- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.221
Bizde harçlık vercez diye düşünüyorumBen de ufak ufak alis verisler yapip duruyorum, lazim olan ihtiyac olan seyler. Ama para bitti bile. Her sey pahali gercekten.
Gecen buraya yazdigim 5 Lira'dan baska para atamadim kumbaraya. Bayram gelecek, zuzuya harclik verilirse onlari altin olarak degerlendiririm.
kısa bo tatil planımız vardı nitekim paramı harcamış bulundumGünaydın
Bu ay için bir çeyrek almayı planlıyorum. Bakalım bir aksilik çıkmazsa tabi.
Neden hemen dolar almıyorsun?
Teşekkür ederimaktüel broşür benim kullandığım uygulama ama başka uygulamalarda var bakarsınız
Carfouerda şampuanda indirim varmışTeşekkür ederim
Yaşadığım yerde Carrefour yok maalesefCarfouerda şampuanda indirim varmış
Bulucam sana şampuan ne kullanıyorsunuzYaşadığım yerde Carrefour yok maalesef
Bulucam sana şampuan ne kullanıyorsunuz
Şokta 550mllik 2li paket var 21.9tl aslında internetten isteyince daha ucuz oluyor ama kargo masrafı var watsonda her çarşamba bişeyler indirimde arada göz at benceyaaa teşekkür ederim.
Pantene kullanıyoruz canım.
Watsonsda ki indirimi bilmiyordum takip edeyim bakalım teşekkür ederimŞokta 550mllik 2li paket var 21.9tl aslında internetten isteyince daha ucuz oluyor ama kargo masrafı var watsonda her çarşamba bişeyler indirimde arada göz at bence
Stok yapmayınca kendimi boşlukta hissediyorum ben :))bugün migros ta da indirim vardı bende bulaşık ve çamaşır deterjanı aldım çifter çifter sanırım en mantıklısı stoklamaktlc deki kuponculara benzeyecegiz yakinda
Merhabalar hoşgeldiniz.Bende gruba katılmak istiyorum. Malesef birikim yapamayanlardanimbu arada buralara yeni katıldım yardımcı olursanız çok mutlu olurum
MerhabaSelam kızlar bende artık birikim yapmak istiyorummmm
Aynen canım ya bir türlü başlayamıyorum inşallah topik işe yararMerhaba
O zaman vakit kaybetmeden bir yerden başlamak lazım. Zaten biriktikçe insan motive oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?