• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Kızlar gecen yüksek diye almadım düşer diye bekledim olmadı 1 gram fiziki aldım sadece 5300tl var biriktim altın hiç düşmüyor napıyım akıl verin alıyım mı 24-25 gibi faiz indirimi olcakmış bekliyim mi harcarım diyede korkuyorum
Canim o kadar paran varsa hic bekletme, kac gam ediyorsa gram altin al gitsin. Altin icin "ne zaman musaitsen al, bekleme" deniyor ya. Az para degil elindeki, harcarsan kötü olur, altini al gitsin bütün paraya. Ben olsam öyle yapardim :)

Canim o kadar paran varsa hic bekletme, kac gam ediyorsa gram altin al gitsin. Altin icin "ne zaman musaitsen al, bekleme" deniyor ya. Az para degil elindeki, harcarsan kötü olur, altini al gitsin bütün paraya. Ben olsam öyle yapardim :)
Teşekkürler canım.Bugün düşüyor gibi bugün alıcam artık dediğiniz gibi sonradan harcanmasın geçen ay 253lerdeydi almadım neyse nasip değilmiş artık

Dinledim seni toplantıdan sonra nolur bilinmez 259 küsürden 20 gram aldım 1.5 gramda fiziki alcam

5192 tl internet bankacılığından aldım biraz daha pahalı oldu 1.5gramı kuyumcudan alıcam yarın 15te euro habwr veririm
Hayırlı olsun canım internette daha mı pahalı oluyor,,, ben 9 sene önce kaynıma 35 grm altın vermiştim sonunda 16 gramını yaptırmış eşim akşam gidip alıcak inşallah geri kalanını da fazla uzatmadan verirler,,,, benim de 10.000 nakitim var yarın altın almayı düşünüyorum 40 grm edermi acaba ya tanıdık kuyumcuya gidicem

Hayırlı olsun canım internette daha mı pahalı oluyor,,, ben 9 sene önce kaynıma 35 grm altın vermiştim sonunda 16 gramını yaptırmış eşim akşam gidip alıcak inşallah geri kalanını da fazla uzatmadan verirler,,,, benim de 10.000 nakitim var yarın altın almayı düşünüyorum
Kuveyttürkte uygunmuş alış satış.fiziki altın daha uygun ama satarken daha çok fark alıyolar tanıdık birini bulmak gerek yoksa 1.8 ziraatte alış satış farkı çok fark olmuyor bankada kalsın bizim evimiz eski korkuyorum evde bulundurmaya bide sürekli düğün eşim sulanmasın kendim alıyorum onlarada.9 senedir ödeyemedi mi siz mi istediğinüz zaman dediniz

Kuveyttürkte uygunmuş alış satış.fiziki altın daha uygun ama satarken daha çok fark alıyolar tanıdık birini bulmak gerek yoksa 1.8 ziraatte alış satış farkı çok fark olmuyor bankada kalsın bizim evimiz eski korkuyorum evde bulundurmaya bide sürekli düğün eşim sulanmasın kendim alıyorum onlarada.9 senedir ödeyemedi mi siz mi istediğinüz zaman dediniz
Yok canım yaaaa vermediler isteye isteye ancak yaptırdılar

Bereketli olsun brikimin. Internet bankaciligindan alinca nasil oluyor? Istedigin zaman fiziki olarak mi verecekler? Cok yabanciyim konuya kusura bakma:)
Ben fiziki istemiyorum direk satış yapınca tl olarak alıcam veren bankalarda varmış fiziki saklaması zor olur diye düşündüm

Ben fiziki istemiyorum direk satış yapınca tl olarak alıcam veren bankalarda varmış fiziki saklaması zor olur diye düşündüm
Hmm satinca Lira olarak parasini kullaniyorsun ordan. Tamamdir, anladim. Sag ol :)

Back