddi darbe vurur bence takipte kalın hatta gidin bankayla görüşün belki size daha detaylı bilgi verirler hemen umutsuzluğa kapılmayın her şey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim. Hayirlisi bakalim .Herkesin gönlünce olsun

Back