- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
Evet öyle uygun geliyor aslındaasılnda tatil içinde erken rezervasyon düşünülebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle uygun geliyor aslındaasılnda tatil içinde erken rezervasyon düşünülebilir
kıyafet ben de fazla almıyorum. Ama eşim dışarda arkadaşlarıyla harcıyor. iki günde bi dışarı çıkıyor. Para yok desem kızıyor.yemesinden eğlenmesinden asla kısmam ama kıyafetine çok para harcamam mesela yazık çocuklar çabuk büyüyor faturalardan tasarruf edebilirsiniz mesela biz topik olarak bulaşık tabletini ikiye bölüp kullanıyoruzbunun gibi pek çok şey yapılabilir
Hoşgeldin sen de bizdensin. Bir sene sonra inşallah birikimlerimizi yazarız buraya.Beni de aranıza alınn :)
Ben de birikim yapmak istiyorum ama eşimle bu pek mümkün değil.. çok savurgan ve harcamayı seviyor. 3 Sene gibi uzun süreli bi hedefim var çocuk olana kadar biriktirmek istiyorum
o zaman maalesef gizli birikim yapacaksınız annem öyle yapar hep yoksa babam 5 kuruş bırakmaz kenardakıyafet ben de fazla almıyorum. Ama eşim dışarda arkadaşlarıyla harcıyor. iki günde bi dışarı çıkıyor. Para yok desem kızıyor.
biz öyle yapmaya çalışıloruz sezon açılmadan alıyoruz zaten turlar cüzzi bir miktar karşılığında iptal şansı da sağlıyorEvet öyle uygun geliyor aslında
Aynen bizde bazen önceden alıyoruz bazen de sahil şeridinde hergun bi yerde kalıyoruz. Geçen yıl 5 gün farklı yerlerde konakladık. O da yorucu ama keyifli oluyor. Ailelerimiz sahil şehirlerinde zaten o yüzden yaz güzel oluyorbiz öyle yapmaya çalışıloruz sezon açılmadan alıyoruz zaten turlar cüzzi bir miktar karşılığında iptal şansı da sağlıyor
o zaman siz şanlısınız aslında bizde hergün bir yerde kalarak bir tatil istiyoruz ama yorucu olur diye çok cesaret edemedik seneye güneydoğu taraflarını çok merak ediyorum geze geze oralara gitmek istiyorumAynen bizde bazen önceden alıyoruz bazen de sahil şeridinde hergun bi yerde kalıyoruz. Geçen yıl 5 gün farklı yerlerde konakladık. O da yorucu ama keyifli oluyor. Ailelerimiz sahil şehirlerinde zaten o yüzden yaz güzel oluyor
Bende merak ediyorum oraları. Evet yorucu ama değiyor gerçekten tavsiye ederimBu ara bir hobi istiyorum kızlar. Ev iş yemek bulaşık haftasonu ancak kendimize zaman ayırıyoruz.Bu koşuşturmacada kendimi ihmal ediyorum sanki. Keyifli bir hobi istiyorumo zaman siz şanlısınız aslında bizde hergün bir yerde kalarak bir tatil istiyoruz ama yorucu olur diye çok cesaret edemedik seneye güneydoğu taraflarını çok merak ediyorum geze geze oralara gitmek istiyorum
Ben de öyle yapıyorum.o zaman maalesef gizli birikim yapacaksınız annem öyle yapar hep yoksa babam 5 kuruş bırakmaz kenarda
Benim oğlumun da açılmayan kumbarasi var bizden kaptığı tüm bozuklukları atıyorKumbara guzel oluyor. Bende Eşime attıriyorum. Açılmayan kumbara aldık. Yazın tatilde kullanacağız ama. Yine gidecek yani
Bende katılıyorum geçen yıl bi arkadaşım eşiyle tartışmıştı evden gitmek istedim ama otelde 2 gece kalacak paramın olmadığını farkettim dedi çok üzülmüştüm hayatta böyle şeylerde yaşanıyor malesef bir kadının kıyıda köşede bir miktar parası olmalı bencekesinlikle
bende her kadının gizli köşesinde bir birikimi olmalı derim ve bunu kımse bilmemeli
evet kesinlikle katılıyorum hayatın insana neler getireceğini bilemiyoruz annemde hep ayınısını derBende katılıyorum geçen yıl bi arkadaşım eşiyle tartışmıştı evden gitmek istedim ama otelde 2 gece kalacak paramın olmadığını farkettim dedi çok üzülmüştüm hayatta böyle şeylerde yaşanıyor malesef bir kadının kıyıda köşede bir miktar parası olmalı bence
Hosbuldum yıllık olarak mı yazıyoruz birikimleri aydan aya olsa güzel olurdu :)Hoşgeldin sen de bizdensin. Bir sene sonra inşallah birikimlerimizi yazarız buraya.
Yogun tempo calisiyorum piyasalar uçmuş sinirleniyorumKızlar nasılsınız
Aydan aya da olabilir aslında ben 30 dolar 50 tl attım maaş alınca da atarım biraz diyordum ama dolar yükselmişHosbuldum yıllık olarak mı yazıyoruz birikimleri aydan aya olsa güzel olurdu :)
Hayırdır inşallah hastaneHastaneden geldik şimdi baya yoruldum. Dolar altın uçmuş yine ya napsak acaba
Küçük oğlum ishal olmuştu bi de dudağında yarık var iki aydır geçmedi. Sünnet için gün de alalım dedik.Hayırdır inşallah hastane