Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bu arada birikim yok ama bayağı stok yaptım. 24 kg deterjan, 6 tane bebek deterjanı, 8 adet şampuan, 4 adet çocuk şampuanı, 48 adet ıslak mendil, 6 paket bebek bezi, 3 paket 32’li tuvalet kağıdı, 4 paket çay, 10 kg şeker, 6 tl domesdos vs

Sen hep gul İsviçre frank ı alabilirsin yanlışım olmasın şuan 5.70 diye bakmıştım sabahleyin ama döviz işleri dış siyasetle doğru orantılı altında alsan inişler çıkışlar illaki olacak yanlız altın hiç bir zaman sana orta ve uzun vadede zarar ettirmez. Döviz de riskin biraz daha fazla.bi de altının varlığı insanı motive ediyor

Son düzenleme:
Bebek zaten yeterince masraf demek. Allah kolaylık versin.
Kurbanı gelecek ayın maaşından vermeyi planlıyoruz bizde bakalım.

Maşallah çok iyi yapmışsınız. Stok da bir nevi birikim aslında.
Şampuan arayışındayım bende. İndirime girmiyor bir türlü.

ben altın alamayacağım zaman döviz alıyorum en azından elimdeki 3 5 kuruşu harcamamış oluyorum, yoksa bu ay çok zorlanırım altın almaya ee malum düğün sezonu birde onlara gidiyor

stoklarda bence birikim kadar önemli ben daha geçen sene yaptığım detarjan stoğunu kullanıyorum daha da kullanırım o günden sonra uçtu fiyatlar

ben altın alamayacağım zaman döviz alıyorum en azından elimdeki 3 5 kuruşu harcamamış oluyorum, yoksa bu ay çok zorlanırım altın almaya ee malum düğün sezonu birde onlara gidiyor
Zaten o düğünler o bebekler o sünnetler derken baya altın taktım bende bu yaz. En iyisini yapıyorsun. Bende çeyreğe param yetmeyince gram altın alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…