Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Kızlar merhaba iyi pazarlar bugün gezi programlarını izliyoruz tam tembellik günü oldu kendi tatilimizede katkısı olur diye başladık görmediğimiz yerleri yazmaya ege kısmını düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?izmire muğla ve aydına gittik daha önce ama her yerini görmedik tabiki

Pazar gününün en iyi tv programi o gezi programlari bence :)) Tabii sadece yemek degil de mekanlari da anlatan. Anlamissindir demek istedigimi. Dedigin yere bi bakayim, dunyada 2. kanyon olmasi cok iyi, benimki daha 1 saatlik yol icin totosunu kaldirip harekete gecmedi ama ben not alayim, aklimda olur sagol.

Bugün bir defter çıkardı not alalım diye gezmeyi çok sevmiyor ama ben seviyorum diye uyum sağlar evlilik yıldönümünde geçen yıl ne gezdik bu yılda küçükte olsa bir yer bulucam en güzel hediye oluyor.çok yağmur yağmıştı geçen yıl vazgeçmedik bozcaadaya gitmiştik cesarete gel ya dönemezsekgittik herkes iptal ettirmiş otelde tek biz varız nasıl nostaljikti çok beğendim tüm yıl otel kapatmış eşim diye dalga geçtim hediye almıycaz diye söz vetmiştik bir baktım set almış yataga saklamış örtüyü açınca gercekten süpriz olmuştu yağmur sesiyle oturduk toprak kokusu çok güzeldi ya özledim bildiğin

merhaba aranıza katılmak istiyorum ama birikim değil borc ödeme olarak :) her ay 4 bintl artırabiliyorum. aralığa kadar 24 bin tl borç ödemeyi planlıyorum. teşekkürler

günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor birikimler ayın 15 i geçti benim.kenara attigim 500 tl var umarım dolar alabilirim

merhaba aranıza katılmak istiyorum ama birikim değil borc ödeme olarak :) her ay 4 bintl artırabiliyorum. aralığa kadar 24 bin tl borç ödemeyi planlıyorum. teşekkürler
Günaydın ben de senin gibi yeniyim. Bende dün itibariyle başladım. Benim de aylık ödediğim 1000 lira kredim var. Babama araba almak için çekmiştim onu ödüyorum. 16 ayım kaldı. Ama bi taraftan da biriktirmem gerekiyor. Biz de birikim yapabiliriz ikimize de güveniyorum

Merhabalar
Bu ayın birikimi olarak bir çeyrek altın aldım.
Biraz sıkışacak gibiyim ama o para da dursa harcanacaktı.
En güzelini yapmışsınız ben bu ara pek birikim yapamadım alışveriş için ayırdım birde eşimin doğum günü icin hediye için para ayırdım o beni bayağı sarsacak gibi yarım parası kadar bir bütçe her şey çok pahalanmış. Altın alamadığım zamanlarda döviz alıyorum

kızlar döviz olarak dolar ve euro dışında aldığınız para birimi var mı tavsiye edeceğiniz sterlin vs alanlar var ama hic takip etmediğim için düşük mü yüksek mi bilmiyorum acaba diğer dövizlerden de alsam mı ne dersiniz

Bu ay bizimde hesapta olmayan şeyler çıktı. Bizimde evlilik yıldönümümüz var bi de Bende eşime spor ayakkabı aldım ve dediğiniz gibi herşey uçmuş.
Beni de zorladı aslında bu ay altın. Döviz almayı hiç düşünmedim. Dolar hesabı açtım ama pek almıyorum.

Sterlin pahalı bence gecen ayla bu aya bak altın en çok kazandıran araç bence küçük küçük döviz alıyorum kumbarada para biriktirdikçe

Ben de son iki aydır birikime para ayıramıyorum. Bu ay da bebek için alışveriş yaptım. Yaklaşık 2.000 tl tuttu. Daha da alınacaklar var. Bütün oturup hesap yapmam lazım. Kurban parası ve kızımın turnuva parasını çıkarırsak ne kadar kalıyor bakmak lazım. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…