- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.441
Canım tavsiyelerine kulak vereceğim. Kuaför derken saç kesimi arada belki boya bide sadece özel bölge ağda için gidiyorum . Kaş bıyık ıvır zıvırıı bile kendim yapıyorum. Sigarayı bıraktım israfı bırakamadım ya.... Ama dediğin doğru ihtiyacım var mı diye sormak çok önemli. Ben taba rengi var ama siyah lazım mantığıyla gidiyorum ve hayatta böyle bir zihniyetim yoktu şu oluştu : Bi kerede aklımda kalacağına benim olsun. Diye diyee 500 TL şey almışım. Şaka gibi. Ki birikim yapmam şart ideallerim varSelamKedidirKedii
Öncelikle dışarıdan yemek yemiyorum. Ancak çok yemeyi istediğim birşey varsa ayda bir kere yeme hakkı veriyorum kendime.
Saç derken hergün fön falan mı çektiriyorsun?
Kuaförle çok işim olmaz, saç kesimi ve kaş alımı hariç. Evde kendim şekil veriyorum.
Ve insanların beni nasıl görmek istediğiyle değil benim kendimi nasıl hissettiğime bakıyorum. Mesela palto diyorsun. Gerçekten ihtiyaç mı senin için önce buna karar vermelisin?
Şu indirimlere falan da hiç kanmıyorum açıkcası. İhtiyacım olan şeyleri dönem başında belirleyip bir daha alışveriş yapmıyorum. Alacağım yoksa avm falan gezmem mesela.
Ayrıca biriktirdikçe de insan gaza geliyor. Birşey alacağım zaman o vereceğim parayı birikime atmayı düşünüp vazgeçiyorum. O parayı gözden çıkardığım içinde gelip direk birikime atıyorum.
Kaç gram altınla hesap açtınız? Her bankanın minimum düzeyi farklı.halkbankası
hiç altın götürmedim 0 gramla açtımCanım tavsiyelerine kulak vereceğim. Kuaför derken saç kesimi arada belki boya bide sadece özel bölge ağda için gidiyorum . Kaş bıyık ıvır zıvırıı bile kendim yapıyorum. Sigarayı bıraktım israfı bırakamadım ya.... Ama dediğin doğru ihtiyacım var mı diye sormak çok önemli. Ben taba rengi var ama siyah lazım mantığıyla gidiyorum ve hayatta böyle bir zihniyetim yoktu şu oluştu : Bi kerede aklımda kalacağına benim olsun. Diye diyee 500 TL şey almışım. Şaka gibi. Ki birikim yapmam şart ideallerim var
Kaç gram altınla hesap açtınız? Her bankanın minimum düzeyi farklı.
Aaa çok iyi vadeli altın hesapları için iş bankası ve akbank çok değişik rakamlar istiyorlar......hiç altın götürmedim 0 gramla açtım
Ben vadeli açtırmadım. istediğin kadar gram olarak aliyorsun bozduruyorsun. Faizi falan yok. Hiç kar etmedim şimdiye kadar o yüzden almıyorum dahaAaa çok iyi vadeli altın hesapları için iş bankası ve akbank çok değişik rakamlar istiyorlar......
Ben de yapmak istiyorum birikim ama çok tutamıyorum yani bir iki bir şey atsam kenara üstüne koyarım heves edip ama olmuyor
Kızlar hoş geldiniz.ben de birikim yapmak istiyorum ama para harcamayı çok seviyorum
ve her ay içeri giriyorum bırakın birikim yapmayı
nasıl yapacağım bilmiyorum
maaşımdan her ay elime net 450-500 TL kalıyor sizce ne kadar artırabilirim ne yapmam gerekir bana da bir el atın yahu
MERHABA CANIM BENİ DE EKLEYEBİLİR MİSİN HEDEF OLARAK 2 BİN YAZAR MISIN BİRAZ GEÇ KALDIM AMA OLSUN SONRASINDA HEDEFİ YÜKSELTİCEM :)Kızlar hoş geldiniz. ❤
Hepimizin tek derdi 3 5 kuruş birikim yapmak hedef koyup o hedefi tamamlamak. 300 tll 5bin TL fark etmez bir hedef yapın yıl sonuna koşalım o hedeflerle.
