- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.461
Ay hadi inşallah bu sene yaparızBende zamanında çok öncülük yapmıştım uzun zamandır ara vermiştim bugün görünce yazıları biran içim kıpır kıpır oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah bu sene yaparızBende zamanında çok öncülük yapmıştım uzun zamandır ara vermiştim bugün görünce yazıları biran içim kıpır kıpır oldu
inşallah canımAy hadi inşallah bu sene yaparız ❤
bana bildirim gelmiyor, canım benim yıllık hedefe az kaldı altınlar neredeyse tamam 3 çeyreğim kaldı ama dolar hedefime daha var 170 dolar kadar o da ama masraflar bitmiyor ki kızıma kışlık alışveriş yapayım dedim 450 tl gitti ki daha eksikler bitmedi, ben ve eşimde yapmadık. Yeni elektrik zammı da canımı çok sıktı giderek geçim zorlaşıyor, siz neler yapıyorsunuz
Hadi ya bildirimleri açarsanız daha aktif olabiliriz..bana bildirim gelmiyor, canım benim yıllık hedefe az kaldı altınlar neredeyse tamam 3 çeyreğim kaldı ama dolar hedefime daha var 170 dolar kadar o da ama masraflar bitmiyor ki kızıma kışlık alışveriş yapayım dedim 450 tl gitti ki daha eksikler bitmedi, ben ve eşimde yapmadık. Yeni elektrik zammı da canımı çok sıktı giderek geçim zorlaşıyor, siz neler yapıyorsunuz
Aynen kesinlikle.... Benimde öyle çok zor damlıyor yinede bırakmamak lazım 3 5 de birikse yıllar içinde koca bir dağ olabilir. Hayatı zorlaştıranlar maşallah çok rahatlar ds ondan tasaları yok.......BENDE YIL SONUNA KADAR 2000 DEDİM AMA İNŞALLAH BİRİKİR. HAYAT GİT GİDE ZORLAŞIYOR GERÇEKTEN YA RABBİM SONUMUZU HAYR EYLESİN
300 dolarda az buz değil yineyıl sonuna kadar 10 çeyrek hedefim vardı malesef mümkün olmadı 300 dolarda kaldım ev almamız da büyük etken 2020 de hayallerimi gerçekleştirmeyi ü mit ediyorum
AYNEN CANIM KESİNLİKLEAynen kesinlikle.... Benimde öyle çok zor damlıyor yinede bırakmamak lazım 3 5 de birikse yıllar içinde koca bir dağ olabilir. Hayatı zorlaştıranlar maşallah çok rahatlar ds ondan tasaları yok.......
Bereketli olur inşallah nerden nereye diyelimKedidirKedii merhaba canım benim için 100 euro yazabilir misin
bu para gerçekten çok ilginç bir şekilde geldi.
babamın konuşmadığı bir amcam var en b üyük amcam babamın tarafında kardeşler kavga edince çocuklarda konuşmuyor ve bu bana çok saçma geliyor babamın kardeşidir namusumuza söz etmedikçe ben konuşurum ki öyle yapmıştım 12 sene önce ama amcam yüzünü çevirmişt benim yüzüme neyse.. sonra annem yengemle konuşmaya başladılar falan amcam bizleri sormuş nasıllar neden gelmiyorlar gitmiyorlar diye
ama çekiniyorum kendisinden.
geçen gün iş çıkışı eşim ve oğlum ile dr muayenesine gidiyoruz kalabalık bir caddeden gidiyoruz ve amcamın eski oturduğu evin altından geçerken oraya bakarken birden dur dedim eşime durakda bir adam vardı amcam dedim eşimde kaç senedir görmedin o değildir nereden tanıdın dedi ama yok dedim amcam o . az ileri de arabayı park ettik. ben yanaştım durağa pardon beyfendi sizi gideceğiniz yere bırakabilir miyiz dedim yüzüme baktı ama ben sizi tanımıyorum dedi sonra daha dikkatli baktı yarım dk bir dk sürdü hemen hemen sonra gözlerinin içi parladı bana bir sarıldı ki anlatamam.
ısrar etti bize gelin yemeğe yoksa ineyim arabadan ben eve minibüsle giderim diye ben indim oğlumla amca görüşürüz dedim sonra attı eline cebine 100 euro verdi :)
böyle bir anı işte bu paranın gelişi.
teşekkür ederim aynen öyle oldu vallahi :)Bereketli olur inşallah nerden nereye diyelim ❤
Her attığınız miktarı not almıyoruz, net birikim hedefi yazmışmıydık.?
Günaydınlar elbette olur :)teşekkür ederim aynen öyle oldu vallahi :)
birikim hedefi yazmadım bir miktar vardı ama onu kullanmak zorunda kaldım
açıkçası önümü göremediğim için ne kadar birikim yapabilirim bilmiyorum o zaman maaşım 14 ünde yatıyor o güne kadar kenara koyduklarımın toplamını yazsam uygun olur mu sizin için
ay ne güzel bende yarın yapıcam temizlik. Bizde de durum aynı kapı pencere açık oldumu çok çabuk kirleniyor.Bende dün kumbaraya 115 tl attım. promosyonlar yatmış 100 tl kumbaraya gerisi aof ye gidecekKızlar günaydın, kahvaltımı yaptım evimi temizledim öyle bir üstünden. Yoksa buzdolabı silicem günlerdir silmedim mutfak dolapları silinecek. Kendi odamı da elden geçirmek istiyorum. Cam kapı kapatan biri değilim haliyle çabuk kirleniyor
Kumbara dün 30 TL daha attım.
Şahanesin! Bulaşık makinesi bozuldu gelip alıp götürdü servis. İyi oldu iyice temizlik yaptım diğer işler yarına kendimi kasmadan her gün Bi yeri bile yapsam genel döngüde ev tertemiz kalıray ne güzel bende yarın yapıcam temizlik. Bizde de durum aynı kapı pencere açık oldumu çok çabuk kirleniyor.Bende dün kumbaraya 115 tl attım. promosyonlar yatmış 100 tl kumbaraya gerisi aof ye gidecek
sağol canım aynen öyle temiz temiz otur evinde canım iyi kirletmelerŞahanesin! Bulaşık makinesi bozuldu gelip alıp götürdü servis. İyi oldu iyice temizlik yaptım diğer işler yarına kendimi kasmadan her gün Bi yeri bile yapsam genel döngüde ev tertemiz kalır