- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
iyi günlerTünaydın herkesebugün çok güzel uyudum .kahvaltımizi yaptık, çay keyfi yapıyoruz. Hava bulutlu ev işlerini halletsem iyi olacak. Bugün karnıyarık yapmak istiyorum akşama. Güzel bir tarifiniz varsa talibim
Yazın yaparım diye düşündüm buzluk işini. Şimdi pazardan aldıklarım buzluğa atılmaz sanırım. Yemek işi kaldı benim de eşim sınava gtti hazırlan dışarı çıkalım demişiyi günlerkarnıyarık iyi bir menü bende yavaş yavaş ramazana hazırlık için patlıcan kızartıp buzluğa atacağım aklınızda bulunsun güzel oluyor
bende yazın yapıyorum ama ramazan için biraz atarım yoksa zorlanıyorum ramazandaYazın yaparım diye düşündüm buzluk işini. Şimdi pazardan aldıklarım buzluğa atılmaz sanırım. Yemek işi kaldı benim de eşim sınava gtti hazırlan dışarı çıkalım demişAdam haftasonu olunca evde oturamıyor ya
Bugün karnıyarık günü sanırımKayınvalideme gidiyoruz biz de o da karnıyarık yapmış
aaa çok sevindim senin adına, inş olur hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Kızlarrrr şoktayım. Yazın daha geniş bir eve taşınmayı düşünüyorduk çocuk istiyoruz artık diye. Eşim bugün satılık ev varmış gel bakalım dedi. Ben şokAksamdanberi ilanlara bakiyoruz .Beğendik birtane. Yarın bir bakacağız o eve . Söylenmelerim işe yaramış. Hayırlısıyla olsa
bKızlarrrr şoktayım. Yazın daha geniş bir eve taşınmayı düşünüyorduk çocuk istiyoruz artık diye. Eşim bugün satılık ev varmış gel bakalım dedi. Ben şokAksamdanberi ilanlara bakiyoruz .Beğendik birtane. Yarın bir bakacağız o eve . Söylenmelerim işe yaramış. Hayırlısıyla olsa
Harika bir haber bu.. birikiminiz varsa az biraz mutlaka bakin cnmKızlarrrr şoktayım. Yazın daha geniş bir eve taşınmayı düşünüyorduk çocuk istiyoruz artık diye. Eşim bugün satılık ev varmış gel bakalım dedi. Ben şokAksamdanberi ilanlara bakiyoruz .Beğendik birtane. Yarın bir bakacağız o eve . Söylenmelerim işe yaramış. Hayırlısıyla olsa
Çok teşekkür ederim inş.hayirlisi bakalimaaa çok sevindim senin adına, inş olur hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Benim için harika bir haber cidden. Eşim ev olayına okadar soğuktu ki. Dündenberi şok içindeyim. Tatiller ,yeme icme giyme bunlardan ödün vermek durumunda kalacağız sonra sıkıldım deme dedii. Bende sıkılmam sıkilmam kredi sabit kalacak maaşlar 6 ayda bir artıyor dedimHarika bir haber bu.. birikiminiz varsa az biraz mutlaka bakin cnm
Hadi hayırlısı canim ins begenirsiniz de olur.Benim için harika bir haber cidden. Eşim ev olayına okadar soğuktu ki. Dündenberi şok içindeyim. Tatiller ,yeme icme giyme bunlardan ödün vermek durumunda kalacağız sonra sıkıldım deme dedii. Bende sıkılmam sıkilmam kredi sabit kalacak maaşlar 6 ayda bir artıyor dedimUmarım internetten göründüğü gibidir
Bir yerden başlamak gerekiyor kesinlikle bakalım hayırlısı. Düğünden kalan borçlarımiz olmasa gözü kapalı içim rahat ederek isteyeceğim deHadi hayırlısı canim ins begenirsiniz de olur.
Bazı şeylerden fedakarlık yapılır duzene girince eğlenmesi giyinmesi yine olur
Memur musun cnm
Insallah gonlunuze gore olurBir yerden başlamak gerekiyor kesinlikle bakalım hayırlısı. Düğünden kalan borçlarımiz olmasa gözü kapalı içim rahat ederek isteyeceğim deevet memurum. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Insallah hepimizin gönlüne göre olur. Faiz oranları ne kadar düşse de hala çok yüksek aslında. Yapılandırma şansı var düşerse.hayırlisi bakalım.Insallah gonlunuze gore olur
Ben öğretmenim bakalim bizim de niyetimiz var ufaktan bakınıyoruz
Ama faiz oranları biraz daha duser mi diye bekliyoruz
Bir taraftan birikimle uğraşıyoruz
Maşallah çok iyigünaydın kızlar maaşımdan 2000 tl yi birikime gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?