• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Yeni bir topik çok iyi olmuş fakat canlı tutalım. Tasarruf için neler yapıyorsunuz?Birikimi önce mi ayırıyorsunuz tüm borçları,ihtiyaçları ayırdıktan sonra kalanı mı biriktiriyorsuniz? :halay:

Yeni bir topik çok iyi olmuş fakat canlı tutalım. Tasarruf için neler yapıyorsunuz?Birikimi önce mi ayırıyorsunuz tüm borçları,ihtiyaçları ayırdıktan sonra kalanı mı biriktiriyorsuniz? :halay:
Biz genelde ekstradan yatan paraları yokmuş gibi koyuyoruz.
Elektrik tasarrufuna taktım bu ay. Gereksiz her şeyin fişini çektim. Fırını mümkün olduğunca kullanmıyorum. Ocağı bile elektrikle değil, çakmakla yakiyorum :KK70:

Ekstra gelenleri direkt birikime atıyoruz. Tek kart kullanıyoruz, limitimiz ortak bende ek kart var. Daha kontrollü oluyor.

Kartlar bitiriyor bizi .Ben de 2 tane eşimde 4 tane kredi kartı var. Gelen gidiyor. O yüzden tasarruf, birikim konularına çok sardım bu ara.kartlarimi kapatmak istiyorum

Merhaba bende katılabilir miyim

Elbette Hoşgeldin hedefin nedir 🙏🙏❤️
Günaydınlar... Öncelikle topik hayırlı olsun. Kısa süre önce üye olmuştum. Buradaki birikim gruplarını takip etmeye çalışıyorum. Grupların bir çoğu 2-3 yıllık ve kalabalık gruplar .o yüzden yazmak ve takip etmek zor oluyor .Yeni bir birikim grubu olmasına
Hoşgeldin canım 🙏❤️ yazıyorum adını hayırlısı olsun ❤️

Merhaba evet canlı tutmak önemli grubu 🤗

Benim pek Bi borcum yok telefon ödüyorum onun dışında harcamalarımı kısarak biriktirmek bana farz oldu artık 1 kuruşum yok köşede çünkü 😱

Hoş buldum:halay:Ben devlet memuruyum. Benim de çok bir borcum yok aslında ,4000 tl kadar kredi kartı borcum var. Biraz birikmişimle onu diğer ay kapatıp öncelikle tek karta düşürmek istiyorum. Yazın harcamamız çok olur tatil falan.yazdan sonra da zorunlu olmadıkça kart kullanmak istemiyorum inşallah

Benim asıl sıkıntım eşim harcamayı çok seviyor. Ben de önceden öyleydim. Bi daha bu yaşlar geri gelmeyecek diye diye gezdik yedik giydik. Ama artık keyif vermiyor kenarda tek kuruş olmadan sadece tüketmek insanı düşündürüyor

Bizim 4000 kredi kartı borcu var, maaşımızdan da bu ay pek kalmadı. Eşim memur, ben hemşireyim ama 3 aylık bebeğim var çalışmıyorum.

Back