- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.181
Bugün bir defter çıkardı not alalım diye gezmeyi çok sevmiyor ama ben seviyorum diye uyum sağlar evlilik yıldönümünde geçen yıl ne gezdik bu yılda küçükte olsa bir yer bulucam en güzel hediye oluyor.çok yağmur yağmıştı geçen yıl vazgeçmedik bozcaadaya gitmiştik cesarete gel ya dönemezsekPazar gününün en iyi tv programi o gezi programlari bence :)) Tabii sadece yemek degil de mekanlari da anlatan. Anlamissindir demek istedigimi. Dedigin yere bi bakayim, dunyada 2. kanyon olmasi cok iyi, benimki daha 1 saatlik yol icin totosunu kaldirip harekete gecmedi ama ben not alayim, aklimda olur sagol.
Vay iyi ayırabiliyomuşun ocaktan sonra onlar birikim olur ev kredisi mi ödüyonuzmerhaba aranıza katılmak istiyorum ama birikim değil borc ödeme olarak :) her ay 4 bintl artırabiliyorum. aralığa kadar 24 bin tl borç ödemeyi planlıyorum. teşekkürler
Keşke ev kredisi olsa kendi akılsızlıgımın borcunu ödüyorumVay iyi ayırabiliyomuşun ocaktan sonra onlar birikim olur ev kredisi mi ödüyonuz
Allah söyletmiştir belkise seneyede biz öderiz inş bu sene ne kadar parayla geçinebiriz kısmındayızdırKeşke ev kredisi olsa kendi akılsızlıgımın borcunu ödüyorum
Günaydıngünaydın arkadaşlar nasıl gidiyor birikimler ayın 15 i geçti benim.kenara attigim 500 tl var umarım dolar alabilirim
Günaydınmerhaba aranıza katılmak istiyorum ama birikim değil borc ödeme olarak :) her ay 4 bintl artırabiliyorum. aralığa kadar 24 bin tl borç ödemeyi planlıyorum. teşekkürler
En güzelini yapmışsınız ben bu ara pek birikim yapamadım alışveriş için ayırdım birde eşimin doğum günü icin hediye için para ayırdım o beni bayağı sarsacak gibi yarım parası kadar bir bütçe her şey çok pahalanmış. Altın alamadığım zamanlarda döviz alıyorumMerhabalar
Bu ayın birikimi olarak bir çeyrek altın aldım.
Biraz sıkışacak gibiyim ama o para da dursa harcanacaktı.
Hayırlı olsun bende bekliyorum kaç gündür düşmüyor para harcancak diye ödüm kopuyor kaçtan aldın çeyreğiMerhabalar
Bu ayın birikimi olarak bir çeyrek altın aldım.
Biraz sıkışacak gibiyim ama o para da dursa harcanacaktı.
Bu ay bizimde hesapta olmayan şeyler çıktı. Bizimde evlilik yıldönümümüz var bi de Bende eşime spor ayakkabı aldım ve dediğiniz gibi herşey uçmuş.En güzelini yapmışsınız ben bu ara pek birikim yapamadım alışveriş için ayırdım birde eşimin doğum günü icin hediye için para ayırdım o beni bayağı sarsacak gibi yarım parası kadar bir bütçe her şey çok pahalanmış. Altın alamadığım zamanlarda döviz alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?