Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Tünaydın herkesebugün çok güzel uyudum .kahvaltımizi yaptık, çay keyfi yapıyoruz. Hava bulutlu ev işlerini halletsem iyi olacak. Bugün karnıyarık yapmak istiyorum akşama. Güzel bir tarifiniz varsa talibim
iyi günler karnıyarık iyi bir menü bende yavaş yavaş ramazana hazırlık için patlıcan kızartıp buzluğa atacağım aklınızda bulunsun güzel oluyor

iyi günler karnıyarık iyi bir menü bende yavaş yavaş ramazana hazırlık için patlıcan kızartıp buzluğa atacağım aklınızda bulunsun güzel oluyor
Yazın yaparım diye düşündüm buzluk işini. Şimdi pazardan aldıklarım buzluğa atılmaz sanırım. Yemek işi kaldı benim de eşim sınava gtti hazırlan dışarı çıkalım demiş Adam haftasonu olunca evde oturamıyor ya

bende yazın yapıyorum ama ramazan için biraz atarım yoksa zorlanıyorum ramazanda

Kızlarrrr şoktayım. Yazın daha geniş bir eve taşınmayı düşünüyorduk çocuk istiyoruz artık diye. Eşim bugün satılık ev varmış gel bakalım dedi. Ben şok Aksamdanberi ilanlara bakiyoruz .Beğendik birtane. Yarın bir bakacağız o eve . Söylenmelerim işe yaramış. Hayırlısıyla olsa

aaa çok sevindim senin adına, inş olur hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

b
Ay hadi gözünüz aydın biriminiz var mıydı nasıl yol izleyeceksiniz peki

Harika bir haber bu.. birikiminiz varsa az biraz mutlaka bakin cnm

Harika bir haber bu.. birikiminiz varsa az biraz mutlaka bakin cnm
Benim için harika bir haber cidden. Eşim ev olayına okadar soğuktu ki. Dündenberi şok içindeyim. Tatiller ,yeme icme giyme bunlardan ödün vermek durumunda kalacağız sonra sıkıldım deme dedii. Bende sıkılmam sıkilmam kredi sabit kalacak maaşlar 6 ayda bir artıyor dedim Umarım internetten göründüğü gibidir

Hadi hayırlısı canim ins begenirsiniz de olur.
Bazı şeylerden fedakarlık yapılır duzene girince eğlenmesi giyinmesi yine olur

Memur musun cnm

Hadi hayırlısı canim ins begenirsiniz de olur.
Bazı şeylerden fedakarlık yapılır duzene girince eğlenmesi giyinmesi yine olur

Memur musun cnm
Bir yerden başlamak gerekiyor kesinlikle bakalım hayırlısı. Düğünden kalan borçlarımiz olmasa gözü kapalı içim rahat ederek isteyeceğim deevet memurum. Siz ne iş yapıyorsunuz?

Bir yerden başlamak gerekiyor kesinlikle bakalım hayırlısı. Düğünden kalan borçlarımiz olmasa gözü kapalı içim rahat ederek isteyeceğim deevet memurum. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Insallah gonlunuze gore olur
Ben öğretmenim bakalim bizim de niyetimiz var ufaktan bakınıyoruz
Ama faiz oranları biraz daha duser mi diye bekliyoruz
Bir taraftan birikimle uğraşıyoruz

Insallah gonlunuze gore olur
Ben öğretmenim bakalim bizim de niyetimiz var ufaktan bakınıyoruz
Ama faiz oranları biraz daha duser mi diye bekliyoruz
Bir taraftan birikimle uğraşıyoruz
Insallah hepimizin gönlüne göre olur. Faiz oranları ne kadar düşse de hala çok yüksek aslında. Yapılandırma şansı var düşerse.hayırlisi bakalım.

Günaydın, iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için, vergi dilimine girmişimdir diye düşünüyordum bu ay girmemisim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…