- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.421
Bende yapılandırdım canımm 2 ayda bir ödüyorum şuan tek kafama yatan bir ay kredime veriyosam diğer ay altın alıcam cünkü verdiğim aylarda ödeyebildiğime göre vermediğim aylarda o rahatlık gelmesin dimisabit giderler olunca işler zorlaşıyorama vardır muhakkak düşünmeden alınan şeyler bosa harcanan paralar.en azından borçlar bitene kadar biyerlerden kısmak iyi olabilir. bende ogrenim kredimi kredi çekip tamamını kapatmıstım gercekten harcarken iyidi ama odemesi zor oldu
Aynen çok doğru düşünüyorsun. Eğer paranla altın bişey almazsan illaki harcanıyor gerekli veya gereksiz çok şey alıyoruz. Para olunca insana bi rahatlık geliyor ama olmayınca idare edebiliyor insan bi şekilde. Parayla altın vs alınca insan üzülüyor ama sonra bulmuş gibi geliyor.Bende yapılandırdım canımm 2 ayda bir ödüyorum şuan tek kafama yatan bir ay kredime veriyosam diğer ay altın alıcam cünkü verdiğim aylarda ödeyebildiğime göre vermediğim aylarda o rahatlık gelmesin dimi
Kesinlikle çok doğru yani her ay bişeler yapmaya çalışcam ama her ay altınmı olur yoksa bazı aylar paramı bilmiyorum. Maaş hesabımdan dolar hesabı açsam ve ne kadar geçerse elime 5 dolar bile olsa alsam diyorum ama nasıl olur sizce küçük rakamlarla bi yol alınmaz mı?Aynen çok doğru düşünüyorsun. Eğer paranla altın bişey almazsan illaki harcanıyor gerekli veya gereksiz çok şey alıyoruz. Para olunca insana bi rahatlık geliyor ama olmayınca idare edebiliyor insan bi şekilde. Parayla altın vs alınca insan üzülüyor ama sonra bulmuş gibi geliyor.
Alınmaz olur mu, ben şahsen küçük dediğiniz o rakamlarla alıyorum biriktiriyorum. Gözle görülmüyor ama gerçekten damlaya damlaya göl oluyor. Maaş hesabımdan altın hesabı açtım bende ordan alıyorum. Ve elime ne kadar geçerse az çok demeden atıyorum köşeye.Kesinlikle çok doğru yani her ay bişeler yapmaya çalışcam ama her ay altınmı olur yoksa bazı aylar paramı bilmiyorum. Maaş hesabımdan dolar hesabı açsam ve ne kadar geçerse elime 5 dolar bile olsa alsam diyorum ama nasıl olur sizce küçük rakamlarla bi yol alınmaz mı?
Peki canım sence dolar hesabımı altın mı? yani acaba altın edicek kadar beklediğimde harcarmıyım diyorum çünkü dolarda ne kadar olursa olsun alabilirimAlınmaz olur mu, ben şahsen küçük dediğiniz o rakamlarla alıyorum biriktiriyorum. Gözle görülmüyor ama gerçekten damlaya damlaya göl oluyor. Maaş hesabımdan altın hesabı açtım bende ordan alıyorum. Ve elime ne kadar geçerse az çok demeden atıyorum köşeye.
İlla gram altın alacak değilsin ki.Peki canım sence dolar hesabımı altın mı? yani acaba altın edicek kadar beklediğimde harcarmıyım diyorum çünkü dolarda ne kadar olursa olsun alabilirim
aaa bunu bilmiyordum canım o zaman altın daha mantıklı bende hemen bir hesap açayım o zamanİlla gram altın alacak değilsin ki.
Mesela 40 liram vardı hemen onunla altın hesabından altın aldım.
Aynı şey dolar içinde geçerli.
Yani ben memnunum bu şekilde yapıyorum.aaa bunu bilmiyordum canım o zaman altın daha mantıklı bende hemen bir hesap açayım o zamançok teşekkür ederimm ama biraz sessiz sanki konu
zaten buraları okuya okuya gaza geldim :):):):) o yüzden hemen başlıyorumYani ben memnunum bu şekilde yapıyorum.
Evet biraz sessizlik hakim :)
Bu konular insanı motive ediyor gerçekten. Bir de biriktiğini görünce sizde gaza geliyorsunuz. Zaten bir süre sonra da gereksiz harcamalarınız kesiliyor. Yani en azından benim için öyle oldu.zaten buraları okuya okuya gaza geldim :):):):) o yüzden hemen başlıyorum
çünkü zamanla o şekilde geçinmeye alışmış oluyoruz değil mi ne kadar güzel.Çok çok güzel birikimler yapma fırsatımız olsun inşallah..Bu konular insanı motive ediyor gerçekten. Bir de biriktiğini görünce sizde gaza geliyorsunuz. Zaten bir süre sonra da gereksiz harcamalarınız kesiliyor. Yani en azından benim için öyle oldu.
Amin inşallah.çünkü zamanla o şekilde geçinmeye alışmış oluyoruz değil mi ne kadar güzel.Çok çok güzel birikimler yapma fırsatımız olsun inşallah..
Benim altın hesabında 1 gram alabiliyorsun en az. Sizinki hangi banka acabaİlla gram altın alacak değilsin ki.
Mesela 40 liram vardı hemen onunla altın hesabından altın aldım.
Aynı şey dolar içinde geçerli.
Ziraat bankası.Benim altın hesabında 1 gram alabiliyorsun en az. Sizinki hangi banka acaba
Sizin banka hangisi?Benim altın hesabında 1 gram alabiliyorsun en az. Sizinki hangi banka acaba
SelamKızlar selam. Ben birikim yapamıyorum kendimden kısamıyorum ne hikmetse saçı başı ojesi mantısy paltosu yemesi içmesi gerekli gereksiz kredi kartı nakit derken iç içe geçtim ya....... Tecrübelilere akıl verin nasıl düşünüyor hareket ediyorsunuz bu konu sahibesine....
halkbankasıSizin banka hangisi?
Hanımlar ben de birikim yapmak istiyorum,sizce banka ugulamasindan altın almak daha iyi yada kuyumcudan mı?veya aradaki fark ne,hangisi daha uygun mesela veya neye dikkat etmek lazım....acemiyim daha hiç para biriktirmedim maalesef, yardımcı olursanız sevinirim
Para biriktirmek istiyorsan ihtiyacın dışında pek bişey almayacaksın. Bir de eğer dayanamıyorum illaki harcıyorum diyorsan elindeki parayla bir çeyrek yada gram al kalanı harca. Öyle öyle birikiyor. Diğer türlü para birikmiyor. Ben şahsen kocama verdiğim paraları biriktirseydim zengin olmuştum. Ona vermemek için direk bişey alıyorum. Cüzi miktarda nakit bırakıyorum şimdi kartı da kullanıma kapattım onunla çok harcıyorduk.Hanımlar ben de birikim yapmak istiyorum,sizce banka ugulamasindan altın almak daha iyi yada kuyumcudan mı?veya aradaki fark ne,hangisi daha uygun mesela veya neye dikkat etmek lazım....acemiyim daha hiç para biriktirmedim maalesef, yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?