- Konu Sahibi KedidirKedii
Kızlar eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistemle ev alan ya da tanıdığı olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun .Küçük oğlum ishal olmuştu bi de dudağında yarık var iki aydır geçmedi. Sünnet için gün de alalım dedik.
Ben bir ara merak edip araştırdım cevremde yok, kura ile oluyor sanırım, bekliyorsun falan. Bana biraz mantıksız geldi. Şimdi ben 300bin e bir ev almak isterken ,o sıra gelinceye kadar 500bin olabilir. Fiyatlar herşey okadar artiyorki . Onu neye göre ayarlıyorlarKızlar eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistemle ev alan ya da tanıdığı olan var mı
geçmiş olsunKüçük oğlum ishal olmuştu bi de dudağında yarık var iki aydır geçmedi. Sünnet için gün de alalım dedik.
evet çok yükseldi ki daha da yükselecek deniyor. aslında uzun vadede alınca çok fark etmiyor aldıktan sonra yükselmesi ben çok bakmıyorum uzun vade düşündüğüm için birde yüklü alım yapmadığım için yükselişten çok etkilenmiyorumPiyasalar fena .dolar altın uçuşta. Paramizin değeri kalmadı. Tl de kalmak sıkıntı. Yalniz ben ne zaman alsam düşüyor
teşekkürlergeçmiş olsun
teşekürlerGeçmiş olsun .
Biz araştırmistik, değişik sistemleri var bireysel kurasiz da katilinabiliyor. Biz söyle hesaplanmıştık 200 bin alacagimizi düşünüp baştan 50 bin peşinat verip geri kalanını da ayda 4 bin şeklinde verirsek 50 ayda ödeyecektik ve 25. Ayda bize parayı vereceklerdi o zamana 200 binlik ev olacak 250 bin. Ayda 4 bin versek zaten başka bir birikim yapamayiz kalan 50 bini nasıl tamamlayacaktık. Mantiksiz geldi bizeKızlar eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistemle ev alan ya da tanıdığı olan var mı
Böyle düşününce mantıksız geliyor. Ev fiyatları sabit durmuyor çünkü. Tek avantajı banka faizine bulaşmıyorsun. Bir de istediğin miktarda taksit yapabiliyorsun.Biz araştırmistik, değişik sistemleri var bireysel kurasiz da katilinabiliyor. Biz söyle hesaplanmıştık 200 bin alacagimizi düşünüp baştan 50 bin peşinat verip geri kalanını da ayda 4 bin şeklinde verirsek 50 ayda ödeyecektik ve 25. Ayda bize parayı vereceklerdi o zamana 200 binlik ev olacak 250 bin. Ayda 4 bin versek zaten başka bir birikim yapamayiz kalan 50 bini nasıl tamamlayacaktık. Mantiksiz geldi bize
Aynen öyle. Bana da mantıksız geldi .Bu zamanda ev almak cidden güç, alanları tebrik etmek isterimBiz araştırmistik, değişik sistemleri var bireysel kurasiz da katilinabiliyor. Biz söyle hesaplanmıştık 200 bin alacagimizi düşünüp baştan 50 bin peşinat verip geri kalanını da ayda 4 bin şeklinde verirsek 50 ayda ödeyecektik ve 25. Ayda bize parayı vereceklerdi o zamana 200 binlik ev olacak 250 bin. Ayda 4 bin versek zaten başka bir birikim yapamayiz kalan 50 bini nasıl tamamlayacaktık. Mantiksiz geldi bize
Aynen biz de faize bulaşmak istemediğimiz için alternatif yollar aradığımızdan araştırdık. Benim görümcemler araba aldı ama, arabada çok mantıklı diyorlar. Bir de 200 bin para için 15 bin de organizasyon bedeli cikardilar, yani 200 bin için 215 ödeniyorBöyle düşününce mantıksız geliyor. Ev fiyatları sabit durmuyor çünkü. Tek avantajı banka faizine bulaşmıyorsun. Bir de istediğin miktarda taksit yapabiliyorsun.
Çekilişi sistem mantıklı olabilir ama kurada ilk aylar çıkma ihtimali de varmış. Hem kiradan kurtulursun hem de faiz vermeden ev sahibi olmuş olursun. Bana bu biraz mantıklı geliyor.Aynen biz de faize bulaşmak istemediğimiz için alternatif yollar aradığımızdan araştırdık. Benim görümcemler araba aldı ama, arabada çok mantıklı diyorlar. Bir de 200 bin para için 15 bin de organizasyon bedeli cikardilar, yani 200 bin için 215 ödeniyor
Evet ilk aylar çıkarsa tabiki çok güzel olurÇekilişi sistem mantıklı olabilir ama kurada ilk aylar çıkma ihtimali de varmış. Hem kiradan kurtulursun hem de faiz vermeden ev sahibi olmuş olursun. Bana bu biraz mantıklı geliyor.
Çok şükür bitti bu hafta çok yorucuydu. Balık pazar menümde var benimde. Fırinda kaşarlı kabak ,salata ve çorba yaptim bugün. Masayı toparlamaya üşendim resmenSonunda haftayı bitirdik şükür
Yemek ne yaptınız kızlar bizde bugün balık var
Afiyet olsun, aynen ben de baya bi sonra topladım mutfağı. Çok zorlanıyoruz bazen çocuk filan olsa nasıl olacak ki diyorumÇok şükür bitti bu hafta çok yorucuydu. Balık pazar menümde var benimde. Fırinda kaşarlı kabak ,salata ve çorba yaptim bugün. Masayı toparlamaya üşendim resmen
Teşekkür ederim. Size de afiyet olsun.aynen çocuk falan olsa iş ev çocuk çok yorucu. Eşime yardim etmeyeceksen ben çocuk falan istemiyorum dedim baştan. O çok seviyor ve istiyor .Çok da sever çocuk bakmayı. Bakalım göreceğizAfiyet olsun, aynen ben de baya bi sonra topladım mutfağı. Çok zorlanıyoruz bazen çocuk filan olsa nasıl olacak ki diyorum