• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Ben de ufak ufak alis verisler yapip duruyorum, lazim olan ihtiyac olan seyler. Ama para bitti bile. Her sey pahali gercekten.
Gecen buraya yazdigim 5 Lira'dan baska para atamadim kumbaraya. Bayram gelecek, zuzuya harclik verilirse onlari altin olarak degerlendiririm.

Ben de ufak ufak alis verisler yapip duruyorum, lazim olan ihtiyac olan seyler. Ama para bitti bile. Her sey pahali gercekten.
Gecen buraya yazdigim 5 Lira'dan baska para atamadim kumbaraya. Bayram gelecek, zuzuya harclik verilirse onlari altin olarak degerlendiririm.
Bizde harçlık vercez diye düşünüyorum😁artık sadece kendi kardeşlerime veriyorum eşim kendi tarafına zaten maaşını baglıyor artık sinirimi hoplaymıycam kendi bilir bu ay kotayıda koydum para ayırdım altın düşmeyince bıraktım haftaya biraz internetten 1 gramda fiziki alcam kumbaradakilerlede euro almaya karar verdim.

bugün migros ta da indirim vardı bende bulaşık ve çamaşır deterjanı aldım çifter çifter sanırım en mantıklısı stoklamak 🤭 tlc deki kuponculara benzeyecegiz yakinda

bugün migros ta da indirim vardı bende bulaşık ve çamaşır deterjanı aldım çifter çifter sanırım en mantıklısı stoklamak 🤭 tlc deki kuponculara benzeyecegiz yakinda
Stok yapmayınca kendimi boşlukta hissediyorum ben :))
Çok aşırıya kaçmamak kaydıysa stok yapmayı seviyorum. Elimin altında hazır oluyor. Bir de uygun almak varken neden daha fazla vereyim ki.

Bende gruba katılmak istiyorum. Malesef birikim yapamayanlardanim😒 bu arada buralara yeni katıldım yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Merhabalar hoşgeldiniz.
Çalışıyor musunuz?
Öncelikle neye ne kadar para harcıyorsunuz nereye ne kadar para gidiyor diye kendinize bir bütçe oluşturun.
Ben harcamalarımı ve faturaları mutlaka yazarım. Aylık bir değerlendirme yaparım. Gereksiz harcamalarıma dikkat ederim.
Bir de kalanı biriktireyim derseniz o para mutlaka harcanıyor. Önce bir miktar birikime ayırıp gerisini harcayın.

Back