Bende okulun ilk günü kumbara yaptım canım yılbaşında açıcam bakalım ne kadar biriktirmişimKızlar helllooo ✌ birikimler nasıl gidiyor. Grup sessizleşti hadi bakalım anlatın günlük neler yaptınız haftalık aylık birikim nasıl bir yol izliyorsunuz?
Valla ben banka dışında kocaman bir de kumbara aldım 5 10 neyse atıyorum onuda ocak 1 de açıcam. Malum yeni yıla doğru giderken, yeni yıl hedeflerini de konuşmak akıl alış verişi yapmak lazım. Yeni yıl dehefleri var mı?
❤❤
@4801b
G Guziee
yenidennn
@Nehirella_
willedwoman
Ceteris paribus
S Sen hep gul
@slnkhrmn008
clementine_
bezginblog
T tumah61
@nery
CKbeautyandsheer
@suzi88
@FitfatAnne
B black cat
@ElifffErdemm
asivemai
Banka hesabında okkey ama kumbara daha Bi birikiyor sanki ha tamam altın gibi üstüne koymaz ama altına da düşmüyor en azındanBende okulun ilk günü kumbara yaptım canım yılbaşında açıcam bakalım ne kadar biriktirmişim
Canım ben zaten hiç uzun süreli birikim yapamıyorum o yğzden banka hesabım filan yok ara sıra birikim yapıp evin ihtiyacı olan şeyler alıyorumBanka hesabında okkey ama kumbara daha Bi birikiyor sanki ha tamam altın gibi üstüne koymaz ama altına da düşmüyor en azından
valla bende giriş yaptığım gğnden başladım. şimdilik 45 tl olduKızlar helllooo ✌ birikimler nasıl gidiyor. Grup sessizleşti hadi bakalım anlatın günlük neler yaptınız haftalık aylık birikim nasıl bir yol izliyorsunuz?
Valla ben banka dışında kocaman bir de kumbara aldım 5 10 neyse atıyorum onuda ocak 1 de açıcam. Malum yeni yıla doğru giderken, yeni yıl hedeflerini de konuşmak akıl alış verişi yapmak lazım. Yeni yıl dehefleri var mı?
❤❤
@4801b
G Guziee
yenidennn
@Nehirella_
willedwoman
Ceteris paribus
S Sen hep gul
@slnkhrmn008
clementine_
bezginblog
T tumah61
@nery
CKbeautyandsheer
@suzi88
@FitfatAnne
B black cat
@ElifffErdemm
asivemai
Ya çok isterim ama pek katılım olmuyor yine bu sene bir başlık altın da deneriz hediye almak vermek mutlu eder :) bir zaman yapmıştık mesela bütce 50 100 tl arası ne alınırsa sadece herkes tek tek bedenini yazar biri birşey alır diye okadar çok eğlenceli bir zaman yapmıştık :)valla bende giriş yaptığım gğnden başladım. şimdilik 45 tl olduallah bereket versin. Bu arada canım forumdan gezerken yılbaşı başlığını gördüm bu sene yapabiliriz aslında
Bende zamanında çok öncülük yapmıştım uzun zamandır ara vermiştim bugün görünce yazıları biran içim kıpır kıpır olduYa çok isterim ama pek katılım olmuyor yine bu sene bir başlık altın da deneriz hediye almak vermek mutlu eder :) bir zaman yapmıştık mesela bütce 50 100 tl arası ne alınırsa sadece herkes tek tek bedenini yazar biri birşey alır diye okadar çok eğlenceli bir zaman yapmıştık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?