- Konu Sahibi KedidirKedii
-
evet ki dahada yükselecek diyorlar bende 14 dolar ve 5 euro aldım geçen hafta çeyrek aldım150 dolar aldım bugün. gittikçe yükseliyor.
Fiziki olarak mi aliyorsunuzevet ki dahada yükselecek diyorlar bende 14 dolar ve 5 euro aldım geçen hafta çeyrek aldım
evet fiziki alıyorum biraz daha biriksin bankaya atarım ya da kasa tutarımFiziki olarak mi aliyorsunuz
Bende ufak tefek harcliklarla döviz alsam fiziki diyorum. Hosuma gidiyorevet fiziki alıyorum biraz daha biriksin bankaya atarım ya da kasa tutarım
Tl olarak biriktiremiyorum hemen harcıyorum. Böyle harcamam diye alıyorum inş zarar etmem. Altından hep zarar ettim o yüzden bu sefer dolar deneyecem bakalim.evet ki dahada yükselecek diyorlar bende 14 dolar ve 5 euro aldım geçen hafta çeyrek aldım
hahüh ara ara çıkarıp sayıyorum çok iyi oluyorBende ufak tefek harcliklarla döviz alsam fiziki diyorum. Hosuma gidiyor
Normalde int üzerinden yapiyorum birikimi
en güzeli sepet yapmak biraz altın bıraz dolar euro gibi birde uzun süre dokunmayı düşünmediğim için çok zararım olmuyor eninde sonunda yükselecekTl olarak biriktiremiyorum hemen harcıyorum. Böyle harcamam diye alıyorum inş zarar etmem. Altından hep zarar ettim o yüzden bu sefer dolar deneyecem bakalim.
Benimde 15 eurom var sadece fiziki ona bile bakıyorum arada..hahüh ara ara çıkarıp sayıyorum çok iyi oluyor
Biz iki yıl oldu 100bin için yazıldık yarısını ödüyorsun yarısına gelince sana 100bini veriyor kalan 50 yi de parayı aldıktan sonra ödüyorsun bizim için çok iyi olmuştu tekrar düşünüyorum eşim pek oralı olmuyorKızlar eminevim hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sistemle ev alan ya da tanıdığı olan var mı
hahah bir tek benim sanıyordum çok zevkli birde o anki kurdan hesaplıyorum tl karşılığı ne diyeBenimde 15 eurom var sadece fiziki ona bile bakıyorum arada..
Evet çok zevkli üstelik tl gobi hemen harcayamiyorsun ya iyi oluyorhahah bir tek benim sanıyordum çok zevkli birde o anki kurdan hesaplıyorum tl karşılığı ne diye
Çok teşekkür ederim . Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Nasil bir şans dedim ya. Halk bankasi da yükseltirse yapacak birsey yok . Özel bankaların zaten yanına yaklaşılmiyor. Tüketici kredisi de 1.75 oldu ziraatte. Ekonomide herşey çok kırılgan. Ne olacağı belli değil. Allah yardımcımız olsun. Bakalım bugün netlesir birşeyler. Bizde 1.28den çeksek ileride düşerse yapılandrrz diye düşündük bir de ya. Gerçi ben çok ihtimal vermiyordum da işte umut...Nasıll ya yine mi konut kredi faizi yükseliyor
Bende 1.28 diye sevinirken ihtimal gözetirken...
Ceteris paribus ins gonlunuze gore olur.
Ne kadar heyecanlı istekli olduum belli rabbim yüzünü güldürsün insallah hayırlısıyla olur
çok üzüldüm belki yine düşer çünkü bu sıkıntı emlak otomotiv sektörüne ciddi darbe vurur bence takipte kalın hatta gidin bankayla görüşün belki size daha detaylı bilgi verirler hemen umutsuzluğa kapılmayın her şey gönlünüzce olsunHayırlı olsun halk bankası konut kredisi de 1.49 oldu. Bizim ev almamızı bekliyorlarmış vallahi ya. Zaten ne zaman altın alsam düşüyor, dolar alsam düşüyor. Kredi çekelim dedik yükseldi dünden bugüne ya .deli oldum iş yerinde durasım yok bugün o kadar sinir oldum. Söyleyecek çok şeyim var da...
Evet çok zevkli üstelik tl gobi hemen harcayamiyorsun ya iyi oluyor
Süpersin
Teşekkür ederim. Hayirlisi bakalim .Herkesin gönlünce olsunçok üzüldüm belki yine düşer çünkü bu sıkıntı emlak otomotiv sektörüne ciddi darbe vurur bence takipte kalın hatta gidin bankayla görüşün belki size daha detaylı bilgi verirler hemen umutsuzluğa kapılmayın her şey gönlünüzce olsun
amin hayırlı haberlerinizi bekliyoruzTeşekkür ederim. Hayirlisi bakalim .Herkesin gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?