- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.521
aa deneyim bari bende. Benimde millat kalma 4 5 kilo fazlam var belki vermeme yardımcı olur bende spora gitcem diyorum yıllardır ama bir türlü fırsatım olmadıAvakadonun özelliği yenebilmedi için yumuşaması olgunlaşması lazım. Aklında olsun ☺
Tavuğu düdüklüde 20 dakika haşladım pul biber kekle 1 tatlı kaşığı zeytin yapıyla harmanladım. Avakadoyu yarısını bol limonladım biraz tavuk bariz Avakado yapa yapa yedim.çok faydalı yağlar var için de spor yapıyorum yardımcı olması içi ☺
Ben aylardır bu taktikle gidiyorum minimum 25 kuruş şartıyla hergün atarım.artık bundan sora cüzdanımda bozuk para bırakmayacağım tüm bozukları kumbaraya atacağım çok iyi birikiyor bu şekilde
Cumartesi evet pazar genellikle hepsi kapalı olur.Cumartesi-pazar kuyumcular açık oluyor mu?
Hmm tamam sag ol canim.Cumartesi evet pazar genellikle hepsi kapalı olur.
aaa bende böyle yapayım bundan sonra güzel fikirBen aylardır bu taktikle gidiyorum minimum 25 kuruş şartıyla hergün atarım.
Günaydın inanın bir bakıyorsun 50 TL birikmiş bir bakıyorsun 200 tl olmuş şahane oluyor.aaa bende böyle yapayım bundan sonra güzel fikir
biraz birikir birikmez alıp altın mı yapıyorsunuz ben öyle yapıyorum duruma göre altın dolar euro yapıyorum. Acaba arada bir sterlin de yapsam mı diye düşünüyorum karma bir sepet yapayım diyorumGünaydın inanın bir bakıyorsun 50 TL birikmiş bir bakıyorsun 200 tl olmuş şahane oluyor.
Valla ben olabildiğince çeyrek falan dolar 3 5 neyse alıyorum. Diğer seçeneklerde olabilir 3 5 TL düşünce altın hemen alıyorum yada bozup tam altına geçiyoruyorum falan.biraz birikir birikmez alıp altın mı yapıyorsunuz ben öyle yapıyorum duruma göre altın dolar euro yapıyorum. Acaba arada bir sterlin de yapsam mı diye düşünüyorum karma bir sepet yapayım diyorum
bende de şu an bir çeyrek var ve bir miktar da para var üstünü tamamlayabilirsem tam altın alacağımValla ben olabildiğince çeyrek falan dolar 3 5 neyse alıyorum. Diğer seçeneklerde olabilir 3 5 TL düşünce altın hemen alıyorum yada bozup tam altına geçiyoruyorum falan. ❤
hiç aklıma gelmedi çikarmak zaten minicik şey birde paketten çıkarsa kaybolur ve paketi açmak zor diye sanırım, genelde alırken dikkat edin piyasaya göre 2 3 tl üstü alırsınız o gram altınları onun nedeni de paketleme ücretidir neyse zararınız 3 tl olsunBu gram altını içinde bulunduğu koruyucudan cikarmamak gerekiyormuş ya ☺ Ben açıp çıkardığım icin 3 Lira düşük bozdu kuyumcu. Hic bilmiyordum bu işleri hic. Ilk alirken diğer kuyumcular da "cikarmadan beklet yatirim icin" demediler, daha yeni bu bozan kuyumcu söyledi. Hadi ben acemiyim, acemi olduğumu da söylemişim de adamlar niye düzgün bilgilendirmez ki... Neyse, bundan sonraki birikimlere ins. (ins. yapabilirsem tabii).
inş biran önce biter fazla bir meblağ değil çabuk bitecektirmerhaba hanımlar :)
şuan 10.000 gibi araba borcumuz var biran önce onu bitirip bende sizler gibi birikim yapmak istiyorum ama bakalım :)
inş biran önce biter fazla bir meblağ değil çabuk bitecektir
ne gibi işler yapıyorsunuz evden mi yapıyorsunuz? şu ana kadar eşim hep bilirdi yaptığım tüm birikimi bilirdi ama gerek yokmuş o paraya güvenip bazen aşırı kaçıyor harcamalarında bende artık ondan gizli yapıyorum en doğrusu buymuş sizde öyle yapabilirsiniz eşiniz için değil kendiniz için yapın birikimi dünyanın binbir türlü hali varben 2 ay işsiz kaldım şuan çalışıyorum. ek gelir için ekstradan işler yapıyoruz. şimdi eşime mesaj attım bana 270 tl verir misin diye bir ton laf etti.. böyle yaptığı zaman bırakıp para harcamak istiyorum
ne gibi işler yapıyorsunuz evden mi yapıyorsunuz? şu ana kadar eşim hep bilirdi yaptığım tüm birikimi bilirdi ama gerek yokmuş o paraya güvenip bazen aşırı kaçıyor harcamalarında bende artık ondan gizli yapıyorum en doğrusu buymuş sizde öyle yapabilirsiniz eşiniz için değil kendiniz için yapın birikimi dünyanın binbir türlü hali var
MerhabaSelam hanımlar. Bol birikimli günleriniz olsun
Kumbarada bozuk para biriktiren arkadaşlar,nasıl tümletiyosunuz.
Daha önce bende biriktirdim bu şekilde bir çok kez ama artık semtimizin havasımı çarptı insanımızı,ne olduysa surat asıyo insanlar bozuk parayı görünce.
Epey zamandır bıraktım bende bozuk para olayını. Yanlız şöyle bir şey var,bozuk para çok bereketli oluyo. Ne yapsam tekrarmı başlasam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?