Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

aa deneyim bari bende. Benimde millat kalma 4 5 kilo fazlam var belki vermeme yardımcı olur bende spora gitcem diyorum yıllardır ama bir türlü fırsatım olmadı

Günaydın inanın bir bakıyorsun 50 TL birikmiş bir bakıyorsun 200 tl olmuş şahane oluyor.
biraz birikir birikmez alıp altın mı yapıyorsunuz ben öyle yapıyorum duruma göre altın dolar euro yapıyorum. Acaba arada bir sterlin de yapsam mı diye düşünüyorum karma bir sepet yapayım diyorum

biraz birikir birikmez alıp altın mı yapıyorsunuz ben öyle yapıyorum duruma göre altın dolar euro yapıyorum. Acaba arada bir sterlin de yapsam mı diye düşünüyorum karma bir sepet yapayım diyorum
Valla ben olabildiğince çeyrek falan dolar 3 5 neyse alıyorum. Diğer seçeneklerde olabilir 3 5 TL düşünce altın hemen alıyorum yada bozup tam altına geçiyoruyorum falan.

Bu gram altını içinde bulunduğu koruyucudan cikarmamak gerekiyormuş ya ☺ Ben açıp çıkardığım icin 3 Lira düşük bozdu kuyumcu. Hic bilmiyordum bu işleri hic. Ilk alirken diğer kuyumcular da "cikarmadan beklet yatirim icin" demediler, daha yeni bu bozan kuyumcu söyledi. Hadi ben acemiyim, acemi olduğumu da söylemişim de adamlar niye düzgün bilgilendirmez ki... Neyse, bundan sonraki birikimlere ins. (ins. yapabilirsem tabii).

hiç aklıma gelmedi çikarmak zaten minicik şey birde paketten çıkarsa kaybolur ve paketi açmak zor diye sanırım, genelde alırken dikkat edin piyasaya göre 2 3 tl üstü alırsınız o gram altınları onun nedeni de paketleme ücretidir neyse zararınız 3 tl olsun

merhaba hanımlar :)

şuan 10.000 gibi araba borcumuz var biran önce onu bitirip bende sizler gibi birikim yapmak istiyorum ama bakalım :)

inş biran önce biter fazla bir meblağ değil çabuk bitecektir

ben 2 ay işsiz kaldım şuan çalışıyorum. ek gelir için ekstradan işler yapıyoruz. şimdi eşime mesaj attım bana 270 tl verir misin diye bir ton laf etti.. böyle yaptığı zaman bırakıp para harcamak istiyorum

ne gibi işler yapıyorsunuz evden mi yapıyorsunuz? şu ana kadar eşim hep bilirdi yaptığım tüm birikimi bilirdi ama gerek yokmuş o paraya güvenip bazen aşırı kaçıyor harcamalarında bende artık ondan gizli yapıyorum en doğrusu buymuş sizde öyle yapabilirsiniz eşiniz için değil kendiniz için yapın birikimi dünyanın binbir türlü hali var

evden yapıyoruz. şuan borçlar var onlar bi bitsinde ben de başlayacağım :)

Selam hanımlar. Bol birikimli günleriniz olsun
Kumbarada bozuk para biriktiren arkadaşlar,nasıl tümletiyosunuz.
Daha önce bende biriktirdim bu şekilde bir çok kez ama artık semtimizin havasımı çarptı insanımızı,ne olduysa surat asıyo insanlar bozuk parayı görünce.
Epey zamandır bıraktım bende bozuk para olayını. Yanlız şöyle bir şey var,bozuk para çok bereketli oluyo. Ne yapsam tekrarmı başlasam bilemedim

Merhaba
Ben mahalle bakkalında yada a101, Bim gibi yerlerde tümletiyorum, sorun etmiyorlar.
Ben o bozuk paralarla alıyorum valla her ay çeyrek altını. Dediğiniz gibi bereketli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…