Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bol harcamalı bir hafta olmuş ama birikimizide yapmışsınız.
Şu hesap ödeme işini bende halletmiş değilim.

Merhabalar,
Nacizane fikrim öncelik borçlarınızı kapatın, evin eksiği hiç bitmiyor çünkü. Koltuk alsanız gene yetmeyecek hatta üstüne borçlanacaksınız bile.

Bende borç hiç sevmem ama artık şu hale geldim ben dikkat ediyorum tasarruf be birikim yapmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi sürekli istiyor eşimde geri çevirmiyor zoruma gidiyor gerçekten.
Benim yaptığım birikimden eşimin haberi olmaz. Sanar ki hepsi maaşın hepsi ödemeler kredi kartı kira vs gidiyor. Bazen bende sinirleniyorum senin gibi. Yapmayacağım birikim istediğim gibi harcayacağım diyorum gene yapamıyorum alışkanlık olmuş. Sizden ondan gizli yapabilirsiniz tabi sorun olmazsa.

Geçmiş olsun tekrardan sağlık için harcanan paraya hiç acımıyorum.düzeniniz çok iyi olmuş kullanmadığı kredi kartını bile kapatmıyor inş bende sizin gibi bir düzen oluştururum

Geçmiş olsun tekrardan sağlık için harcanan paraya hiç acımıyorum.düzeniniz çok iyi olmuş kullanmadığı kredi kartını bile kapatmıyor inş bende sizin gibi bir düzen oluştururum
Teşekkür ederim.
Bizde de bir anda olmadı bu düzen. Yavaş yavaş oturur inşallah sizde de.

Günaydın arkadaşlar;
Gece boyun ve sırt ağrısıyla uyandım. Çocuğu emzirmek için kucağıma alırken ağrının arttığını hissettim. Hemen boynuma bir şey sarıp yattım.
Sabah yataktan kalkamadım. Sıcak bir duş ve kas gevşetici ile şu anda en azından kollarımı kullanabiliyorum. İşe geldim, izin alsam evde yatamıycam zaten.
Rutinler, hayat koşturmacası hepsi yalan oldu. Hareketsiz şekilde koltukta oturuyorum. İnsanın sağlığından öte hiç bir şey yok.

Herkese verimli, sağlıklı, bol birikimli harika bir gün olsun :)

Beyaz eşya tamamen şans işi benim annem arçelik kullanıyor çok memnun ben çok sevmiyorum fırınımı aynı model birde şikayetvar diye bir site var aklındaki model neyse yaz gerçekten neleri kötü vs görürsün öbür türlü internette arama yapıyosun reklam içerikli çok memnunum yazıyor herkes nide akakçe diye bir site var en uygun fiyatı atıuot

Sağlığımız yerinde olsun da gerisi bir türlü hallediliyor gerçekten.
Özellikle emzirme döneminde çok ortaya çıkıyor bu tür şikayetler, bende yengemden biliyorum. Dikkat edilip ihmal edilmemesi gereken bir konu. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım. Fazla zorlarsa boyunluk alıcam zaten. O iyi geliyor benim ağrılarıma :)

Teşekkür ederim.
Bizde de bir anda olmadı bu düzen. Yavaş yavaş oturur inşallah sizde de.
Böyle olunca sinirleniyorum ben şükürler olsun hayal ettiğim herşeye kavuştum çabalayıp eşimde elbet olur inancı var sen bişey yapmazsan nasıl olcaksanırım çok sabırsızım içime su serpiliyor siz konuşunca

Elbet olur da oturduğun yerden olmuyor işte herşey. Karşılıklı fedakarlıklarla oluyor birşeyler. Azmetmedikçe, hedef koymadıkça ben kendi adıma konuşayım hiç birşey elde edemiyorum.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine cereyandanda çarpılıyor insan

Elbet olur da oturduğun yerden olmuyor işte herşey. Karşılıklı fedakarlıklarla oluyor birşeyler. Azmetmedikçe, hedef koymadıkça ben kendi adıma konuşayım hiç birşey elde edemiyorum.
Yok demeyi herseyin alınmayacagını çocukken aşılamalı bence birazcık fedakarlıkla büyüyen çocuk daha azimli oluyor hayaline kavuştukça mutlu oluyor kaynımın çocuklarına ne istenirse alınıyor şimdi kardeşker rekabet halinde parada yetmiyor herkes mutsuz inş rabbim şükreden sabrının karşılığını görenlerden eylesin bizi

Amin inşallah.

Biz ekstra bütün masrafları kıstık
İçecek kendim yapıyorum
Abur cubur almıyoruz
Mutfak masrafı gerçekten çok düşüyor
İndirim kovalar stok yaparım

Selam kızlar bugün 2.5 tl attım kumbaraya
Şoka ariel ve şampuan geliyor indirimli ihtiyaç yok deterjana şampuanı alıcam 25 tl üzerine
İhtiyacı olan varsa baksın

Bende çok kısıyorum ama canim sıkıldı yürüyeyim deyince her yer market illaki bir şey alıyoruz...
Sözde sağlam deterjan ve gıda stogum var...

Merhabalar,
Nacizane fikrim öncelik borçlarınızı kapatın, evin eksiği hiç bitmiyor çünkü. Koltuk alsanız gene yetmeyecek hatta üstüne borçlanacaksınız bile.
Merhaba , teşekkür ederim :) ben bugün düşündüm ve önceliğim oğlumun odası olacak sonra kredi kartı ödemesi yapıcam eğer ki kalan olursa da birikime ayırıcam. Koltuk için bir sene daha beklemeyi düşündüm hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…