- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.101
Bol harcamalı bir hafta olmuş ama birikimizide yapmışsınız.Cumartesi aksamindan beri yazmamisim.
pazar kendi basima sahile gittim.
Yol icin 10tl akbil doldurdum, 3 tl dolmusa verdim. Halk plaji tercih ettigim icin denize para vermedim:)
Turistlerle bulusup gezdirilen bir uygulama var. Oradan biri yazmis,aksamina onunla bulustuk. Yemegini sagolsun kendisi odedi.
Ben de bir sonraki mekanda icecekleri ismarladim. 28 tl de oyle gitti...
41 tl pazar harcanmis oldu yani.
Pazartesi mesaiye kaldim. 7 liraya aburcubur aldim. Cikista da is arkadasimin dogumgunu icin floya gittim. 60 kendime,40 ona ayakkabi aldim. 100 de oyle gitti. Gunu 107 tl ve cok guzel bir ayakkabi ile noktaladim:)
(Dip not: belki de iki yıldır kendime ayakkabi almiyordum. Annemle ayak numaralarimiz bir. Ondan giyiyorum cesit çeşit)
Sali da is yerinde yemek yemedim,aksam eskilerden biriyle bulustum.
30 lira yemege, 75 lira da giderayak ickiye odedim ( insanlara hesap odetemiyorum yaa salak gibi atliyorum. Ilk mekanda ben,ikincisinde o odedi. Ucuncusu ve daha pahalli olaninda da ben atladim hemen.
10 tl de akbil doldurdum. Gunu 115 tl ile kapattim.
Carsamba da is yerinde yemek yemedim,evden götürdüm. Is cikisi dogumgunu olan arkadasla bir yere gittik
10 tl limonata ictim. Sonra bir gun once bir ton para harcadigim kisiyle bulustuk,onda esyami unutmusum diye. Yine birseyler ictik ,40 liralik ama bu sefer masada hesabi odemesini izledim :)
Ha bir de arada market alisverisi yapmistim 30 liraya:)
Ve bugun...
Kac gunku har vurup harman savurmalarim sonrasi bugun hic para harcamadim. Sadece hazir altin dusmusken bir tanecik gram aldin aldim . Gecen hafta aldigimdan 1 lira daha ucuzdu ama olsun:)
Eki Görüntüle 2285414
6 gun sonra...yano ikinci on gunumde bir gram daha alma hedefi icindeyim. Umarim cok daha duser altin...
Şu hesap ödeme işini bende halletmiş değilim.