• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Şu bir gerçek ki evden cikiliyorsa harcanıyor markete gid8nce harcanıyor
Ama çıkmayınca COK zorunlu haller disinda harcama olmuyor
Markete gidince ay bu indirimde diyipte çok alıyorum kredi kartından vazgeçince onu azaltmaya başladım nakit param her an olmuyor bankamatik uzak y0rümeye üşeniyorum🤣

Bu iyi haber. Benim ayakkabım şantiyede baya yıprandı. İki tane alırsam dönüşümlü giyerim. Diğer ayakkabılarımı kötü yapmak istemiyorum.
Bayağı uyguna denk geliyor magazalarını gezip durdum ayagım taraklı benim deri 5 noktalı ayakkabısından denedim internetten alıcam şimdi yazı çıkartırım anneme söyledim ne çok ayakkabı alıyosun dedi geçen yılda almıştın diyor işte tutumluluk örneği😂

Benim annem de tutumlu kadındır ben onun gibi değilim
Dolabına bakıyor hepsini giyiyor musun diyor.Hakli hepsi giyilmiyor ki

Doğru söylüyor aslında ama çok aşırıya kaçmamaya çalışıyorum kiraya zam yaptı ev sahibi enflasyon oranında moralim çok bozuk eşimle konuşmuşlar yarın ben konuşcam benim maaşıma o kadar zam olmuyor anladım bunları evde eski ev nasıl konuşsamda ikna etsem akıl verin kızlar uyuyamıyorum sinirden

Doğru söylüyor aslında ama çok aşırıya kaçmamaya çalışıyorum kiraya zam yaptı ev sahibi enflasyon oranında moralim çok bozuk eşimle konuşmuşlar yarın ben konuşcam benim maaşıma o kadar zam olmuyor anladım bunları evde eski ev nasıl konuşsamda ikna etsem akıl verin kızlar uyuyamıyorum sinirden
Etrafta cok fazla kiralık ev varsa biz cok zorlanacagiz o yuzden çıkabiliriz diyebilirsiniz...cok ev olunca kiracı bulmak zor olabiliyor...belki bir miktar düşürür

Etrafta cok fazla kiralık ev varsa biz cok zorlanacagiz o yuzden çıkabiliriz diyebilirsiniz...cok ev olunca kiracı bulmak zor olabiliyor...belki bir miktar düşürür
Sagol canım ya ev var tabiki zorlanıcagız diye söylüycem birazcık düşürür inş normalde müstakil ev etmez o kadar faizler alıp başını gitmeseydi ev alırız o zamana kadar uygun bir evde oturalım diyorduk

Selam arkadaşlar;
Bugün pazarımız var. Bakalım ne kadara işin içinden çıkıcaz. Bulabildiğim ürünlerle buzluk doldurmaya devam :)İlk defa kışlık dondurucuyu dolduruyorum :)

Bize memleketten gelen limon ve portakallar vardı. Dilimleyip buzluğa atmıştım kışın. Bakalım içecek olarak nasıl olacak? Her gün limonata veya portakal suyu yapıp buzdolabına koyacağım.

Selam arkadaşlar;
Bugün pazarımız var. Bakalım ne kadara işin içinden çıkıcaz. Bulabildiğim ürünlerle buzluk doldurmaya devam :)İlk defa kışlık dondurucuyu dolduruyorum :)

Bize memleketten gelen limon ve portakallar vardı. Dilimleyip buzluğa atmıştım kışın. Bakalım içecek olarak nasıl olacak? Her gün limonata veya portakal suyu yapıp buzdolabına koyacağım.
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin.
Derin dorundurucu mu kullanıyorsunuz?
Bu aralar arayıştayım da:işsiz:

Selam arkadaşlar;

Merhaba canim.
Ben de ilk kez bu sene kendim doldurmaya calisiyorum buzlugu burdan öğrendiğim bilgilerle :) Yine annem de fasulye filan verir de ben de becerdigim kadarini koyacağım.
Bereketli olsun size de.
Bak o dilimledigin dondurdugun portakal ve limonlarla rendeleyip kek de kurabiye de yapabilirsin, bi teyzemizden duydum, ben de deneyecegim.

Back