- 23 Kasım 2008
- 1.823
- 6.186
- 683
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.201
Bende harcayacağım korkusundan yüksekken aldım, sonra harcıyorum çünkü. 430'dan aldım.Hayırlı olsun bende bekliyorum kaç gündür düşmüyor para harcancak diye ödüm kopuyor kaçtan aldın çeyreği
Bebek zaten yeterince masraf demek. Allah kolaylık versin.Ben de son iki aydır birikime para ayıramıyorum. Bu ay da bebek için alışveriş yaptım. Yaklaşık 2.000 tl tuttu. Daha da alınacaklar var. Bütün oturup hesap yapmam lazım. Kurban parası ve kızımın turnuva parasını çıkarırsak ne kadar kalıyor bakmak lazım. Hayırlısı olsun.
Maşallah çok iyi yapmışsınız. Stok da bir nevi birikim aslında.Bu arada birikim yok ama bayağı stok yaptım. 24 kg deterjan, 6 tane bebek deterjanı, 8 adet şampuan, 4 adet çocuk şampuanı, 48 adet ıslak mendil, 6 paket bebek bezi, 3 paket 32’li tuvalet kağıdı, 4 paket çay, 10 kg şeker, 6 tl domesdos vs
2 hafta önce Watsons’da indirim vardı. Ordan aldım ben de..Maşallah çok iyi yapmışsınız. Stok da bir nevi birikim aslında.
Şampuan arayışındayım bende. İndirime girmiyor bir türlü.
ben altın alamayacağım zaman döviz alıyorum en azından elimdeki 3 5 kuruşu harcamamış oluyorum, yoksa bu ay çok zorlanırım altın almaya ee malum düğün sezonu birde onlara gidiyorBu ay bizimde hesapta olmayan şeyler çıktı. Bizimde evlilik yıldönümümüz var bi de Bende eşime spor ayakkabı aldım ve dediğiniz gibi herşey uçmuş.
Beni de zorladı aslında bu ay altın. Döviz almayı hiç düşünmedim. Dolar hesabı açtım ama pek almıyorum.
stoklarda bence birikim kadar önemli ben daha geçen sene yaptığım detarjan stoğunu kullanıyorum daha da kullanırım o günden sonra uçtu fiyatlarBu arada birikim yok ama bayağı stok yaptım. 24 kg deterjan, 6 tane bebek deterjanı, 8 adet şampuan, 4 adet çocuk şampuanı, 48 adet ıslak mendil, 6 paket bebek bezi, 3 paket 32’li tuvalet kağıdı, 4 paket çay, 10 kg şeker, 6 tl domesdos vs
Yahu ben o indirimleri bir türlü yakalayamıyorum. Gittiğimde bitmiş oluyor. Migrosun indirimini bekliyorum.2 hafta önce Watsons’da indirim vardı. Ordan aldım ben de..
play storda tüm marketlerin indirim katalogunu yayılayan uygulamalar var tavsiye ederim ordan takip edebilirsenizYahu ben o indirimleri bir türlü yakalayamıyorum. Gittiğimde bitmiş oluyor. Migrosun indirimini bekliyorum.
Zaten o düğünler o bebekler o sünnetler derken baya altın taktım bende bu yaz. En iyisini yapıyorsun. Bende çeyreğe param yetmeyince gram altın alıyorum.ben altın alamayacağım zaman döviz alıyorum en azından elimdeki 3 5 kuruşu harcamamış oluyorum, yoksa bu ay çok zorlanırım altın almaya ee malum düğün sezonu birde onlara gidiyor
Uygulamanın adı ne ? Broşür mü ?play storda tüm marketlerin indirim katalogunu yayılayan uygulamalar var tavsiye ederim ordan takip edebilirseniz
Gratiste indirimler bayağı var onada baksanaYahu ben o indirimleri bir türlü yakalayamıyorum. Gittiğimde bitmiş oluyor. Migrosun indirimini bekliyorum.
Haftasonu baktım kullandığım şampuanda yoktu, yeniden indirime girdiyse bilmiyorum. Tekrar baksam iyi olur. Teşekkür ederim canım.Gratiste indirimler bayağı var onada baksana
Bugünevime ne aldım diye bişey var instegramda onada bakıyorum arada indirimden ne aldıklarını yazıyorlarHaftasonu baktım kullandığım şampuanda yoktu, yeniden indirime girdiyse bilmiyorum. Tekrar baksam iyi olur. Teşekkür ederim canım.
Evet onu bende takip ediyorum iyi oluyor.Bugünevime ne aldım diye bişey var instegramda onada bakıyorum arada indirimden ne aldıklarını yazıyorlar
Genelde çocuk bezi vs oluyor başka site takip eden var mı acabaEvet onu bende takip ediyorum iyi oluyor.
aktüel broşür benim kullandığım uygulama ama başka uygulamalarda var bakarsınızUygulamanın adı ne ? Broşür mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?